Meny

Forbrukslån fra Easybank

Alle forbrukslån
Bytt til Easybank
Vis flere valg
JEG VIL LÅNE
NEDBETALINGSTID
Omtaler
Eff. rente
Kost/mnd
Personlån
Easybank
Eksempelrente: Nominell rente 12,90%, Effektiv rente 14,32% lånebeløp 140000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 53 096, totalt: 193 096
15 omtaler
14,32%
eff. rente
3 218 kr
kost/mnd
Detaljer
Les mer
Eksempelrente: Nominell rente 12,90%, Effektiv rente 14,32% lånebeløp 140000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 53 096, totalt: 193 096. Annonse.
Easylån
Easybank
Eksempelrente: Nominell rente 12,99%, Effektiv rente 14,70% lånebeløp 140000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 53 183, totalt: 193 183
15 omtaler
14,70%
eff. rente
3 220 kr
kost/mnd
Detaljer
Les mer
Eksempelrente: Nominell rente 12,99%, Effektiv rente 14,70% lånebeløp 140000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 53 183, totalt: 193 183. Annonse.
Easybank omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Trenger flere besvarelser
109
av 147 innen
bank
29%
anbefaler
Easybank
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Hyggelige ansatte og god service."

Bare gode erfaringer, ingen renteøkninger eller gebyrer. Innfrir lån uten problem. Ingen ekstra renter.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Renter fra himmelen"

Økning av renter pga ny risikovurdering, elendig bank, gitt lån uten inntekt til kona 500000, helt syk.. Forsikring i denne banken dette er bare tull, ikke mulig å få dette til å virke..!!! Les avtale nøye

Svar fra Easybank
13.07.2020 13.06
Hei Hans, Vi tar tilbakemeldinger fra våre kunder svært alvorlig og vi er lei oss for at dette er din opplevelse. Først og fremst så vil vi understreke at vi ikke innvilger lån dersom man ikke har inntekt som kan forsvare kostnadene dette medfører. Renten er flytende og kan variere fra opprinnelig rente. Vi ser gjerne på saken din for å se om det er noe vi kan gjøre. Ring oss gjerne på telefon 22991400 eller send e-post til dialog@easybank.no.

Vi håper å høre fra deg.

Mvh Easybank
Olekristian
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Rentehaier"
1 syns denne omtalen er nyttig

De hjalp meg i en periode hvor jeg virkelig trengte det, så det er positivt. Men renteøkningen de nå plutselig kommer med på (gode?) eksisterende kunder, skjønner jeg ikke helt. Og det er ikke snakk om en liten økning heller. Styr unna, velg heller en som ønsker å beholde kundene med gode betingelser. Ordlyden i brev og på nett kunne også vært Litt mer kundevennlig.

Svar fra Easybank
20.03.2020 13.27
Hei Ole Kristian, Vi er lei oss for at du har denne opplevelsen, og tar gjerne en titt på saken din for å se om det er noe vi kan gjøre. Vi skal selvfølgelig ta en titt på brevene våre og vi setter pris på konkrete tilbakemeldinger. Vi håper å høre fra deg!
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Elendig bank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Denne banken bør alle unngå. De er kun opptatt av å flå deg. Forsøkte å få en betalingsfri måned men det lot seg SELVFØLGELIG ikke gjøre. Hva reklamerer de med dette da? Og renten på lånet ble satt opp rett etter at de hadde fått meg på kroken. Jeg har betalt på dette lånet i 3 år men det har nesten ikke gått ned. Så jeg blir nok gjeldsslave resten av livet pga dette lånet. Og jeg regner med at jeg blir straffet hardt etter denne anmeldelsen. Nå går nok renten på lånet mitt enda mer opp eller jeg blir bedt om å innfri hele lånet!

Svar fra Easybank
07.03.2020 07.21
Kjære Elin, Det er beklagelig at du har denne opplevelsen av oss. Vi ser an hver søknad vi mottar om betalingsfri, men ved betalingsfri og utsettelser av termininnbetaling vil det ta lenger tid å nedbetale gjelden. Vi anbefaler derfor ikke betalingsfri dersom du ønsker å betale ned gjelden din så raskt som mulig. Vi tar gjerne en prat med deg for å se hvordan vi kan få rettet på din dårlige opplevelse. Ring oss gjerne på telefon 22991400 eller send e-post til dialog@easybank.no
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Easybank lå på 10000 på lånet mitt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Svindel. Easybank lå på 10000 på lånet mitt. Dette var en forsikring på lånet noe jeg aldri har taklet ja til. Når jeg ringer å spør om dette er de svært lite behjelpelige 🙁

Svar fra Easybank
17.02.2020 10.57
Kjære Ole, Det er beklagelig at du har denne opplevelsen. Vi skal ikke legge forsikring til lånet ditt uten samtykke fra deg. Vi vil gjerne se på saken din og håper å høre fra deg, slik at vi kan komme til bunns i dette. Ring oss på telefon 22991400 eller send e-post til dialog@easybank.no

Mvh Easybank ASA
Olav A. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Easybank betalings-system"
1 syns denne omtalen er nyttig

Forsøkte å legge inn en betaling fra konto jeg har i Easybank. Det ble en selsom opplevelse. Etter å ha lagt inn det som kreves, ønsket beløp - betalingsmottaker, forfallsdato etc og deretter kvittert med bankbrikke, tilhørende passord (noen ganger), trodde endelig jeg var i mål (slik det normalt skulle være i en hvilken som helst nettbank da) Men nei, jeg måtte legge inn det hele på nytt og frem med bankbrikken / passord flerfoldige ganger til. Til slutt såg det utrolig nok ut som jeg hadde lagt inn betalingen som skulle ha forfall påfølgende dag, men nei, ikke så enkelt visstnok. Jeg forsøkte å finne et forfallsregister, også lete i siste bevegelser for min konto, men ingensteds viste at jeg hadde ''kommet i mål'' med denne enkle betalingen. Jeg ringte så banken, som heller ikke kunne finne at det var utført noen betaling, og fikk bare en anbefaling å vente til neste dag og logge meg inn, se om beløpet var trukket. Altså bare håpe det beste, evt. kaste bort en time eller to også neste dag få gjort denne betalingen hvis den ikke var blitt utført??? Jeg trodde dette var en bank , men... (Det eneste som såg ut til å henge med etter mange forsøk, var lagting av betalingsmottaker, men egentlig en mager trøst det også dersom man aldri får verifisert hvorvidt man har lykkes å utføre selve betalingen. Puuhhhh...)

Svar fra Easybank
12.02.2020 12.02
Kjære Olav, det er beklagelig at du har denne opplevelsen av vår nettbank og kundeservice. Våre kundekonsulenter ser gjerne på saken din og vil prøve å komme med en mulig forklaring til hva som kan ha skjedd her. Ring oss gjerne på telefon 22991400.
Petter H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Bortkastet tid"
4 syns denne omtalen er nyttig

Utrolig ivrige på å låne ut penger, men dessverre leste jeg ikke det andre har opplyst om her, at de plutselig går tilbake på gitt rente etter kort tid.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Lite kundevennlig og ansvarsbevist"
4 syns denne omtalen er nyttig

Alt for lett å få forbrukslån, samtidig som det ikke finnes noen mulighet for innlogging hvor man får oversikt over utestående gjeld og innbetalinger.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR