Meny

Boliglån fra Danske Bank

Alle boliglån
Bytt til Danske Bank
Vis flere valg
LÅNEBELØP
BOLIGENS VERDI
BEL. GRAD DIN BELÅNINGSGRAD
62%
NEDBETALINGSTID
DIN ALDER
LÅNETYPE
Omtaler
Eff. rente
Kost/mnd
Boliglån inntil 80%
Danske Bank
59 omtaler
2,65%
eff. rente
9 083 kr
kost/mnd
Detaljer
Les mer
Danske Bank omtaler og erfaringer
2,6/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
102
av 106 innen
bank
37%
anbefaler
Danske Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Jeg orker ikke mer!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Nettbankløsningen er så elendig at jeg begynner å gråte hver gang jeg logger meg inn. Jeg har aldri følt at jeg har hatt mindre kontroll på egen økonomi, men er samtidig så frustrert over å forsøke å få det at jeg tenker at det er like greit å bare drite i det og ta de betalingsanmerkningene som må komme fordi det er kul umulig å finne ut hvordan man får gjort noe som helst i den j#%la banken. Det finnes en eneste grunn til å velge danske bank, og det boliglånet.. men jeg er f#%n ikke sikker på om det er en god nok grunn!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Fin opplevelse, veldig god bank."

Syns banken har gode løsninger og system for Bank id på mobil. Veldig veldig happy med den løsningen. Gode renter og betingelser også. Det som trekker ned banken er den appen de "oppgraderte" til. Den er fin men esktremt hårete når det gjelder overføring av penger til en annen konto når det haster. Den gamle appen var mye raskere og mere oversiktlig, og det er SYKT irriterende at appen absolutt skal prøve å velge handelskontoen automatisk hvær eneste gang. Bruker idag en Iphone Xs.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig"

Veldig rotete og bruker lang tid. Har måttet kontakte dei svært mange ganger for en så enkel ting som å opprette depositumskonto! Svært dårlig kommunikasjon og har ikkje styring på kva som blir sagt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"En solid og god totalbank"

En gjennomgående veldig god bank med produkter og tjenester i særklasse. Aldri nedetid og alt fungerer optimalt til enhver tid.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Gammeldags nettbank, men god rente"

Får veldig gode rentevilkår på boliglån gjennom fagforening, som veier opp for dårlig nettbankløsning. Nettbanken er gammeldags, tidvis tungvint og mangler nyttige selvbetjeningsfunksjoner som jeg hadde i min forrige bank. Savner mulighet for å bestemme hvordan ekstra avdrag på boliglån håndteres. Veldig kort frist før automatisk utlogging fra nettbank. Ok kundeservice og rådgivere. Mobilbankløsning er bra.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Elendig nettbank, god rente"
2 syns denne omtalen er nyttig

Fikk ei god rente i denne banken, hadde aldri valgt den ellers. Nettbanken er, tro det eller ei, enda dårligere enn DNB sin løsning. De har valgt den mest omstendlige måten å logge seg inn på via bank ID, dvs. fødels + personnummer (!), så bekreftelse på bankID type, så bekreftelse på mobil + kode, for så å avrunde med personlig passord i banken. Og denne prosedyren må du ofte igjennom en fire-fem ganger pr. besøk. Til og med en melding til banken må signeres digitalt med bankID. Og er du borte fra pc'en i tre-fire minutter, blir man kastet ut og må logge seg inn igjen (de har en meget kort tidsfrist). Videre kan en ikke velge hvilket innhold som skal vises på forsiden. Kort fortalt, velg en annen bank. Min favoritt på nettbank er S'banken.

Kundetilfredshet
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendige systemer, men gode betingelser"
1 syns denne omtalen er nyttig

Byttet bank pga. en god fordelsavtale gjennom Akademikerne. Hadde det ikke vært for de veldig gode vilkårene hadde jeg byttet tilbake.. Nettbankløsningen er veldig gammeldags og tungvin. Bank-id fungerer bare når den selv vil. De skal ha skryt for at kundeservice svarer raskt og er behjelpelige, men jeg har heller aldri hatt så mye behov for kontakt med bankpersonale som etter jeg flyttet til Danske bank, dette med henvendelser på ting som i min gamle bank gikk av seg selv, eller man enkelt kunne ordne på 1 sek. Generelt veldig lite brukervennlige løsninger.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendig nettbank og gebyrer i en gebyrfri bank"

Har Danske bank kun på grunn av gebyrfri betaling til Sverige. Ellers er både kundeservice og nettbank under enhver kritikk. Så og si umulig å opprette avtalegiro, som er den enkleste sak i f.eks. Sparebank1. Veldig knotete og vanskelig og nesten uforståelig nettbank. Ingen varsel om eFaktura som er forfalt! Ikke engang varsel om forfalt faktura på egne kredittkort i banken! Virker som banken med hensikt sender opplyser minstebeløp og ikke den reelle regning på kredittkort, ihvertfall er det vanskelig å oppdage forfallsdato! Anbefaler ikke banken til noen! Hadde en veldig positiv bankkontakt som gikk ut i permisjon, og som nå er tilbake! Det kan hjelpe på videre kundeforhold.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR