Meny

Slik får du de beste personforsikringene

La inntil 3 forsikringseksperter gi deg uforpliktende tilbud på de beste personforsikringene de kan tilby

Sammenlign tilbud
Helt gratis
Uforpliktende
Raskt
Slik får du den beste barneforsikringen
1
Velg forsikringer du ønsker tilbud på
2
Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
3
Velg eller forkast tilbudene du mottar
Bytt.no Forsikring Personforsikring

Slik får du de beste vilkårene på personforsikringer

Sørg for at du er riktig forsikret. Vi har samlet alle tips og råd om uføreforsikring, ulykkesforsikring, livsforsikring og helse- og tannhelseforsikring

Det gjelder å være forsikret hvis uhellet er ute
NÅR UHELLET INNTREFFER: Når uhellet inntreffer gjelder det å ha gode personforsikringer. Bytt.no forklarer deg forskjellene og hvordan du får de beste betingelsene

Personforsikringer

Personforsikringer en en fellesbetegnelse for forsikringer som dekker deg som person, i motsetning til andre forsikringer som f.eks bil-, bolig- og innboforsikring som dekker tingene dine, også kjent som skadeforsikringer. For å gjøre det hele litt enklere har vi samlet alle disse forsikringene på en og samme side, utenom barneforsikring som du kan lese mer om her.

Uføreforsikring

En uføreforsikring sikrer deg og familien dersom du skulle bli ufør, og består som regel (avhengig av forsikringsselskap) av to typer utbetaling; En engangserstatning ved uførhet og en uførepensjon. Du velger selv hvor mye du ønsker å få utbetalt på begge typene, men i korte trekk anbefaler de fleste eksperter at summene er høye nok til at du kan fortsette din livsstil som når du fikk lønn gjennom arbeid. En uføreforsikring kommer i tillegg til det man får utbetalt fra NAV.

Sammenlign tilbud på uføreforsikring - få tilbud fra flere selskaper

Livsforsikring

En livsforsikring er stort sett en engangsutbetaling ved død av forsikrede som er forårsaket av ulykke eller sykdom. En livsforsikring er anbefalt av eksperter dersom du har noen som er avhengig av deg og din inntekt, f.eks livspartner og barn, og hvis du har gjeld. Dersom du singel og ikke har gjeld er livsforsikring ikke nødvendig. Du kan tenke at en livsforsikring skal gå til de etterlatte hvis det utenkelige først inntreffer og bør være stor nok til å dekke dine andeler av gjeld og lån.

Sammenlign tilbud på livsforsikring - få tilbud fra flere selskaper

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring forsikrer deg mot både død og uførehet som direkte følge av en ulykke, eller skarpere definert som en “upåregnelig ytre omstendighet”. Det betyr at denne forsikringen ikke slår inn dersom du blir rammet av en sykdom. En ulykkesforsikring kan i all hovedsak deles inn i tre deler:

  • Erstatning ved medisinsk invaliditet
  • Erstatning for behandlingsutgifter ved ulykke
  • Erstatning ved død

Du har kanskje allerede en ulykkesforsikring

Det er normalt at arbeidsgiver har en ulykkesforsikring for deg som dekker tiden mens du er på jobb i yrker som utsetter deg for risiko, så dette er det verdt å sjekke opp før du går til anskaffelse av en ulykkesforsikring.

Gjelder ikke for alle ulykker

En ulykkesforsikring har stort sett også sine begrensning, med mindre man spesifikt har utvidet forsikringen på forhånd. Eksempler på dette er ofte aktiviteter forbrundet med ekstremsport, som fallskjermhopping, fjellklatrning, hanggliding, kiting osv.

Trenger du en ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring faller stort sett mellom to stoler, nemlig uføreforsikring og livsforsikring. Men dersom du av forskjellige årsaker ikke har råd til disse forsikringene (pga. helsemessige årsaker eller alder) kan en ulykkesforsikring vært et godt alternativ. Merk at utbetalingene ofte er mindre enn ved f.eks livsforsikring og uføreforsikring.

Sammenlign tilbud på ulykkesforsikring - få tilbud fra flere selskaper

Helseforsikring

Den siste av personforsikringene er en helseforsikring. En helseforsikring gir deg i korte trekk raskere behandling og økonomisk støtte dersom du skulle bli syk eller skade deg. Ofte inkluderer dette behandling eller operasjon på private sykehus, ingen til svært kort ventetid og behandling og oppfølgning av f.eks kiropraktor, fysioterapi og psykolog til kreftbehandling i utlandet.

Slik får du de beste og billigste personforsikringene

Det finnes mange tilbydere av personforsikringer, og selv om vilkårene og behandlingene kan være samme varierer prisene stort. Vi anbefaler derfor at du sammenligner tilbud fra flere selskaper når du skal etablere eller bytte dine personforsikringer.

Hos Bytt.no kan du sammenligne tilbud på alle personforsikringer som vi har nevnt her, helt gratis og helt uforpliktende. Du fyller enkelt ut et skjema om hva du ønsker av personforsikringer og velger så hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. I ettertid kan du sammenligne tilbudene i ro og mak og velge det forsikringsselskapet som gir deg de beste og billigste personforsikringene.

Tips til billig personforsikring

Personforsikringer kan fort bli dyre dersom du velger flere, og har høye summer. Derfor anbefaler vi at du samtidig legger inn og sammenligner flere av dine forsikringer. Da kan nemlig selskapene gi deg samlerabatt på inntil 20%, noe som fort betyr flere tusen kroner i året.

Slik går du frem:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks livsforsikring, uføreforsikring, bolig- og bilforsikring)
  2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
  3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis

Finn de beste personforsikringene - start her.

Lenge siden du byttet forsikringsselskap?
Det lønner seg neppe! Prøv vår kalkulator og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte forsikringsselskap
Sjekk min besparelse
Se din besparelse Tar kun et par minutter
Sjekk hvor mye du kan spare på å bytte forsikringsselskap

Beste omtalte personforsikringer mars 2019

Denne personforsikringen er flest kunder fornøyd med

Bytt.no samler årlig inn tusenvis av omtaler om hva norske forsikringskunder mener om sine forsikringer. På den måten tar Bytt.no “pulsen” på forsikringsmarkedet og gi deg en rangert tabell over hvilke forsikringsselskaper som har personforsikringene flest kunder er fornøyd med. Nedenfor ser du en rangert tabell som hensyntar hvor fornøyd kundene er med bl.a. skadeoppgjør og kundeservice og selskapene er rangert fra topp til bunn.

Tabellen er sist oppdatert 21 mars 2019. Selskapet må ha minimum 50 omtaler som omhandler husforsikring for å bli inkludert i listen.
OMTALER OM PERSONFORSIKRING
Bytt.no sammenligner og beregner de beste personforsikringene basert på 733 omtaler fordelt på personforsikring fra 20 forsikringsselskaper
Omtaler
Kundeservice
Skadeoppgjør
Totalvurdering
Vis hele listen
Personforsikring
Gjensidige Forsikring
258 omtaler
4,1/5
Kundeservice
4,2/5
Skadeoppgjør
4,0/5
Totalvurdering
Personforsikring
If Skadeforsikring
106 omtaler
3,9/5
Kundeservice
4,1/5
Skadeoppgjør
3,8/5
Totalvurdering
Personforsikring
Tryg Forsikring
69 omtaler
3,0/5
Kundeservice
3,4/5
Skadeoppgjør
3,0/5
Totalvurdering
NÅ BRUKT AV
150 000
NORDMENN
Sammenlign tilbud på personforsikringer fra inntil 3 selskaper
Få tilbud
Gratis Raskt Uforpliktende

Personforsikringen med det beste skadeoppgjøret mars 2019

Selskapene med best omtalte skadeoppgjør innen personforsikring

Bytt.no har innhentet 433 omtaler som omhandler skadeoppgjør ifb. med personforsikring og dette er de best omtalte forsikringsselskapene:

Tabellen er sist oppdatert 21 mars 2019. Selskapet må ha minimum 50 omtaler som omhandler skadeoppgjør til personforsikring for å bli inkludert.
Personforsikring til Gjensidige Forsikring har best omtalt skadeoppgjør så langt i mars 2019
Derfor bør du få tilbud fra flere

Forsikring er individuelt. Pris og dekning varierer stort fra selskap til selskap.

Hos Bytt.no kan du enkelt sammenligne tilbud på bl.a. personforsikring fra flere selskaper, både på pris, dekning og hva andre mener om selskapet - helt gratis.

Helt gratis Raskt Uforpliktende

De mest anbefalte personforsikringene i mars 2019

Mest anbefalte personforsikring til venner og kjente

Basert på 433 omtaler om personforsikring er dette selskapene flest anbefaler til venner og kjente

Tabellen er sist oppdatert 21 mars 2019. Selskapet må ha minimum 50 anbefalinger om personforsikring for å bli inkludert.
84% som har personforsikring hos Gjensidige Forsikring anbefaler selskapet til venner og kjente.

Nylige omtaler som omhandler personforsikring

Les hva andre har erfart med sine personforsikringer før du bytter selskap.

NORGES BESTE
BILFORSIKRING
Basert på 4500 omtaler

Bilforsikring er kanskje den forsikringen som varierer mest fra selskap til selskap. Det er også flere ting du bør være klar over når du kjøper eller bytter til ny bilforsikring.

NORGES BESTE
HUSFORSIKRING
Basert på 2830 omtaler

Når du sammenligner tilbud på husforsikring bør du tenke på hva du ønsker at forsikringen skal dekke. Vurder selv om du ønsker standard dekning som er billigst, eller topp dekning som gjerne er noe dyrere.

NORGES BESTE
INNBOFORSIKRING
Basert på 1778 omtaler

En innboforsikring dekker løse gjenstander i boligen. Desto lavere forsikringssum, desto billigere innboforsikring. Ved f.eks en brann skal alt kjøpes nytt så sett derfor en høy nok forsikringssum til å dekke alle dine eiendeler.

NORGES BESTE
REISEFORSIKRING
Basert på 1886 omtaler

Vi anbefaler at du vurderer en helårs reiseforsikring som også gjelder turer i Norge. For å få den billigste og beste forsikringen anbefaler vi at du sammenligner tilbud på alle dine forsikringer samlet.

NORGES BESTE
HYTTEFORSIKRING
Basert på 506 omtaler

Skal du sammenligne tilbud på hytteforsikring eller feriebolig anbefaler vi at du også ber om tilbud på dine andre forsikringer. På denne måten får du den beste og billigste hytteforsikringen.

NORGES BESTE
BÅTFORSIKRING
Basert på 610 omtaler

Prisene på båtforsikring kan variere stort, så dersom du ønsker billigst og best båtforsikring anbefaler vi at du sammenligner tilbud ofte. Legg gjerne inn alle forsikringene dine samlet for å oppnå samlerabatt.

NORGES BESTE
MC-FORSIKRING
Basert på 427 omtaler

De fleste forsikringsselskapene tilbyr ikke MC-forsikring alene. Når du sammenligner tilbud på MC-forsikring anbefaler vi at du ber om tilbud på alle dine forsikringer samlet, på denne måten får du billigst MC-forsikring.

NORGES BESTE
BARNEFORSIKRING
Basert på 476 omtaler

Omtrent halvparten av alle barn i Norge er dekket av en egen barneforsikring, og barneforsikring er en spesielt betent forsikring. Dette bør du vite før du skaffer en barneforsikring.

NORGES BESTE
PERSONFORSIKRINGER
Basert på 731 omtaler

Sørg for at du er riktig forsikret. Vi har samlet alle tips og råd om uføreforsikring, ulykkesforsikring, livsforsikring og helse- og tannhelseforsikring

Sørg for at du får de beste personforsikringene
Få rådgivning og sammenlign tilbud fra flere selskaper - helt gratis!
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR