Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Tinde Energi
2.7
733 verifiserte omtaler
Tinde Energi avslutter salg av strøm
Tinde Energi har sluttet å selge strøm, og formidler ikke lengre strømavtaler.

Tinde Energi omtaler og erfaringer

Ingen trend

Tinde Energi har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.7
Middels
733 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
-
IKKE NOK OMTALER
Tinde Energi trenger minimum 10 omtaler.
47%
Middels
47% anbefaler Tinde Energi
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 733 omtaler om Tinde Energi

FILTRER OMTALER
225
134
42
21
311
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Tinde Energi
Tinde Energi har 733 verifiserte omtaler på Bytt.no

Useriøst selskap

Omtale av  Stig

Byter strømavtale da jeg uten varsel ble overført til Tinde i fra Gnp i sommer og forskuddfakturerer langt over fastprisavtale. Byttet strøm levrandør da det ble helt håpløst. Ved opphørskredittnota så skylder Tinde energi meg kr 567 som jeg fikk bekrefet skulle tilbakebetales til min konto da jeg byttet strømleverandør. Svarer ikke på tlf eller email da jeg etterspør pengene. I energi nytt har Tinde Energi blitt dømt til å betale en pizza restaurant i Sandefjord da dem brøt strømpris på fastavtale mot bedriften. Styr langt unna GNP og Tinde Energi.

Nyttig (8)

Skuffende !

Omtale av  Arnold

Jeg har hatt en 12mnd. avtale med TE som slutter 14des. Nå som det er 2mnd igjen øker de prisen for kWh. med mer enn 4ganger avtalt pris. Dette uten noen form for varsel Det er bare en ting å gjøre !

Nyttig (3)

Dårlig kundeservice

Omtale av  Tone

Vi hadde fastprisavtale med Tinde som fungerte fint inntil avtalen gikk ut. Da var det tilbake til dyr strømpris og forskuddsbetaling. Vi valgte da å bytte strømleverandør. Fikk kjapt en faktura med beløp tilgode og beskjed om å oppgi kontonr slik at de kunne tilbakebetale det vi hadde betalt for mye. Ingenting skjer. Vi prøver å ringe, så og si umulig å komme igjennom. Enten så blir det avbrutt med en gang, eller en står i kø lenge for så å bli avbrutt. Nå har vi klart å komme igjennom 3 ganger på 6 uker, alle gangene så er det unnskyldninger og svadasvar. Underbemanning, kun utbetaling tirsdager, kvittert ut, pengene er på vei. Idag var samme svar, utkvittert og pengene på vei for 10 dager siden. Hun skulle ringe DnB og spørre hvorfor de ikke hadde betalt oss tilbake pengene og gi meg en tilbakemelding idag. Tviler på at den kommer. Styr unna...

Nyttig (5)

Lureri

Omtale av  Mia

Blev sålt fra gnp i juli 2022 uten at jeg visste om det eller godkjent det. Har et kontrakt på fastpris og nå får jeg beskjed om at det er suspendert?! Og skall plutselig betale strøm på forhånd. Veldig vanskelig å få tak på tinde både på mail og telefon.

Nyttig (3)

Bare rot og useriøst

Omtale av  Heinz

Som mange andre hadde jeg avtale med GNP og bli overført til Tinde. Første regning på 7 500.- nektet jeg å betale. Fikk ny regning på ca. 2 500.- som jeg betalte. Så bli jeg oppringt av en selger fra Tinde som kunne tilby med en ny avtale som mange av deres kunder benyttet seg av. Jeg ønsket avtalen skriftlig oversendt på mail før jeg godkjente SMS jeg fikk bare minuttet etter samtalen. Etter dette har jeg ikke hørt noe fra Tinde, ingen oppsigelse ingen telefon kun en mail fra L - nett som gjør meg oppmerksom at jeg ikke hadde en strømleverandør. Skal sies at Tinde var tydelig at jeg var bunden til avtalen overført fra GNP fram til den 05.12.22. At dette er Lovlig!!!

Nyttig (6)
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Tar ikke telefon og svarer ikke på brev.

Omtale av  Jan

Tinde energi bløffer meg hver gang. For ikke penger som jeg har tilgode. Har send dem mange e-mail men dem Svarer ikke.har også sendt brev til tinde Energi,men ikke noe svar fra dem.

Nyttig (5)

This is regular fraud. Be careful

Omtale av  Joanna G

Tinde Energi "bought" my contract from GNP Energi. Problem is they gave bought contract on not existing anymore company, about what GNP knew from 2021. I started receiving invoices 3 times bigger than those I regularly pai from almost 5 years (even during the highest prices of the energy). When I have started to ask about reasons and how it happened they took me over as a client, since I no longer run a company and the invoices are issued with the wrong name and the mva number, I received the nastiest correspondence from Client Service ever. I do believe they are just a fraud company trying to make fast money now. Be careful. My case is going to the lawyer exactly at the moment I am writing this comment.

Nyttig (5)
Tinde Energi har 733 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Tinde Energi mener

Tinde Energi

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR