Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 116 innen
dagligbank
81%
anbefaler
Bulder Bank

"Oversiktlig og enkelt"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Ole J for 12.04.2022 16:03

Bulder Bank har totalt 562 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Oversiktlig og enkelt"

Meget enkel flytteprosess og en utrolig brukervennlig app som gir meg god oversikt over kontoer, fordeler boligverdi og lån, samt mange andre ting.

Svar fra Bulder Bank
22.04.2022 13:58
Hei Ole, Strålende å høre at du er fornøyd med både appen og boliglånet😎 Vi jobber hardt for at det skal være raskt og enkelt å bli kunde og å være kunde. Takk for fin tilbakemelding! Hilsen oss i Bulder
Bytt.no
"Oversiktlig og enkelt" skrev Ole J om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Ole J og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"God bank med innloggingsproblem"
5 syns denne omtalen er nyttig

Min erfaring er frå Sbanken. Styrken til nettbanken er nettsidene som så langt ingen som eg veit om matcher. Nettsidene til Bulder krev ein del reorientering, men er alt i alt ganske god. Eit stort minus er mangel på PC-applikasjon. Hovedproblemet er likevel innlogginga hovedsakleg biometriske metodar. Om ein ikkje har mobilkamera med kravet på tryggleik, må ein bruke fingeravtrykk. Det er ein altfor utrygg metode til at eg kan satse på Bulder Bank som einaste bank. Det er utrygt på den måten at at det svikter i for mange samanhengar, dvs, eg greier ikkje å logge meg inn i banken. Konklusjon: Renter på lån og sparing er veldig gode. Nettsidene er akseptable/gode, men vil bli betre etterkvart. Innloggingsmetoden gjer banken uaktuell som einaste bank til kritisk bruk.

Svar fra Bulder Bank
19.04.2022 15:01
Hei Terje Takk for feedback! Nettsidene våre er i kontstant forbetring, kalibrert etter kundetilbakemeldingar og målingar. Det er bra å høyre du har trua på at dei blir betre, om du ikkje synes dei er gode nok for deg i dag. Grunnen til at me brukar biometri som innlogging i Bulder-appen handlar om kor kjapt det går og kor sikkert det er. Du kan lese meir om det her https://faq.bulderbank.no/appen/hvorfor-krever-vi-biometri-som-innlogging Skjønar at det er frustrerande om du ikkje får til å logge inn. Slik skal det ikkje vera. Har du forsøkt å registrere fingeravtrykket ditt på nytt? Ein vanlig ting me ser hos kundar er at dei gjerne holder fingeren i en annan vinkel når dei registrerer fingeravtrykk enn det dei gjer når dei faktisk brukar fingeravtrykket. Det kan føre til at telefonen ikkje kjenner det igjen slik du beskriv. Ikkje sikkert dette gjeldt deg, men forsøk å holde telefonen i så naturlig stilling som mogleg når du registrerer fingeravtrykket ditt for bruk på telefonen. Helsing alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Villendende markedsføring"
3 syns denne omtalen er nyttig

i følge reklamen, kan man åpne en sparekonto med 'Ingen bindingstid eller krav om annet produkt'. Problemet er at for å bli kunde, må man først akseptere en startpakke med 2 brukskontoer + et visa kort. Så måtte jeg ta kontakt med Chat i appen til kunderservice for å avslutte kortet som jeg ikke ville ha, og det de gjorde var å avslutte kontoen min. Jeg velger en annen bank...

Ken O. E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Ikke en bank for ektefeller som har særeie"
3 syns denne omtalen er nyttig

Vi er gift og kona har hus, jeg leilighet. Vi har særeie og hver sin økonomi. Kan ikke flytte lånet mitt fra S.Banken uten at kona blir medlånetaker! Lånet mitt er på 2 mill, leiligheten' har takst på 7,5 mill. så trenger ingen "kausjonist" Kort og godt helt elendig Bulder Bank!

Torben M
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Upersonlig bank, useriøs !"
4 syns denne omtalen er nyttig

Egentlig skulle jeg bare plassere et høyere beløp på en høyrente sparekonto i disse «urolige tider» på aksjemarkedet. Valgte Bulder bank da renten var høyest per dd. med frie uttak. Ble tvunget til å opprette vanlig konto også - og bankkort til ene kontoen. Egentlig ikke tenkt å flytte lånet fra DNB… men valgte å legge inn søknad for å sjekke hva Bulder Bank kan tilby. Morgenen etter email i innboksen med klart avslag - og beskjed om at vår økonomi er for dårlig til lånet ! Vi har svært god økonomi, ingen billån, utbetalt betalt hytte osv. Det er første gang med avslag for vår del - og uten at banken kontakter oss først, ingen nærmere forklaring. Dette virket ekstremt useriøst, og jeg kan ut fra denne erfaring ikke anbefale å bruke tid på lånsøknad i denne bank. Uansett setter vi inn på høyrentekontoen. Nå den opprettet, og pengene på vei - men bare til noe bedre viser seg. Resten kan Bulder Bank holde for seg selv. Konklusjon: upersonlig bank- med alt for mange emoji’s og for lite seriøsitet. Finn på noe annet !

Bulder Bank har totalt 562 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR