Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,2/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
2
av 147 innen
bank
86%
anbefaler
Bulder Bank

"Mycket bra support"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Tony for 23.06.2020 10:33

Bulder Bank har totalt 346 omtaler pÄ Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornĂžyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Mycket bra support"
1 syns denne omtalen er nyttig

Mycket bra support snabb och enkel Och ha den en väldigt bra mobil apps Men synd att man kan inte logga in netbanken vid datorn 💻 :)

Svar fra Bulder Bank
05.08.2020 11:15
Hei Tony, Tusen takk for omtalen😎 I Bulder har vi valgt å gå "all in" på mobil, rett og slett fordi vi mener at bank passer bedre i en app enn i en nettleser. Til gjengjeld skal vi gi deg den ultimate mobilopplevelsen. Kult at du er med oss🤜🤛 Hilsen gjengen i Bulder Bank
Bytt.no
"Mycket bra support" skrev Tony om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
GjÞr som Tony og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du ogsÄ og del dine erfaringer!

Ingen registrering nĂždvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Ole M. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Brukergrensesnitt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Dessverre er appen fortsatt mangelfull, spesielt for Android. Viktige funksjoner i brukergrensesnittet er derved ikke tilgjengelig. Dette bør finpusses snarest ! Når det er sagt, er det svært positivt at noen går foran og utfordrer den "dresskledde" bankbransjen. Godt jobba !

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer Ă„ bytte selskap
"Tilbakemelding"

Supert, men litt vanskelig å kontakte kundeservice

Svar fra Bulder Bank
11.08.2020 13:45
Hei Mathias, Tusen takk for fin tilbakemelding! Det stemmer at vi har vært litt vanskelige å få tak i den siste tiden, grunnet uventet stor pågang. Godt å høre at totalopplevelsen likevel er positiv😎 Kult å ha deg med oss! Hilsen gjengen i Bulder Bank
Øystein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra lånerente, ellers en litt uferdig bank."
3 syns denne omtalen er nyttig

Etter at Norges bank har satt sin rente til 0,00% har de etablerte bakene vært svært trege til å justere sine rentesatser. Men en "nykommer" er på banen. Med 1,44% i effektiv lånerente er Bulder nå i tet med å sette lav lånerente blant bankene. Utenom dette savnes en mulighet til å logge inn på banken via PC (det er kun muligheter via smarttelefon) :-( Ellers er det litt "rotete" layout i banken, for eksempel litt uoversiktlig å forstå når forfall er. Likså er det flere funksjoner som antageligvis kommer senere, men som fortsatt ikke er i drift (slik som å gjøre ekstra innbetalinger på lån). Men kanskje kan også dette bli en bra brukervennlig bank, når en venner seg til layout mm. Kundeservice er ikke i nærheten av å tilby samme service som S-banken (tidligere Skandiabanken), men kanskje skal banken få litt tid på seg til å komme etter(?). Banken får bare 4 stjerner av meg nå, kanskje kan det bli 5 når jeg får logget på via pc. :-)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Enkelt, dynamisk og moderne"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg hadde to lån i forhenværende bank, knyttet opp mot bolig og fritidsbolig. Dette lånet nektet de å slå sammen da de ikke ville ta prisen på fritidsbolig inn i grunnlaget. Hos Bulder var ikke dette noe problem, og jeg fikk beste rente på hele lånet. I tillegg hentet de inn antatt prisverdi på eiendommene selv - ingen krav til takst via megler/takstmann. Hvis du er komfortabel med å utelukkende kunne bruke app til dine banktjenester, anbefales Bulder på det varmeste.

Svar fra Bulder Bank
05.08.2020 10:05
Hei, Tusen takk for en strålende omtale, Åsmund😎 Så kult å høre at du er fornøyd. Hilsen gjengen i Bulder Bank
Bulder Bank har totalt 346 omtaler pÄ Bytt.no
SĂžk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR