Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,1/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 148 innen
bank
86%
anbefaler
Bulder Bank

"Krever pant i hele boligens verdi"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Konstanse for 07.02.2020 13:42

Bulder Bank har totalt 231 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Konstanse
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Krever pant i hele boligens verdi"
50 syns denne omtalen er nyttig

Fikk innvilget refinansiering av boliglån i Bulder bank, men da jeg skulle underskrive lånedokumentene så jeg at de hadde tatt pant i hele boligens verdi - lånet tilsvarte kun 50% av boligverdien. Jeg ba dem om å korrigere dette siden det uansett ikke ville bli aktuelt med å ta opp ytterligere lån, men fikk et arrogant svar at jeg måtte bare godta dette eller så kunne jeg bare glemme å få boliglån der. Jeg ordnet med lån i annen bank med normal pant, dvs. pant i boligen som tilsvarer boliglånet. De har god rente på lån, men at de skal kreve pant for hele verdien av boligen mener jeg ikke kan være lov. Det var dessuten ikke opplyst noe om dette på nettsidene deres.

Svar fra Bulder Bank
11.06.2020 08:19
Hei Konstanse Det stemmer. Vi tar pant i hele boligens verdi. Dette har flere fordeler for deg som kunde, og ikke den ulempen som det kanskje kan høres ut som. Det betyr ikke at Bulder Bank kan kreve mer enn selve lånebeløpet og renter dersom du skulle få problemer med betalte lånet. Vi kan altså ikke kreve mer enn lånet. Fordelen med pant i hele boligens verdi er at dersom du behøver å låne opp til en større sum senere, så trenger du ikke tinglyse dette. En annen viktig grunn er at vi ønsker å gi deg automatisk lavere rente når du kommer til et nytt trinn i din belåningsgrad. Det klarer vi bare når vi har kontroll på belåningsgraden på eiendommen. Så håper du skjønner at det er flere fordeler for deg som kunde ved at vi tar pant i hele boligens verdi, og at det ikke betyr at vi kan kreve mer enn størrelsen på det faktiske lånet, dersom kunden ikke klarer å betjene lånet. Hilsen gjengen i Bulder Bank
Bytt.no
"Krever pant i hele boligens verdi" skrev Konstanse om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Konstanse og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Bulder Bank?"

Hva er din erfaring med Bulder Bank? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Bulder Bank har totalt 231 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR