Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert februar 2024

Finn den beste lastebilforsikringen på Bytt.no

Finn den beste lastebilforsikringen på Bytt.no

Skal bedriften din forsikre sine lastebiler og andre kjøretøy? Se hvilke forsikringer det kreves fra din bedrift og finn den billigste på Bytt.no

Forsikre lastebil for bedrift? Få gode rabatter på forsikringen hvis du har flere kjøretøy å forsikre!
Forsikre lastebil for bedrift? Få gode rabatter på forsikringen hvis du har flere kjøretøy å forsikre!

Hva er en lastebilforsikring?

En lastebilforsikring er i enkle trekk en forsikring for din lastebil. På lik linje som man trenger en forsikring til sin bil, så er også bedrifter nødt til å forsikre sine lastebiler.

Lastebilforsikringene dekker, i minste fall, skader som den forsikrede lastebilen påfører andre kjøretøy, bygninger eller personer, men forsikringen kan oppgraderes til å også dekke andre skader.

Få tilbud på lastebilforsikring og andre kjøretøysforsikringer ved å bruke vår anbudstjeneste for bedriftsforsikring her

Lovpålagt lastebilforsikring

På samme måte som det finnes en lovpålagt minste-forsikring for biler, så finnes det også en lovpålagt forsikring for lastebilene. De norske lover og regler krever at du i minstefall forsikrer lastebilen din for skader som din lastebil påfører andre

Ansvarsforsikring for lastebil

En ansvarsforsikring for lastebil dekker kun det streng talt nødvendige, altså kun skader påført andre personer, kjøretøy eller bygninger. Skader påført lastebilen blir ikke dekket, så her må man veie opp verdien til lastebilen kontra en potensiell utgift på verkstedet.   

En lastebil kan fort koste en god del, og verkstedregningene er noe vi som privatpersoner så vidt tørr å høre kostnaden på, så det er høyst til å anbefale at du velger en lastebilforsikring som er hakket bedre enn ansvarsforsikringen.

Skal din bedrift forsikre flere kjøretøy? Man kan ofte få samlerabatter hvis man forsikrer flere kjøretøy. Du kan se en full oversikt over, og få tilbud på forskjellige transportforsikringer her.

Delkasko, kasko eller super?

Forsikringsnivåene innen bedrift følger samme mønster som privatforsikring, så når du skal forsikre din lastebil så kan du velge mellom ansvarsforsikring, delskasko, kasko eller superforsikring.

Dekningsgrunnlaget gjør et stort hopp fra ansvarsforsikring og opp til delkasko, men det er ikke før du oppgraderer til kasko eller super før forsikringen dekker skader på eget kjøretøy.

Ansvarsforsikring:

 • Ansvar - Skader påført andre personer, kjøretøy, eiendeler eller bygninger
 • Retthjelp - Rettshjelpdekning hvis det skulle oppstå tvister

Delkasko:

 • Ansvarsforsikring
 • Brann
 • Tyveri
 • Underslag
 • Hærværk
 • Glass
 • Veihjelp

Kasko

 • Ansvarsforsikring
 • Delkasko
 • Vognskader - Skader påført eget kjøretøy
Husk at alle forsikringsselskap har egne kontrakter, og dekningsgraden er forskjellig fra selskap til selskap. Listen over dekningen til en lastebilforsikring kan variere, men dette skal være en grei pekepinn på hva de forskjellige lastebilforsikringene inneholder. 

Finn den beste lastebilforsikringen på Bytt.no

Bytt.no har utviklet en anbudstjeneste for bedriftsforsikringer hvor du enkelt kan starte en priskrig på dine lastebilforsikringer. Enten om du trenger ny lastebilforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for derretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny lastebilforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift

Finn den beste lastebilforsikringen på Bytt.no

Skal bedriften din forsikre sine lastebiler og andre kjøretøy? Se hvilke forsikringer det kreves fra din bedrift og finn den billigste på Bytt.no

LES MER

Cyberforsikring - Sikre din bedrift mot dataangrep

Både store og små bedrifter kan være så uheldige å bli hacket eller få et virus som sletter alt arbeidet. Heldigvis kan man forsikre seg mot dette.

LES MER

Sykeavbruddsforsikring - Unngå tap av inntekter

Mange bedrifter blir stående helt stille når nøkkelpersonell blir sykemeldt. Med sykeavbruddsforsikring er du sikret mot driftstap ifb. sykemeldinger

LES MER

Spar tid og penger for din bedrift

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

NYLIGE OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR