Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert torsdag 20. juni

Helseforsikring bedrift - Forsikre dine ansatte

Helseforsikring bedrift - Forsikre dine ansatte

OPPDATERT ONSDAG 6. APRIL 2022

Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte med en god helseforsikring, og unngå større driftstap. Sammenlign helseforsikringene på Bytt.no

En god helseforsikring øker trivselen blant de ansatte og er et viktig argument til hvorfor ansatte blir værende lengre i din bedrift.
En god helseforsikring øker trivselen blant de ansatte og er et viktig argument til hvorfor ansatte blir værende lengre i din bedrift.

Hva er helseforsikring

En helseforsikring er en forsikring som hjelper dine ansatte raskt i gang etter langvarig sykdom, og hjelper med å forebygge eventuelle skader. Man får raskere tilbud om behandlinger hos spesialister, og gratis konsultasjoner og timer med leger eller fysioterapauter blant annet.

I Norge er vi godt vant med lange ventelister hos legespesialister som veldig ofte fører til at skaden og smerten blir varende mye lengre enn nødvendig. Med helseforsikring får dine ansatte tilbud om rask behandling eller operasjoner samt en hel rekke andre medisinske behandlinger.

Hva dekker en helseforsikring

En god helseforsikring gir dine ansatte både forebyggende hjelp og veiledning og raskere behandling, men også fysikalske og mentale konsultasjoner og veiledninger. 

Dekningen til de forskjellige helseforsikringene blant forsikringsselskapene er varierende, men en god helseforsikring burde inneholde:

  • Personlig medisinsk rådgiver
  • Kortere ventelister hos legespesialist, operasjon eller sykehusbehandling
  • Legetime på mobil
  • Kostnader ved eventuelle etterbehandlinger eller trening
  • Transport og kostnadsdekning
  • Fysikalsk behandling, både akutt og forebyggende
  • Behandling hos psykolog

Se tilbud og pris på helseforsikring i vår anbudstjeneste for bedriftsforsikring

Hvorfor lønner det seg med helseforsikring?

Selv om Nav påtar seg lønnsutgiftene etter 16 dager med sykemelding, så påløper det fremdeles store driftstap for bedrifter når ansatte er sykemeldte. Kanskje driver du et snekkerfirma som har 3 ansatte hvor 33% av arbeidet nå må avlyses. Med raskere behandling for dine ansatte vil bedriften din fortere komme seg tilbake i normal drift og økonomi.

Se flere personforsikringer som kan være lønnsomme for din bedrift her

En dag med sykefravær kan koste like mye som en helseforsikring i et helt år

Alle fordelene som kommer med en helseforsikring og spesielt tilbudet om raskere behandling hos legespesialister er punkter som får de ansatte til å trives bedre i bedriften og motiveres til å gi tilbake til bedriften

Det finnes mange forskjellige personforsikringer som en bedrift burde ha, og helseforsikring er en av dem. Du kan finne en full oversikt over personforsikringer til din bedrift her

Finn den beste helseforsikringen på Bytt.no

Bytt.no har utviklet en anbudstjeneste for bedriftsforsikringer hvor du enkelt kan starte en priskrig på helseforsikringer. Enten om du trenger ny helseforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny helseforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Helseforsikring finner du ved å enkelt huke av forsikringskategorien; personforsikringer i våre anbudstjenester for bedriftsforsikring. 

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift
Les flere artikler

Spar tid og penger for din bedrift

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

NYLIGE OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR