Meny

Telenor Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Telenor Bredbånd
1,6/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
80
av 81 innen
bredbåndsleverandør
7%
anbefaler
Telenor Bredbånd

"Forferdelig ustabil kvalitet med T-we2 IPtv"

Omtale om Telenor Bredbånd skrevet av Tommy S for 15.03.2022 19:49

Telenor Bredbånd har totalt 411 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Forferdelig ustabil kvalitet med T-we2 IPtv"

Kan ikke si annet en at Telenor sitt fiber abonement 200/200 Mbit ikke holder mål på TV delen av abonementet. Jeg trodde først det var hos meg, intil jeg begynte å forhøre meg med familie venner og naboer. Til min overaskelse viser det seg at nesten alle jeg forhørte meg med var sterkt misfornøyd med Telenor sin fiberløsning. Vi hadde tidligere Canal Digital Coax/hybridløsning, som var veldig mye bedre. Hadde det ikke vært for at jeg har en sameieavtale med Telenor, hadde jeg byttet tvert.

Bytt.no
"Forferdelig ustabil kvalitet med T-we2 IPtv" skrev Tommy S om Telenor Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Telenor Bredbånd?
Gjør som Tommy S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telenor Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dag 6 uten internett"
1 syns denne omtalen er nyttig

Mandag morgen: Internettet er borte, får melding på telefonen at feilen skal være rettet til 21:00 Tirsdag kl 12:00: Ringer inn til kundeservice. De kan ikke gi meg noe mer info på når dette blir rettet opp, da de ikke har noe kontakt med eksterne reperatører I DET HELE TATT. Greit.. 16:00 får vi melding at feilen skal være rettet inn TORSDAG kl 08:00. Torsdag kl 09:11: Feilen skal være rettet innen idag kl 16:00... Torsdag kl 16:30: Feilen skal være rettet innen 17:30. Torsdag kl 17:35: Feilen skal være RETTET INNEN 17:30 samme dag.. Smakløst. Fredag kl 08:00: Feilen skal være rettet inn 15:00 Fredag kl 15:00: Feilen skal være rettet innen 16:00 Fredag kl 16:10: feilen skal være rettet innnen 15:00, altså for en time siden. Har vært i kontakt med kundesupport igjen idag (lørdag), hvor de sier at ingen har sett på saken enda og de skal "purre" på dette (noe de skal ha gjort siden onsdag). Fortsatt ingen nett hos oss. Har også kontaktet dem de påstår skal ha fått oppdraget, hvor de ikke kan finne noe som helst på vår adresse.... 6 dager uten nett synes jeg er drøyt, samtidig som at kundesupporten tydeligvis ikke har noe makt i det hele tatt. Om jeg hyrer inn noen til å gjøre en jobb for meg så må jeg i det minste ha mulighet å ringe til dem og høre hvordan det går. Hadde jeg visst at det skulle bli slik som dette hadde jeg aldri bestilt nett hos telenor til å begynne med. Om du vil ha god kundesupport, styr unna telenor.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Lover å ringe tilbake for avtale installasjon uten at holde lovnad. Lang ventetid på telefon. Legger automatisk på når en legger igjen tlf nr for å bli oppringt.

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Alexander
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Totalt ufleksibel, dyrt og dårlig"
3 syns denne omtalen er nyttig

Når man først skulle få startet et abonnement på en allerede etablert fiber, var Telenor helt sikker på at den ikke eksisterte, og ville gjøre alt for å forsøke å hente etableringspris på dette. Etter timesvis med venting og mange telefonsamtaler ble dette til slutt fraviket, da de innså at denne fiberen faktisk var i huset, og faktisk bare var å koble opp. Men det tok fortsatt flere uker før det faktisk ble nett uansett, selv om at det hele veien var lovnader om hastesaker og diverse sånt. Når man omsider fikk bredbåndet opp og gå var det ofte nettet datt ut, og ellers opplevdes svært tregt, selv med en hastighet på 300 (!) Mbit og som oftest bare 2 personer som brukte nettverket. Når man så, etter ett år skal flytte, og si opp abonnementet, finnes det ikke tydelig informasjon om oppsigelse, og dermed venter man med oppsigelse til samme måned før oppsigelsen ble gjort. Da, til mitt store sjokk, fant man ut at du vil måtte si opp måneden før. Vi blir dermed sittende og betale på dette bredbåndet i godt over en hel måned, og med en enda høyere pris enn vi allerede hadde, siden vi også hadde fått et "tilbud" der vi fikk prøve dobbel hastighet i 3 måneder uten ekstra pris. Så, om man hadde sagt opp 10 timer før, ville dette vært unngått. Og når man tar kontakt med kundeservice er det for det første absolutt ingen svar å få, siden man må stå i timesvis i telefonkø, og ved kontakt på epost er det ingen fleksibilitet i det hele tatt. Telenor henter dermed godt over 1000 kroner for en måned linjen absolutt ikke blir brukt. Nei, Telenor, vi sees ikke igjen. Da kan jeg heller sitte uten :)

Kundetilfredshet
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Veldig dyrt"
1 syns denne omtalen er nyttig

Telenor utnytter desverre sin monopol situasjon og priser bredbånd ut over det en ellers kan sammenligne med i litt mer sentrumsnære områder. Men sjefene i Telenor skal jo ha mange millioners i årslønn og stort utbytte, så da er det bare å flå forbrukerne i utkantnorge som ikke har noe annet valg hvis de skal henge med å være en del av samfunnet.

Telenor Bredbånd har totalt 411 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR