Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Bulder
1 640 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 640 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 640 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 039
260
102
80
159
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 640 verifiserte omtaler på Bytt.no

Beste banken for nyere tider.

Omtale av  Jo C. R

Jeg la egentlig inn 4 stjerner, men det føltes feil å trekke en vel stjerne pga avslag på lån fordi Bulder ikke har nok erfaring med hussalg i mitt område. Akkurat den biten er kjip, da jeg har en relativt god og trygg økonomi, med jobb som leder i statlig bedrift. Men.. når det kommer til selve nettbanken så er den utrolig genial, og lagt opp til å gjøre sparing mer «gøy». Deilig med en litt uformell bank, men som på aller høyeste alvor tilbyr kundene trygghet og det lille ekstra som gjør at man ønsker å være kunde. Den daglige bruken er et enormt løft fra ellers kjedelige og enkle kontosammendrag. Her får man vite i detalj hva man bruker penger på, og kan sette opp detaljerte budsjett.

Svar fra Bulder
18.04.2023 14:00

Hei Jo Wow! Takk for fem stjerner, selv om du fikk avslag på boliglånssøknaden din. Forstår veldig godt at det er frustrerende. Vi trenger et visst volum av omsatte boliger i ditt område for å være sikker på verdiestimatet på din bolig. Det betyr ikke at området er dårlig, eller boligen din har lav verdi. Vi er opptatt av å kunne være sikker på denne verdien for å kunne gi deg så lav rente som mulig. Det gjør vi ved å beregne belåningsgraden hver måned, basert på boligverdien din. Den gode nyheten er at dette kan endre seg. Det er ikke sikkert det skal så mange kjøp og salg til i området før du er innenfor grensen. Følg med :) Så gøy å høre at Bulder fungerer godt for deg ellers og at du liker vår uformelle tone. Det er nok av formelle banker der ute. Bank trenger ikke være traust og kjedelig for å være sikkert og trygt. Vi krysser fingrene for noen snarlige kjøp og salg i ditt område. Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Savner nettbank.

Omtale av  Marilyn

Ønsker nettbank. Synes det er tungvint med kun app.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:54

Hei Marilyn Å fokusere all vår kraft på appen er et bevisst valg. Vi har ingen planer om å komme med en nettbank. Vi forstår at dette kan være uvant for noen, men de fleste kundene vi snakker med som er skeptisk til dette blir fort vant til å gjøre alle banktingene sine på mobilen. Vi håper det gjelder for deg også. Hilsen alle oss i Bulder :)

Hvorfor avslag på kredittkort?

Omtale av  Sigurd F

Var enkelt å flytte boliglån, rente og utbytte er gull og god mobilbankløsning. Eneste som trekker ned er at det ikke ble gitt noen grunn til at jeg ikke fikk innvilget tilsvarende kredittkort som jeg har i Sbanken. Hadde jeg fått opprettet dette hadde jeg flyttet alle konti og kort til Bulder.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:53

Hei Sigurd Så bra å høre at det var enkelt å flytte boliglånet og at du er fornøyd med renter og utbytte. Det stemmer at det er en del som får avslag på både kredittkort og på boliglån. Noen ting har gjort det vanskeligere enn før å få kredittkort eller boliglån. For eksempel gjeldsregisteret og økende renter. Har du kredittkort eller annen kreditt i gjeldsregisteret, så plikter alle andre banker å anse denne gjelden som opptrukket, selv om den ikke er det - når de skal vurdere betalingsevnen din. Det kan derfor slå negativt ut å ha mange tilgjengelige kredittkort andre steder, selv om du ikke har brukt en krone av denne kreditten. Det kan derfor være lurt å avslutte kreditter du ikke har tenkt å bruke før du søker om ny. Økende renter gjør det også vanskeligere å få lån. For alle banker må beregne at du klarer å betjene gjelden din med et påslag på dagens renter. Jo høyere dagens renter er, jo vanskeligere blir det å kunne betjene påslaget på dagens renter. Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Hilsen alle oss i Bulder :)

God bank

Omtale av  Anne G

En enkel og grei bank, med flott kundeservice. Lave boliglånsrenter og grei rente på sparepengene. Mangler dog mulighet for betaling til utland (foreløbig).

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:46

Hei Anne Så bra å høre at du er fornøyd. Det høres ut som Bulder fungerer bra for deg. Bra å høre at du er fornøyd med enkelheten, kundeservice og rente på boliglån og sparing. Det stemmer. Enn så lenge har vi ikke funksjonalitet for betaling til utlandet. Hilsen alle oss i Bulder:)

All grunn til å være fornøyd

Omtale av  Trond J. J

Gikk fra Sbanken, da den ble overtatt av DNB. Har ingen grunn til å angre på det.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:44

Hei Trond Så bra! Det er mange kunder som har kommet fra Sbanken etter at de ble en del av DNB. Vi vet at dette er kunder som er godt vandt og har høye forventninger til banken sin. Vi skal gjøre alt vi kan for å sørge for at Bulder gjør deg like fornøyd i fremtiden. Hilsen alle oss i Bulder :)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Fornøyd

Omtale av  Janni

Til nå bare positive opplevelser . håper på enda lavere boligrente. + med kundeutbytte

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:43

Hei Janni Så bra å høre at du bare har hatt positive opplevelser. Når du har valgt Bulder skal du være trygg på at du har skaffet deg en boliglånsrente som alltid er blant de laveste, også over tid. Ja, sant kundeutbytte er en herlig bonus :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Enkel bank å flytte til

Omtale av  Håvard J

Planen var å kun flytte boliglånet, vi satt igjen med opplevelsen av at vi fikk bedre hjelp hos Bulder som er "ubetjent" enn fra banken vi hadde fra før - som er en av landets største banker og som har hatt oss som kunde i 20 år. Flyttet raskt både brukskonto, lønnskonto og alle sparepengene til Bulder. Herlig app som er arti å bruke, og når man får bedre renter på både lån og sparepenger er det ingenting å lure på. Sparekonto for barn og kreditkort med cashback er det eneste Bulder ikke dekker for vår del.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:42

Hei Håvard Så bra å høre at opplevelsen med å flytte over var god, og ikke minst at dere er så fornøyd med hjelpen, betingelsene og appen dere nå har fått. Det høres ut som Bulder fungerer godt for dere. Takk for innspill om sparekonto for barn og kredittkort med cashback. Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 640 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR