Meny

NextGenTel Bredbånd omtaler og erfaringer

1,7/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
81
av 85 innen
bredbåndsleverandør
12%
anbefaler
NextGenTel Bredbånd

"Virker dårlig"

Omtale om NextGenTel Bredbånd skrevet av Willy for 07.04.2019 11.38

NextGenTel Bredbånd har totalt 407 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NextGenTel Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Virker dårlig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har hvert kunde siden 2014, men har aldri hatt ordentlig nett. De lovet et abonnement som leverte 20 000 mb, men har aldri kommet over 14. Lurer nå på og kontakte tv2 hjelper deg, siden de aldri ordner opp. Tar betalt for noe de aldrig har klart og levere.

Bytt.no
"Virker dårlig" skrev Willy om NextGenTel Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med NextGenTel Bredbånd?
Gjør som Willy og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NextGenTel Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Bra, men kundeservicen kunne vært bedre."
3 syns denne omtalen er nyttig

Fornøyd. Hatt bredbånd fra Nextgentel i vel 13 år. Ingen tanker om å bytte leverandør. Noe vanskelig å komme gjennom til kundeservice er det eneste minuset fra meg.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Elendig og dyrt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg hadde gitt klar beskjed om at jeg skulle få fibernett ila året og avtalt at bredbåndet fra NextGenTel kun skulle være en mellomløsning. Det var bare å si opp avtalen når som helst helt gebyrfritt siden jeg hadde gitt beskjed om fibernettet på forhånd. Dette var en klar og tydelig avtale med en av NextGenTel's veldig hyggelige kunderådgivere -og tydeligvis gode salgspersoner. Nå når jeg skulle si opp avtalen fikk jeg et heftig gebyr på 1750kr, og kundeservice har vært helt håpløse. I tillegg får jeg ikke koblet verken telefon eller PC på nett siden bredbåndet er så dårlig, så bruker bare 4G uansett... Hadde gitt 0 stjerner om jeg kunne.

Caroline
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Fornøyd med både kundeservice og internett"
4 syns denne omtalen er nyttig

Ikke noen problemer å flytte over abonemanget til meg når en av jentene flyttet ut av kollektivet. Hyggelig å hjelpsomme og gode til å informere om prising etc. Har god kvalitet på Internett, i hvert fall der vi bor. Aldrig noe problem å streame og opplever ikke at Internett driver å detter ut. Helt klart den beste intetnettleverandører jeg har hatt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hyggelige kundebehandlere men systemet fungerer overhodet ikke... Skulle overføre ett abonnement fra min far til meg, noe de selv reklamerer med at man kan. Like før overføringen hadde den aktuelle boligen fått ny adresse noe jeg informerte om, men feil adresse ble registrert. De ringte og sa de ikke fant adressen, jeg informerte igjen om at boligen hadde fått ny adresse og de fikk denne. De registrerte da en helt annen adresse, jeg tok kontakt og ga riktig adresse. Dette førte til at jeg fikk en regning på 3000,- fordi de mente jeg hadde sagt opp mitt abonnement 2 ganger. Jeg mistet også internettlinjen og har nå vært uten Internett i flere uker fordi de mener jeg må vente på en montør som må koble til linjen igjen. De sender utstyr i posten selvom dette bare er snakk om en overføring og alt utstyr allerede er her.. snakker med forskjellige kundebehandlere hver gang, det er bare rot og surr og helt tullete og måtte vente flere uker på å få Internett fordi DE har gjort gjentatte feil... Boksen uti gata er snødd ned ute på ett jorde så gleder meg til å se om jeg får Internett neste uke når montører kommer ettersom jeg nekter å tro at det har vært noen montør i det skapet tidligere for å koble ut linjen.

NextGenTel Bredbånd har totalt 407 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR