Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 25. mai

Ulykkesforsikring til bedrift - Se alternativene

Ulykkesforsikring til bedrift - Se alternativene

OPPDATERT ONSDAG 6. APRIL 2022

På Bytt.no kan du enkelt sammenligne de forskjellige bedriftsforsikringene, og en ulykkesforsikring er forsikringen dine ansatte vil sette pris på

Gode personforsikringer kan være forskjellen på en økende bedrift eller en bedrift som sliter med å finne faste ansatte
Gode personforsikringer kan være forskjellen på en økende bedrift eller en bedrift som sliter med å finne faste ansatte

Hva er ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring for bedrift, også kalt kollektiv ulykkesforsikring, er en forsikring som sikrer dine ansatte mot skader, dødsfall eller medisinsk invaliditet som de ansatte pådrar seg på fritiden.

I mange yrker så skjer det sjeldent ulykker eller andre skader mens man er på jobb, så de ansatte setter som oftest veldig stor pris på en ulykkesforsikring. Med en ulykkesforsikring er de ansatte sikret økonomisk dersom et værste-scenario finner sted.

Ønsker du å kun forsikre dine ansatte mens de er på jobb så anbefaler vi at du leser deg opp på den lovpålagte yrkesskadeforsikringen her

Hva dekker en ulykkesforsikring til bedrift?

Forsikringen er ment for at dine ansatte skal kunne senke skuldrene hjemme og på fritid, og ikke ha den konstante bekymringen på hva som skjer med sine etterlatte ved et eventuelt dødsfall.

  • Livsvarig medisinsk invaliditet, inkl behandlingsutgifter.
  • Dødsfall som følge av en ulykkesskade
  • Forsikringen gjelder over hele verden

Se tilbud og pris på ulykkesforsikring i vår anbudstjeneste for bedriftsforsikring

En ulykkesskade er definert som; skade på kroppen forårsaket av en plutselig ytre, fysisk begivenhet - ulykkestilfelle. 

Hvorfor velge en ulykkesforsikring?

Forutenom de åpenbare grunnene til en ulykkesforsikring til dine ansatte så viser bedriften et stort ansvar ovenfor de ansatte og deres familie med en ulykkesforsikring. De ansatte opplever dette som en økonomisk trygghet, da de vet at påførte skader og ulykker blir tatt hånd om økonomisk.

Det finnes mange forskjellige personforsikringer som en bedrift burde ha, og helseforsikring er en av dem. Du kan finne en full oversikt over personforsikringer til din bedrift her

Finn den beste ulykkesforsikringen på Bytt.no

Bytt.no har utviklet en anbudstjeneste for bedriftsforsikringer hvor du enkelt kan starte en priskrig på ulykkesforsikringer. Enten om du trenger ny ulykkesforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny ulykkesforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Ulykkesforsikring finner du ved å enkelt huke av forsikringskategorien; personforsikringer i våre anbudstjenester for bedriftsforsikring. 

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift
Les flere artikler

Spar tid og penger for din bedrift

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

NYLIGE OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR