Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert oktober 2023
Bulder
3.8
987 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

3.8
Bra
987 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#3
Utmerket
Bulder er rangert
#3 av 117 dagligbanker
77%
Utmerket
77% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,72 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 422 122 kr, totalt: 7 422 122 kr

Utforsk 987 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
588
142
62
58
137
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 987 verifiserte omtaler på Bytt.no

Billigst boliglån og best på digital tjeneste, men ikke enkelt å få kontakt med kundesupport.

Omtale av  Bao N

Jeg opplever at Bulder bank har gitt meg den billigste boliglånet hittil. Hel-digital flyt som fungerer. Mobilappen på iPhone opplever jeg er det beste bank-appen man finner i Norge. Trist at de ikke har en på nett og. Fremtids-historikken er nyttig i bruk for å vite fremtidig utgifter, men det bommer litt ved at det samme utgiften dukker opp 2 ganger. Å få kontakt med kundesupport er utfordrende, fordi chatten i appen holder ikke samtalen gående og det tok tid før jeg oppdaget at de hadde en e-post-adresse man kunne sende mail til. Samtidig som jeg stort sett aldri får mulighet til å bruke telefon-support fordi de er kun åpen på dagtid hvor da jeg er opptatt på jobb.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt

Bra bank

Omtale av  Øystein

Rask og fin app. Burde vært mulig også å logge seg på nettbank fra pc, ihvertfall som en backup hvis mobilen skulle bli borte eller ødelegges. Ikke den beste sparerenten. Lavere lånerente ved under 50% belåning.

Svar fra Bulder
22.03.2023 21:39

Hei Øystein Så bra du liker appen. Om du har en nyere Mac kan du laste ned Bulder-appen der. Vi har ingen planer om å utvikle en nettbank. Vi trenger all vår kapasitet på å gjøre appen til Norges beste app. Hilsen alle oss i Bulder :)

Billigst

Omtale av  Søren

Enkelt, billlige renter og utbytte! Er veldig fornøyd som kunde i nærmere 2 år. Best rente på lån inntil 50% av boligverdi. I tillegg så får man opptil 5350 kroner i utbytte pr år på lån opptil 2 mill. Er man 2 lånetakere kan man få det dobbelte ved lån inntil 4 mill!

Svar fra Bulder
31.03.2023 09:08

Hei Søren Herlig å høre at du er så fornøyd og at vi klarer å levere verdi til deg. Ja, kundeutbytte er fint å få! Og i tillegg den lave renten på boliglån. Det skal vi fortsette med! Hilsen alle oss i Bulder:)

Brukervennlig

Omtale av  Rolf

Bank på en ny måte. Legger til rette for å administrere mye av banktjenestene selv. God app som er enkel å bruke.

Svar fra Bulder
22.03.2023 21:39

Hei Rolf Så bra å høre at Bulder fungerer bra for deg og er enkel å bruke! Hilsen alle oss i Bulder :)

Fantastisk bank!

Omtale av  Kim L

Enkelt å flytte over huslånet, huslånrente meget lav sammenlignet med andre banker, har høy rente på innskuddskonto sammenlignet med Sbanken jeg var i tidligere. Kundeutbytte i tillegg! Virker som banken virkelig verdsetter sine kunder, jeg håper det forsetter for da blir jeg værende. God app som kan bli pittelitt bedre, tenker da på søkefunksjonen for å finne mottakerkonto i betaleområdet

Svar fra Bulder
22.03.2023 21:42

Hei Kim Det stemmer! Vi verdsetter våre kunder - så glad for å høre at det merkes. Så bra at det opplevdes som enkelt å flytte lånet, og herlig at du har fått lavere rente på boliglånet og spart de unødvendige rentekronene. Vi lover å jobbe knallhardt på videre for at du skal være fornøyd også i fremtiden. Når det gjelder søkefunksjon på betalinger så har vi det. Bare klikk på "Til"-feltet så får du søkefunksjon i toppen av appen. Hilsen alle oss i Bulder :)

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,72 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 422 122 kr, totalt: 7 422 122 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Veldig Fornøyd

Omtale av  Lisbeth

Alt er bra med Bulder. Enkel og grei App, gode renter og et pluss at renter blir tilført sparekontoen hver måned. Bra renter på lån, for meg hvertfall. Også gleder jeg meg til å få kundeutbytte.

Svar fra Bulder
22.03.2023 21:45

Hei Lisbeth! Så bra å høre at du er fornøyd med appen, renten, månedlig utbetaling av renter. Det er godt å høre at Bulder funker så bra for deg. Yes! Vi gleder oss til kundeutbytte vi også. Bare en liten uke igjen til det utbetales nå! :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Nyskapende bank

Omtale av  Fornøyd K

Mange bra tjenester og gode avtaler. +Utbytte +Lån

Svar fra Bulder
22.03.2023 21:46

Hei Fornøyd Så bra å høre at Bulder fungerer godt for deg! Jepp i år blir det rekordstort utbytte, og renten våre på boliglån er og kommer til å bli lave. Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 987 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR