Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,2/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
2
av 148 innen
bank
86%
anbefaler
Bulder Bank

"Rask og enkelt bytte"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Kjell for 26.10.2021 08:44

Bulder Bank har totalt 447 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Rask og enkelt bytte"

Fikk god og rask hjelp til bytte. Lav rente. Men Appen er ikke noe å skryte av ennå... Litt for enkel og lite muligheter. Den er kanskje moderne men ikke veldig intuitiv. Dersom den Appen kommer opp på nivå med andre kan dette bli "dagligbanken", men ikke ennå.

Svar fra Bulder Bank
08.11.2021 17:44
Hei Kjell, Kjekt å høre at du er fornøyd med boliglånet og flytteprosessen😊 Appen er stadig under utvikling, så kanskje vil den falle bedre i smak hos deg etter hvert. Har du fått med deg vårt roadmap, med status på noen av tingene kundene våre etterspør? Sjekk det gjerne ut her: https://www.bulderbank.no/roadmap Ha en energirik dag videre! Hilsen oss i Bulder
Bytt.no
"Rask og enkelt bytte" skrev Kjell om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Kjell og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Veldig fornøyd"

Bulder har trolig den laveste renten i markedet og de setter ned renten automatisk når gjeldsgraden går ned. Burde byttet bank lenge før! Veldig fornøyd med Bulder!

Svar fra Bulder Bank
08.11.2021 17:44
Hei Trond, Dette er som musikk i våre ører🤩🎵 Utrolig kjekt å høre at du liker konseptet vårt med automatisk justering av renten etter hvert som gjeldsgraden går ned. Slik burde jo egentlig alle boliglån være, spør du oss😉 Ha en strålende dag videre! Hilsen oss i Bulder Bank
Kundetilfredshet
"Digg auto rente"

Botten sjekker verdien på boligen din og justere deg ned automatisk når du når målene for nedbetaling. Gamle banksystem må du følge med selv og krangle. Har du SPV får du og opp bulder bank der på nettbank, genialt! Mangler Apple pay er stort minus siden spv er med i Vipps.

Svar fra Bulder Bank
08.11.2021 17:44
Hei Iam, Du har skjønt det😎 I Bulder slipper du å prute på renten og passe på banken. (Og slik burde vel egentlig alle boliglån være, spør du oss😉). Vi vet at mange av kundene våre etterspør Apple Pay, og dette er noe vi vurderer fortløpende, men dessverre ikke kan si noe konkret om per i dag. Ha en strålende dag videre! Hilsen oss i Bulder
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Lite fleksibilitet, men det ligger i en slik banks natur"

Har opplevd generelt god og tildels utmerket kundeservice, men også at ting har virket overraskende vanskelig å få til og det har virket som det skortet på vilje og opplæring. Har vurdert å skifte bank, da annen bank har gitt like gode vilkår, faktisk noe bedre og har mer fleksibilitet. Jeg har vært kunde siden de startet opp. Liker deres månedlige vurdering av boligverdien jeg har sikkerhet i.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Min erfaring med bulderbank"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ble ikke fortrolig med layouten og oppbyggingen i bruken. Dumt at alle e-fakturaer ble overført til bulder bank, samtidig slettet i gammel bank.

Bulder Bank har totalt 447 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR