Forsikring

Beste og billigste båtforsikring september 2018

Bytt.no hjelper deg med å finne den beste og billigste båtforsikringen

Best omtalte båtforsikring september 2018

Denne båtforsikringen er flest kunder fornøyd med

Bytt.no samler årlig inn tusenvis av omtaler om hva norske forsikringskunder mener om sine forsikringer. På den måten tar Bytt.no “pulsen” på forsikringsmarkedet og gi deg en rangert tabell over hvilke forsikringsselskaper som har båtforsikringen flest kunder er fornøyd med. Nedenfor ser du en rangert tabell som hensyntar hvor fornøyd kundene er med bl.a. skadeoppgjør og kundeservice og selskapene er rangert fra topp til bunn.

Tabellen er sist oppdatert 23 september 2018. Selskapet må ha minimum 50 omtaler som omhandler husforsikring for å bli inkludert i listen.
OMTALER OM BÅTFORSIKRING
Bytt.no sammenligner og beregner beste båtforsikring basert på 565 omtaler fordelt på båtforsikring fra 20 forsikringsselskaper
Omtaler
Kundeservice
Skadeoppgjør
Totalvurdering
Vis hele listen

Båtforsikringen med beste skadeoppgjør september 2018

Selskapene med best omtalte skadeoppgjør innen båtforsikring

Bytt.no har innhentet 3456 omtaler som omhandler skadeoppgjør ifb. med båtforsikring og dette er de best omtalte forsikringsselskapene:

Tabellen er sist oppdatert 23 september 2018. Selskapet må ha minimum 50 omtaler som omhandler skadeoppgjør til båtforsikring for å bli inkludert.
Båtforsikring til Nemi Forsikring har best omtalt skadeoppgjør så langt i september 2018
Derfor bør du få tilbud fra flere

Forsikring er individuelt. Pris og dekning varierer stort fra selskap til selskap.

Hos Bytt.no kan du enkelt sammenligne tilbud på bl.a. båtforsikring fra flere selskaper, både på pris, dekning og hva andre mener om selskapet - helt gratis.

Helt gratis Raskt Uforpliktende

Slik får du den beste og billigste båtforsikringen

Båtforsikring er på mange måter lik en bilforsikring, og prisene varierer stort mellom selskapene

Sørg for at båten din er riktig forsikret
BÅTFORSIKRING: En båtforsikring har mange likhetstrekk til en bilforsikring. Bytt.no forklarer hva du må vite og gir deg tips og råd om hvordan du får den beste og billigste båtforsikringen

Du har vel båtforsikring til båten din?

Båtforsikring, på lik linje med bilforsikring, består i all hovedsak av tre forskjellige dekninger du kan velge mellom; Ansvar, delkasko og kasko. Enkelte selskap tilbyr også en utvidet kaskoforsikring med flere fordeler og bedre dekninger.

Det er fort gjort å neglisjere sannsynligheten for at man kan komme utfor en ulykke på sjøen, og ikke minst skade andres båt, så det er viktig at man har en god forsikring i orden før man kaster loss. Det finnes over 500 000 registrerte fritidsbåter i Norge, og dersom uheller er ute er det som med en skade i trafikken; Enten ordner du det med forsikring eller så må du selv bla opp for evt. skader du har påført andre eller skader på egen båt.

Dekningene hos de forskjellige selskapene varierer, men kan generalisers ned til følgende:

 • Ansvarsforsikring:

  • Den enkleste og billigste formen for båtforsikring. Dekker erstatningskrav mot deg som eier av båten. Forsikringen dekker ikke skader på egen båt. Rettshjelp er også ofte inkludert.
  • Passer best dersom du har en båt av lav verdi
 • Delkasko:

  • Inkluderer ansvarsforsikring, og har i tillegg ofte dekninger som brann, tyveri og bagasje som blir tapt ifb. brann eller tyveri.
  • Passer best dersom du har en båt av lav til middels verdi
 • Kasko:

  • Inkluderer både ansvarsforsikring og delkasko, og forsikrer i tillegg skader på din egen båt dersom uhellet er ute. Ofte inkludert i tillegg er f.eks erstatning av hærverk, skade på mast, rigg eller drivlinje og generelt andre plutselig ytre påvirkninger.
  • Passer best dersom du har en båt av middels til høy verdi
 • Utvidet kasko:

  • Premium båtforsikring, som ofte inkluderer gir- og motorskade, båt- og personredning og følges som ofte av en lavere egenandel
  • Passer best dersom du har en båt av høy verdi og ofte ferdes rundt i båten, gjerne på lengre turer

Slik får du en billig og god båtforsikring

Forsikringsselskapene prissetter en båtforsikring på samme måte som en bilforsikring. De ser på hvilken båt du har, deg som person (alder og evt. tidligere skadehistorikk) og hvilken type forsikring du ønsker. Deretter kalkulerer forsikringsselskapet en individuell sum til deg, og denne prosessen kan du som forbruker utnytte.

Dersom du sammenligner båtforsikring med identiske ønsker for dekning vil du oppleve at enkelte selskap kan være flere tusen kroner billigere for akkurat de samme dekningene, kun fordi de benytter seg av en annen risikoberegning. Da er helt ok å velge den billigste båtforsikringen.

Her hos Bytt.no kan du enkelt og gratis sammenligne tilbud på båtforsikring fra flere forsikringsselskaper. Over 150 000 har brukt vår forsikringstjeneste til å sammenligne tilbud på sine forsikringer, og ofte med store besparelser. Du skriver enkelt inn hvilke type båt du har og hvilken dekning du ønsker, og tilbudene du får kan sammenlignes direkte mot hverandre. Da er det med andre ord enkelt for deg å velge det billigste alternativet.

Tips til hvordan du får den aller billigste båtforsikringen

Dersom du ønsker en så billig som mulig båtforsikring anbefaler vi deg å samtidig sammenligne dine andre forsikringer, som f.eks bil-, bolig- og innboforiskring. Dersom du har flere forsikringer samlet under ett selskap gir de ofte samlerabatter, helt opp mot 20%. Og hvem vet, kanskje du også kan spare flere tusen i året?

Slik får du den beste båtforskringen

Hvis du kommer i en situasjon hvor du har flere tilbud som har samme vilkår og dekning og prisen er omtrent lik, så kan du benytte deg av våre omtaler og erfaringer innen forsikring og båtforsikring. Hvis du er i tvil så kan det med andre ord være lurt å velge en båtforsikring som andre er fornøyde med.

Slik går du frem:

 1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks båt, bolig, bil, reise og innbo)
 2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
 3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis - velg og vrak!

Finn den beste og billigste båtforsikringen - start her.

De mest anbefalte båtforsikringene september 2018

Mest anbefalte båtforsikring til venner og kjente

Basert på 3456 omtaler om båtforsikring er dette selskapene flest anbefaler til venner og kjente

Tabellen er sist oppdatert 23 september 2018. Selskapet må ha minimum 50 anbefalinger om båtforsikring for å bli inkludert.
73% som har båtforsikring hos Gjensidige Forsikring anbefaler selskapet til venner og kjente.
NORGES BESTE
BILFORSIKRING
Basert på 4080 omtaler

Bilforsikring er kanskje den forsikringen som varierer mest fra selskap til selskap. Det er også flere ting du bør være klar over når du kjøper eller bytter til ny bilforsikring.

NORGES BESTE
HUSFORSIKRING
Basert på 2547 omtaler

Når du sammenligner tilbud på husforsikring bør du tenke på hva du ønsker at forsikringen skal dekke. Vurder selv om du ønsker standard dekning som er billigst, eller topp dekning som gjerne er noe dyrere.

NORGES BESTE
INNBOFORSIKRING
Basert på 1609 omtaler

En innboforsikring dekker løse gjenstander i boligen. Desto lavere forsikringssum, desto billigere innboforsikring. Ved f.eks en brann skal alt kjøpes nytt så sett derfor en høy nok forsikringssum til å dekke alle dine eiendeler.

NORGES BESTE
REISEFORSIKRING
Basert på 1693 omtaler

Vi anbefaler at du vurderer en helårs reiseforsikring som også gjelder turer i Norge. For å få den billigste og beste forsikringen anbefaler vi at du sammenligner tilbud på alle dine forsikringer samlet.

NORGES BESTE
HYTTEFORSIKRING
Basert på 468 omtaler

Skal du sammenligne tilbud på hytteforsikring eller feriebolig anbefaler vi at du også ber om tilbud på dine andre forsikringer. På denne måten får du den beste og billigste hytteforsikringen.

NORGES BESTE
BÅTFORSIKRING
Basert på 565 omtaler

Prisene på båtforsikring kan variere stort, så dersom du ønsker billigst og best båtforsikring anbefaler vi at du sammenligner tilbud ofte. Legg gjerne inn alle forsikringene dine samlet for å oppnå samlerabatt.

NORGES BESTE
MC-FORSIKRING
Basert på 383 omtaler

De fleste forsikringsselskapene tilbyr ikke MC-forsikring alene. Når du sammenligner tilbud på MC-forsikring anbefaler vi at du ber om tilbud på alle dine forsikringer samlet, på denne måten får du billigst MC-forsikring.

NORGES BESTE
BARNEFORSIKRING
Basert på 428 omtaler

Omtrent halvparten av alle barn i Norge er dekket av en egen barneforsikring, og barneforsikring er en spesielt betent forsikring. Dette bør du vite før du skaffer en barneforsikring.

NORGES BESTE
PERSONFORSIKRINGER
Basert på 654 omtaler

Sørg for at du er riktig forsikret. Vi har samlet alle tips og råd om uføreforsikring, ulykkesforsikring, livsforsikring og helse- og tannhelseforsikring

Les mer om forsikring
7 enkle tips til en billig bilforsikring
7 tips for en billigere bilforsikring
7 enkle tips til en billigere bilforsikring
Store forskjeller på BMW i3 forsikring
Slik får du billigst forsikret en BMW i3
Se forskjellene
Under 25 år? Slik får du en billig bilforsikring
Under 25 år? Slik får du en billig bilforsikring
Slik går man frem
Hvor mye kan du spare på dine forsikringer?
Sammenlign tilbud fra flere selskaper - helt gratis!
Søk Bytt.no