Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Telenor Bredbånd
1.7
490 verifiserte omtaler

Telenor Bredbånd omtaler og erfaringer

1.7
Dårlig
490 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#79
Forferdelig
Telenor Bredbånd er rangert
#79 av 81 bredbåndsleverandører
8%
Forferdelig
8% anbefaler Telenor Bredbånd
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 490 omtaler om Telenor Bredbånd

FILTRER OMTALER
23
18
26
58
365
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Telenor Bredbånd
Telenor Bredbånd har 490 verifiserte omtaler på Bytt.no

Bergen Fiber svikter. Telenor leverer.

Omtale av  Dan H

Har hatt et helv.... med Bergen Fiber. Etter dem installerte fiber, funket ikke signalene fra deres sendere. Dem sendte ikke ut fagperson, men skulle likevel ha betalt dobbelt. -) Uten Telenor, ville mine leieboere flyttet forlengst. Jeg gir Telenor maks stjerner fordi jeg er ekstra glad dem leverer.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Bredbånd?
Tar 2 minutt

Grusom service og dårlig nett

Omtale av  Ottern

Har fiber og Tv fra telenor, men tv har jeg ikke sett noe til. Nettet er ustabilt og lever sitt eget liv. På tross at jeg er kablet rett i ruteren med god kabel får jeg ping godt over 30ms og under 1/3 av farten jeg betaler for. Service er frekke og bryr seg ikke en døyt. Da jeg hadde trøbbel med fiberboksen måtte jeg få en kamerat til å fikse det ettersom telenor aldri gjorde noe med det.

Elendig service og frekke kundebehandlere

Omtale av  Paul

Vi har hatt mange telefoner i mange timer med Telenor angående problemene våre med nett og på TV. Hver eneste gang blir en møtt av ufine og lite kompetente folk. Dette tar på I den grad at den blir irritert og utålmodig og ønsker en løsning. Mens vi får beskyldninger om at feilen er oss, Vi har gjort noe feil, eller at det er så mange ting som kan være feil, sånn at de ikke kan finne ut av. Tre av fire telefoner i dag gikk ut på dette. Mens den fjerde telefon i dag fikk vi opplyst at dét var en feil på linjen og dette skulle nå blir meldt inn og fikset. Tonje som hun het, gjorde den jobben hun burde og som vi håpet på. Mens de tre andre får rett og slett stryk karakter og er virkelig på feil plass. Jeg bruker selv Altibox på mitt andre hus og der er det aldri sånne problemer. Og er det noe som helst så blir det ryddet opp med en gang.

Fungere perfekt

Omtale av  Geir A

Fikk installert trådløst bredbånd på hytta i sommer (2021). Fungerer helt topp. Hyggelig installatør som monterte så fikk best mulig signal og dekning. Kan anbefales. Litt høy månedspris til å være på hytta da hjemme abonnement ( annen leverandør) med 6 ganger hastighet er rimeligere. Telenor har best dekning i dette landet 😊

Ingen hjelper deg når bredbåndet ikke fungerer.

Omtale av  Britt

Vi har hatt problem med bredbånd i flere mnd og har skiftet ruter og modem. Dette hjalp ikke. Så fikk tvn problemer med nettilgang også og modemet sto og koblet ut og inn. Det var ikke on line . Masse tlf til kundeservice der du møter uforskammede ansatte som ber deg trekke ut kontakten til utstyret. Det var en kamp å nå gjennom for å få teknisk hjelp for å teste ledninger til huset. Følelsen av å ikke bli tatt på alvor når du bruker timer på å nå fram i tlf kø er stressende.Når det endelig kom en tekniker for p finne feil, fant han en kortslutning utvendig som ble fikset og så dro han. Modemet kobler seg inn og ut fremdeles.Reklamerte på reparasjonen men da må det gå tre virkedager før noen vil bestille ny teknisk hjelp.

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Helt krise - Norges verste service

Omtale av  Bjørn A. B

Vi bestilte bredbånd via fiber den 10.mai 2021 og har etter over 70 telefonsamtaler med både Telenor og OneCo samt måneder etter installatør endelig kom, ennå ikke fått signal. Ingen vet hva de holder på med og ingen vet hva de andre gjør. Blir servert ulike forklaringer ved hver henvendelse. Dette er den verste kundehåndteringen vi noen gang har vært med på. Helt krise.

Dyrt, dårlig og ikke konkurransedyktig

Omtale av  Lars

Telenor prøver å konkurrere med Altibox og feiler på de fleste måter. Kort fortalt så er Telenor dyrere, samt de leverer en vesentlig dårlig TV tjeneste (T-we). De skal ha månedlig leie av alle bokser på toppen av alt. Hastighet leveres (350 Mbit) som forventet, men priser hadtigheten høyere enn Altibox sin 500 Mbit! Det virker for meg at Telenor ikke er vant til å konkurrere mot andre fiberleverandører. Vi trodde vi var heldig som har hus med 2 fiberkabler inn. Men den har ingen verdi når de overpriser seg til de grader.

Telenor Bredbånd har 490 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Telenor Bredbånd mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR