Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Bulder
4.0
1 100 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Negativ trend

Bulder opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.0
Bra
1 100 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
78%
Utmerket
78% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 1 098 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
671
156
70
62
139
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 098 verifiserte omtaler på Bytt.no

Boliglån og digital bank som utfordrer de store (og dyre og dårlige) gamle mastodontene

Omtale av  Fjellgeita

Blant markedets betes boliglån og heldigital bank - veldig positivt. ...så når S'Banken har bremset utfordrer-posisjonen etter at DNB kjøpte den er dette p.t. det beste alternativet.

Svar fra Bulder
02.05.2023 11:53

Hei Fjellgeita Det er helt riktig. Markedet trenger utfordrere og mer konkurranse, ikke mindre. Det høres ut som Bulder fungerer godt for deg! Velkommen til oss. Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Enkel og grei bank

Omtale av  Eirin

Tommel opp for Bulder; Appen er brukervennlig og for «dummies», de gir kundeutbytte og sist men ikke minst; gode lånebetingelser!

Svar fra Bulder
02.05.2023 11:54

Hei Eirin Herlig å høre at du er fornøyd med appen, brukervennlighet og at du sparer penger på bedre lånebetingelser! Det er akkurat det vi ønsker å gjørefor kundene våre. Hilsen alle oss i Bulder :)

Umulig å refinansiere lån i denne banken

Omtale av  Tjostolv

Flyttet til Bulder Bank da det var mye å spare på renteutgifter. Hele denne flytteprosessen gikk smertefritt. MEN, å refinansiere lånet sitt i denne banken er umulig. Familien har en samlet inntekt på i underkant av 900 000. Gjelden idag er på 240 000 og skulle refinansiere lånet med 600000. Altså et lån på ca 840 000 totalt. Får avslag. Har ikke andre lån eller kredittkortgjeld. Har kontaktet kundesenteret, uten å komme noen vei. Ene gangen så gikk søknaden gjennom, men da var beløpet endret til 88315kr i prosessen. Jeg ringte kundeservice og spurte om de hadde problemer med appen sin, siden dette helt opplagt måtte være en feil(jeg hadde jo søkt om 600 000). Fikk til svar at dette nok måtte være det beløpet som banken/systemet klarte å godkjenne basert på opplysningene som var hentet om vår finansielle situasjon. Hele situasjonen er latterlig; grenser til absurd. Nå må vi bytte til en annen bank.

Svar fra Bulder
02.05.2023 11:59

Hei Tjostolv Vi kan ikke saksbehandle eller gå i detaljer på enkeltsaker her på bytt.no. Men enig med deg i at det hørtes litt rart ut gitt de opplysningene du skriver her. Har du lagt frem det samme når du har snakket med oss? Hilsen alle oss i Bulder :)

God rente på boliglån

Omtale av  Robert

Har boliglån hos Bulder - valgt dem fordi de var desidert billigst for mitt lånesituasjon. Jeg er veldig fornøyd - alt fungerer som det skal, og det er enkelt å få oversikt, betale inn ekstra ved behov, og få til andre justeringer. Jeg brukte sparekonto i en liten periode, men fant en som ga bedre rente, så flyttet sparepenger. Jeg ser at de har begynt med fond også, men pt utvalg er ikke så interessant for min del. Ellers, veldig fornøyd

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:02

Hei Robert! Herlig å høre at du er fornøyd og at du har spart penger på å flytte lånet ditt til oss. Det stemmer at fondsutvalget vårt pt ikke er gigantisk. Godt å høre at du ellers er fornøyd! Hilsen alle oss i Bulder :)

Bedre en SBank

Omtale av  Jans

Byttet fra SBank når de ble kjøpt opp av DNB, og har aldri angret. Beste betingelser og App. I tillegg får man «utbytte» en gang i året😁

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:03

Hei Jans Herlig å høre at du er fornøyd med betingelser, app og muligheten for kundeutbytte! Etter at Sbanken ble en del av DNB er det mange som har gjort som deg. Vi skal jobbe knallhardt på for å holde deg like fornøyd i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Enkelt og oversiktlig

Omtale av  Bjørn

Alt er så enkelt og oversiktlig pluss norges beste lånerente. Eneste som irriterer er at det er noen bugs i visningene innimellom.

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:04

Hei Bjørn! Herlig å høre at Bulder fungerer så bra for deg, og at du er fornøyd med enkelheten og den gode lånerenten! Gi oss gjerne en tilbakemelding om hvilke bugs du ser på [email protected] Hilsen alle oss i Bulder :)

Easy banking!

Omtale av  Janne K

Byttet til Bulder da Sbanken ble kjøpt opp av DnB. Er utrolig fornøyd med app løsningen! Oversiktlig og flott brukergrensesnitt, savner ikke bank på web i det hele tatt.

Svar fra Bulder
02.05.2023 12:05

Hei Janne Det er herlig å høre at Bulder fungerer så godt for deg, og at du er fornøyd med valget ditt! Vi er enig, bank på web trenger vi ikke lenger :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 098 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR