Meny

Beste trådløse bredbånd oktober 2021

Bytt.no har sammenlignet og testet 105 trådløse bredbånd - her er best i test oktober 2021

NextGenTel BredbåndBigBluTelia BredbåndTelenor Bredbånd har de beste trådløse bredbåndene så langt i oktober

OPPDATERT søndag 24. oktober 2021

Trådløst bredbånd har eksplodert i popularitet den siste tiden og Bytt.no har i oktober sammenlignet samtlige 105 trådløse bredbånd som finnes på markedet. Vi har kombinert pris og hastighet opp mot 3236 tilbakemeldinger fra kundene til bredbåndsleverandørene og har kåret de beste trådløse bredbåndene norske bredbåndskunder er mest fornøyde med.

Dette er Norges beste trådløse bredbåndet i oktober 2021
VARIERENDE DEKNING: Alle kan i utgangspunktet få trådløst bredbånd, men dekningen varierer. Da kan det være lurt å velge en bredbåndsleverandør andre kunder er fornøyde med!

Les hvilket trådløst bredbånd andre er fornøyde med

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Innen bredbånd sammenligner vi totalt 486 bredbåndsavtaler fra alle 75 bredbåndsleverandører og vi har tatt i mot over 3236 verifiserte omtaler fra norske bredbåndskunder.

Ekplodert i popularitet

Trådløst bredbånd er løsningen de store bredbåndsleverandørene tilbyr sine kunder da det gamle kobbernettet er på vei ut. Derfor strømmer det tusenvis av nye kunder til disse trådløse bredbåndene, men ettersom man ikke lengre trenger en fysisk kabel så har man nå flere leverandører å velge mellom.

LES OGSÅ: Hva er forskjellen på mobilt bredbånd og trådløst bredbånd?

Bytt.no kombinerer pris og hastighet til alle trådløse bredbånd på markedet sammen med hva 3236 bredbåndskunder mener, og resultatet blir en unik kundedrevet best-i-test kåring av Norges beste trådløse bredbånd.

Slik kåres de beste trådløse bredbåndene

For at kåringen av beste trådløse bredbånd skal være rettferdig skjer den automatisk og uten påvirkning fra ansatte i Bytt.no eller fra bredbåndsleverandørene. Ettersom det varierer hvor rask internettlinje man har behov for har vi valgt å kåre vinnere av beste trådløse bredbåndene i følgende kategorier:

 • Lite bruk
  Norges beste trådløse bredbånd mellom 1 og 49 mbit/s hastighet. Dette er stor sett passende til en normal husholding med enkel surfring og få brukere som bruker nettet samtidig.
 • Middels bruk
  Norges beste trådløse bredbånd mellom 50 og 99 mbit/s hastighet. Her finner du trådløst bredbånd som passer til de aller fleste familier, spesielt hvis det er flere som bruker nettet samtidig
 • Mye bruk
  Norges beste trådløse bredbånd mellom 100 og 199 mbit/s hastighet. Dette er hastigheter for de som har svært mange enheter tilkoblet nettet og vil ha lynrask nedlasting
 • Superbruker
  Norges beste trådløse bredbånd fra 200 mbit/s eller mer. Dette er for superbrukere med ekstreme hastighetsbehov eller svært mange enhenter tilkoblet med høye krav til hastighet.

Det blir også vektlagt en rekke forskjellige kriterier for å kåre de beste trådløse bredbåndene. For å unngå manipulasjon går vi ikke ut med de konkrete faktorene, men de blir påvirket av bl.a:

 • Kampanjer og velkomstpris
  Vi vektlegger ikke kampanjepriser og velkomsttilbud. Prisene på de trådløse bredbåndene er prisen avtalen til syvende og sist kommer til å koste deg hver måned.
 • 4G/5G
  Vi forskjellsbehandler ikke 4G og 5G. 5G er betydelig raskere men 4G er mer utbredt.

Her er Norges beste trådløse bredbånd i oktober 2021 basert på 3236 tilbakemeldinger:

LITE BRUK
2,2/5
30 Mbps fra NextGenTel Bredbånd
649 kr/mnd

Norges beste trådløse bredbånd for lite bruk i oktober 2021

Det beste trådløse bredbåndet for lite bruk i oktober er et 30 mbit/s bredbånd fra NextGenTel Bredbånd til kun 649 kr/mnd

Bredbåndet fra NextGenTel Bredbånd er i oktober Norges beste trådløse bredbånd for lite bruk. Prisen på 649 kr/mnd er også svært konkurransedyktig sett opp mot andre tilsvarende trådløse bredbånd med hastigheter omkring 30 mbit/s.


Hastigheten på 30 mbit/s holder til en mindre husholding med et par brukere samtidig, f.eks 1 til 2 streamingtjenester som kjører samtidig og lett internettbruk. Dersom man laster opp eller ned store mengder data og ønsker at dette skal gå fort så bør man heller velge en hastighet i kåringen middels bruk.Med dette trådløse bredbåndet fra NextGenTel får du en hastighet på 30 Mb/s og du kan surfe med ubegrenset data. NextGenTel deler ut en datakvote på 2000 GB hver måned, og det skal være tilmærmet umulig å bruke opp denne kvoten hver måned. NextGenTel tilbyr gratis etablering, men vær obs på at det kan komme innstallasjonskostnader.

Populære trådløse bredbånd til lite bruk

Sammenlign og bytt til et bedre og billigere trådløst bredbånd

5/1 Mbit/s
Radiobredbånd - BigBlu
216 omtaler
5 mbit/s
nedlasting
440 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
10/5 Mbit/s
Radiobredbånd - BigBlu
216 omtaler
10 mbit/s
nedlasting
460 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
30/5 Mbit/s
Radiobredbånd - BigBlu
216 omtaler
30 mbit/s
nedlasting
540 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
20 Mbps
Trådløst bredbånd (4G) - NextGenTel Bredbånd
993 omtaler
20 mbit/s
nedlasting
599 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Trådløst bredbånd 10
Trådløst bredbånd (4G) - Telenor Bredbånd
296 omtaler
10 mbit/s
nedlasting
599 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
MIDDELS BRUK
1,9/5
60/8 Mbit/s fra BigBlu
640 kr/mnd

Norges beste trådløse bredbånd for middels bruk i oktober 2021

Det beste trådløse bredbåndet for middels bruk er til nå i oktober et 60 mbit/s bredbånd fra BigBlu til kun 640 kr/mnd.

60/8 Mbit/s fra BigBlu koster 640 kr pr. mnd og har 12 mnd bindingstid.


Med trådløs bredbånd fra BigBlu får du raskt og stabilt internett hjemme, og med helt fri bruk. Bigblu har bygget et eget bredbåndsnett i over 150 kommuner, som gir tusenvis av norske hjem, hytter og bedrifter raskt bredbånd.


Med en hastighet på 60 mbit/s så holder BigBlu sitt "60/8 Mbit/s" til de fleste behov en normal husholding har. Her kan fint ha 2-3 enheter tilkoblet samtidig (f.eks TV, PC og iPad) hvor alle benytter raskt internett til streaming eller spilling.

Flere gode trådløse bredbånd for middels bruk

Sammenlign og bytt til et bedre og billigere bredbånd

60/8 Mbit/s
Radiobredbånd - BigBlu
216 omtaler
60 mbit/s
nedlasting
640 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
50 Mbps
Trådløst bredbånd (4G) - NextGenTel Bredbånd
993 omtaler
50 mbit/s
nedlasting
699 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Bredbånd 50
Trådløst bredbånd (4G) - Telia Bredbånd
351 omtaler
50 mbit/s
nedlasting
699 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Trådløst bredbånd 60
Trådløst bredbånd (4G) - Telenor Bredbånd
296 omtaler
60 mbit/s
nedlasting
749 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Bredbånd 75
Trådløst bredbånd (4G) - Telia Bredbånd
351 omtaler
75 mbit/s
nedlasting
999 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
MYE BRUK
1,4/5
Bredbånd 100 fra Telia Bredbånd
699 kr/mnd

Norges beste trådløse bredbånd for mye bruk i oktober 2021

Vinneren av det det beste trådløse bredbåndet for mye bruk er på hele 100 mbit/s og tilbys av Telia Bredbånd til kun 699 kr/mnd.

Bredbåndet "Bredbånd 100" fra Telia Bredbånd koster 699 kr pr. mnd og da får du teoretisk 100 mbit/s nedlasting og 100 mbit/s opplasting.


Med dette trådløse bredbåndet fra Telia får du en hastighet på 100 Mb/s og du kan surfe fritt. Hastigheten passer veldig fint for en liten familie som bruker internettet mye eller en litt større familie med lite forbruk. Telia har en datakvote på sitt trådløse bredbånd, men kvoten er på 2000 GB - Dette er mye mer enn nok, så man bruker sjeldent opp den månedlige kvota si. Telia har en rekke fordeler som beskytter deg og din identitet på nettet, som Trygg på Nett


Et trådløst bredbånd på hele 100 mbit/s dekker behovene selv til en husholdning med svært mange enheter tilkoblet samtidig. Her kan man laste ned store filer, streame på flere enheter og spille samtidig uten at det går ut over kvaliteten.

Topplisten for trådløse bredbånd til mye bruk

Her er de beste trådløse bredbåndene til deg som krever mye av bredbåndet ditt

Bredbånd 100
Trådløst bredbånd (5G) - Telia Bredbånd
351 omtaler
100 mbit/s
nedlasting
699 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Trådløst Bredbånd 100
Trådløst bredbånd (5G) - Telenor Bredbånd
296 omtaler
100 mbit/s
nedlasting
749 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
100/10 Mbit/s
Radiobredbånd - BigBlu
216 omtaler
100 mbit/s
nedlasting
760 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
SUPERBRUKER
1,5/5
Trådløst Bredbånd 500 fra Telenor Bredbånd
1249 kr/mnd

Norges beste trådløse bredbånd i oktober 2021 for deg som er superbruker!

Med hele 500 mbit/s er det trådløse bredbåndet fra Telenor Bredbånd til kun 1249 kr/mnd det beste bredbåndet for superbrukere så langt i oktober 2021

Bredbåndet "Trådløst Bredbånd 500" fra Telenor Bredbånd er i oktober Norges beste trådløse bredbånd for superbrukere. Prisen på 1249 kr/mnd er også svært konkurransedyktig sett opp mot andre tilsvarende trådløse bredbånd.


Med dette trådløse bredbåndet fra Telenor får du en hastighet på 100/100 Mb/s og du kan surfe med ubegrenset data. Denne hastigheten kan passe for en middels stor familie til normalt bruk. Telenor leverer utstyr som er klargjort for 5G signalene. Telenor kommer også med en rekke tiltak for å sikre din trygghet på internett, som Nettvern og Sikkerhetspakken


Med utrolige 500 mbit/s i teoretisk nedlastingshastighet og 500 mbit/s i opplastingshastighetet så har dette trådløse bredbåndet fra Telenor Bredbånd sannsynligvis mer båndbredde enn du trenger fra dag til dag og kan matche hastighetene man får fra en fiberbredbånd. Dette trådløse bredbåndet er for de få med store krav til internettet sitt, både målt i hastighet og/eller enheter tilkoblet samtidig. Her kan du laste ned, laste opp, spille, streame, surfe og gjøre stort sett hva du vil uten at det påvirker hastigheten.

Alternative superbruker-bredbånd

Trenger du mer data? Her finner du de beste trådløse bredbåndene på markedet i oktober

Bredbånd 200
Trådløst bredbånd (5G) - Telia Bredbånd
351 omtaler
200 mbit/s
nedlasting
799 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Trådløst Bredbånd 200
Trådløst bredbånd (5G) - Telenor Bredbånd
296 omtaler
200 mbit/s
nedlasting
849 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Trådløst Bredbånd 300
Trådløst bredbånd (5G) - Telenor Bredbånd
296 omtaler
300 mbit/s
nedlasting
999 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Bredbånd 300
Trådløst bredbånd (5G) - Telia Bredbånd
351 omtaler
300 mbit/s
nedlasting
999 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Trådløst Bredbånd 500
Trådløst bredbånd (5G) - Telenor Bredbånd
296 omtaler
500 mbit/s
nedlasting
1249 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid

DET LØNNER SEG Å SAMMENLIGNE BREDBÅND

Det er store forskjeller på bredbånd og med over 105 trådløse bredbåndsavtaler på markedet så lønner det seg å sammenligne!

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og på våre tjenester kan du enkelt sammenligne alle 105 trådløse bredbåndsavtaler fra alle 26 bredbåndsleverandører kombinert med tusenvis av verifiserte brukeromtaler.

BEST PÅ HASTIGHET

Sjekk hvilke bredbåndsleverandører kundene er mest fornøyde med

FÅR DU DET DU BETALER FOR?

Test bredbåndet ditt og sjekk om du får hastigheten du betaler for

HVOR MYE TRENGER DU?

Hvor raskt bredbånd trenger du egentlig? Finn riktig hastighet for deg her

RELEVANTE OMTALER
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR