Meny

Sparebanken Øst omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,4/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
137
av 147 innen
bank
18%
anbefaler
Sparebanken Øst

"Kortreist bank med god kundeservice"

Omtale om Sparebanken Øst skrevet av Børge N for 22.03.2020 10:03

Sparebanken Øst har totalt 18 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Sparebanken Øst?
Børge N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Kortreist bank med god kundeservice"

Som pensjonist, med utfordringer om å styre den elektroniske hverdagen med koder og passord, det oppløftende å møte en hyggelig, utholdende dame som loset meg gjenoppretting av mobilbank og tilgang til nettbank. Hun var med meg på telefonen helt i mål. Takk

Bytt.no
"Kortreist bank med god kundeservice" skrev Børge N om Sparebanken Øst

Har du en tilsvarende erfaring med Sparebanken Øst?
Gjør som Børge N og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Sparebanken Øst du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Treg kundeservice og lite brukervennlig nettbank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har korte åpningstider på kundeservice-telefonen og kundeservicen virker noe uprofesjonell med en del glipper, treg saksbehandling og vanskelig å få kontakt med kundebehandler. Nettbanken er langt bak DNB sin (som vi hadde før) i brukervennlighet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Sleip bank med dårlig kundeservice"
10 syns denne omtalen er nyttig

Byttet boliglånet mitt til dinbank-sparebanken øst, da de hadde svært god rente. Nå som rentene begynner å øke har de ved hver renteheving satt meg opp langt over tilbudet de reklamerer med for nye kunder. Ved første renteheving reklamerte de med 2,37 %, men satt meg opp til 2,57% og ved andre var reklamen 2,46%, men jeg ble satt opp til 2,62 %. Den trege kundeservicen setter deg imidlertid ned igjen til reklametilbudet når det påpekes. Måten denne banken opererer på går bevisst på å lure kundene. Har aldri opplevd dette tidligere før jeg byttet til Sparebanken øst. Så her bør du følge godt med hvis du er/tenker å bli kunde.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Dårlig behandling av kunder"
4 syns denne omtalen er nyttig

Ubrukelig bank med dårlig informering til sine kunder. Hatt dårlig erfaring de siste dagene nå, selv med alt på stell, så virker det som om de prøver å gjøre situasjonen veldig vrien. Anbefales ikke.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Din Bank: Dårlig kundeservice og lite vennlig"
7 syns denne omtalen er nyttig

Dette gjelder altså Din Bank, et produkt under Sparebanken Øst, hvor jeg tok Boliglån for Unge da jeg skulle kjøpe meg bolig. Inne på nettsiden legger jeg inn all infoen de ber om + laster opp bevis på egenkapital. Første svaret jeg får fra banken er at de ikke låner ut til egenkapital ved boligkjøp (jeg trengte kun å låne 21% av verdien på leiligheten, da jeg hadde resten i egenkapital). Så de er tydeligvis ikke så nøye med å gå igjennom søknadene de får inn. Jeg sender en ny epost og forklarer at de må ha gjort en feil, da jeg tydelig har dokumentert at jeg har mer enn nok egenkapital, men får ikke engang en unnskyldning tilbake. Jeg får nå lånet til slutt. Så begynner lånet og løpe og jeg oppdager at de ikke har mulighet for efaktura eller avtalegiro. Alt i alt: dårlig kundebehandling og lite kunde-fokusert.

Sparebanken Øst har totalt 18 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR