Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
OneCall
2.8
314 verifiserte omtaler

OneCall omtaler og erfaringer

2.8
Middels
314 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#15
Middels
OneCall er rangert
#15 av 24 mobilselskaper
48%
Middels
48% anbefaler OneCall
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 314 omtaler om OneCall

FILTRER OMTALER
107
42
36
35
94
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med OneCall?
Tar 2 minutt

Dårlig informasjon, fornekter hvor ille problemene er.

Omtale av  Martha

De kuttet all telefonforbindelse for området her i en uke uten å gi beskjed om oppgradering av stasjonen. Så skulle det bli bra... Etter noen få dager skjer det igjen. Ingen tjeneste står det bare. Det står ingenting i driftsmeldinger. Er det virkelig seriøst når det er så lange brudd? Mandag bytter jeg leverandør.

Beste operatør for de som glemmer å betale

Omtale av  Pat

Har opplevd andre mobiloperatører som sender faktura til inkasso om du ikke betaler på 1 uke. Fikk faktura sendt i posten (til 0,-) på en adresse jeg ikke bodde og etter 2 månder fikk jeg sms om at jeg måtte betale før det påløper renter. Betalte og ingen problem, ingen ekstra renter, ingen inkasso, disse folk har skjønt det!

OK dekning men ikke rollover data

Omtale av  Bruker

Onecall har stort sett OK dekning. Hjemmesida er noe kronglete. Det verste gjelder rollover data: Har pdd 0.5 Gb data inkludert i abonnementet. Slik funker Onecall: Dersom du har samme abonnement som meg, og kjøper ekstra 10 Gb for eks, men bruker kun 3, så får du med deg kun tilsvarende mengde data, altså 0.5 Gb, videre neste mnd, og resterende data som du jo har betalt for, forsvinner og du mister dem. Dersom naboen din som har, la oss si 5 Gb inkludert i abonnementet sitt, kjøper 5 Gb ekstra, men ikke bruker noe av det, får vedkommende med seg hele 5 Gb videre neste mnd. Dette betyr at du som har et lite abonnement, ender opp med å betale for en som har et større et. Den som har lite fra før får lite, mens den som har en del, får mer...på din bekostning. Dette synes jeg er skitten praksis.

Endret forsikringsvilkår uten å informere

Omtale av  Isabelle R

Har hatt onecall i flere år og betalt for forsikring av mobiltelefon gjennom dem. Vilkårene ble endret - uten at jeg verken fikk sms eller mail, så jeg har betalt for en ugyldig forsikring i 1 år. Ingen refusjon eller svar på mine henvendelser fra dem.

Veldig fornøyd med OneCall

Omtale av  Geir

Har brukt OneCall i 15 år. Nå har jeg mobil full data abonnement og mobilt bredbånd levert og alt fungerer perfekt :-) Er veldig fornøyd.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Skuffet

Omtale av  Magni M

Elendig service, kundebehandling og utførelse av tjenester. Strykkarakter. Mobildata nede, selv om det er brukt minimalt. Uoversiktlig og tvetydig faktura. Krav om innbetalinger underveis i måneden som ikke blir registrert.

Kundebehandling

Omtale av  Ivan T

Brukt 4 måneder å 50 tlf minst for å løse en sak dere jeg satte over 6400 ca til onecall sitt konto Nr å ikke telia finans første tlf i januar å først 25,4 så ble 4800kr ca betalt tilbake 1700kr for å dekke tlf/data faktura blir trua med innkasso har aldring blitt behandlet så reva fra et selskap onecall

Juks med GB-forbruket hos OneCall (via Telia)?

Omtale av  Kristian

Har kjøpt Mobilt Bredbånd fra OneCall 30GB pr mnd. til samme pris jeg betalte for 15 GB hos IceNet. Hadde IceNet 15GB pr mnd. med Ice 4G miniruter og etterhvert Ice Smartruter A1 Atel. Samme forbruk med begge ruterne 15GB pr mnd fra Ice holdt bra til 1 time TV pr dag. Dvs. 30 min. med 240 dpi oppløsing og 30 min. med 360 dpi oppløsning på bildet. Forbruke ble da ca 500-750 mb pr dag. Med Onecall Mobilt Bredbånd forsvinner over 1,2 GB i løpet av samme tid, dvs. 1 time TV, med samme oppløsning på bildet (240 og 360 dpi) Bruker Huawei E5776 miniruter fra Telia på OneCall abonnementet. Forbruket virker suspekt på meg. Andre med samme erfaring??

Elendig

Omtale av  Remme

Upålitelig, stadig uforståelige ekstakostnader på forhånd ikke informert. Det er ett betydelig irretasjonsmoment som veid opp mot tid er alarmerende kostbart.

Lureri

Omtale av  Marie

Skulle bestille tlf+abonnement. Gikk ikke gjennom da dette er tydeligvis et slags kredittkort/lån man tar opp for å ha tlf på avbetaling. Like vel så blir jeg satt over på et abonnement uten å få noen ny tlf. Det var ikke det jeg bestilte. Får jeg ikke tlf, vil jeg heller ikke være kunde. Bestilte ny tlf på avbetaling hos Telenor med abonnement rett etter, men nå er jeg redd onecall vil ødelegge for det abonnementet jeg akkurat har bestilt der da jeg får mail om at mitt tlf nummer skal overføres til dem med nytt sim kort.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Dårlig opplevelse med telefonselger

Omtale av  Henning

Har blitt oppringt av OneCall flere ganger der jeg har på det sterkeste fra meldt meg min interesse i å gå over til OneCall. Vedkommende fortsetter med spørsmål og er ikke mottakelig for informasjonen jeg formidler. Som kunde føler jeg at orienteringen for salg er sterkere en relasjonen og det å lytte til de man snakker med. Der føler jeg OneCall har en god vei å gå. Kundebehandling er for meg viktigere en pris.

Forferdelig kundeserivce

Omtale av  Jo L. B

Veste kundeservicen jeg har vært borti noen gang. Hadde styrt unna Onecall.

Et positivt selskap

Omtale av  Jon A

OneCall er faktisk hyggelig å være kunde hos Her kommer det gode nyheter, flotte tips, og kundeservice er upåklagelig. (Min fiber-leverandør er også flink til å ta kontakt: …problemer i området, utbedring medfører brudd, prisen økes) OneCall gir heller positive nyheter 😀 Jeg kunne nok helst ha tenkt meg et abonnement som bruker Telenor nettet, men jeg er så fornøyd at det ikke er noe alternativ å bytte til annet selskap OneCall er rimelig priset til mitt bruk

OneCall jukset meg(!)

Omtale av  Fuhal

de bokstavelig talt jukset meg. ikke tro det. veldig dårlig selskap. de holdt ikke løftet. de satte meg i mye trøbbel. De sa jeg har spesialtilbud fri fart, ubegrenset data. Nå sier de det er misforståelse beklager. Jeg mistet nesten 1.500kr pga OneCall. Fordeler: 1- Selgere er veldig flinke til å lyve. 2- Det er en utrolig mangel på kommunikasjon i selskapet. ingen er klar over noen. Dette er en fordel om du vil skrive en forskningsoppgave om hvordan bedriftsledelse ikke er, bare gå til OneCall. Ulemper: ∞- resten. Bare hold unna dette useriøse firmaet.

Skjulte kostnader - dyrere enn andre

Omtale av  Florrepus

Vi har vært kunder av OneCall i over 10 år, og så lenge vi bare har enkle problemer, så har kundeservice fungert bra. Men jeg fikk problem med å motta SMS-kode for pålogging til en utenlandsk bank, da hevdet OneCall det skyldtes banken. En bekjetn hadde Telenor, der fungerte det fint, så jeg måtte kjøpe et ekstra abonnement fra de for å kunne bruke banken. Jeg oppdaget at det uten varsel dukket opp betaling for SMS-kopi på fakturaen, det har jeg hatt gratis i alle år. Svaret var at det var de begynt å ta betalt for, uten å varsle meg. Da spurte hvor det sto i prisoversikten, beklaget de at det gjorde det ikke, men de skulle ta det opp internt. Jeg sjekket mer, og oppdaget at OneCall hadde begynt å ta betalt for en del bruk i EU. Når jeg var i England, var det gratis å ringe/sende SMS/MMS til norske nummer, men ikke til nummer i England eller andre i EU. Dette har vært gratis i alle år. De har endret vilkårene til "du kan bruke telefonen i EU gratis slik som i Norge". Er du i Norge, må du betale for å snakke eller sende melding til EU = derfor må du også betale for dette i EU nå hos OneCall. Kona og jeg har nå byttet til hhv. ICE og PlussMobil - og de tar ikke betalt i EU, slik OneCall var før.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Dårlig info, mellom regning på kjøp mobil hos one call

Omtale av  Sissel

Har ikke fått en regning på mobilkjøp som jeg trodde var på mobilregningen min, så sendte de mobilkjøpet til inkasso 1 år etter kjøp, uten at jeg har fått regning på mobilen, det er heller ingen opplysninger om dette på one call appen , som bare automatisk blir betalt av meg, men som viste seg at ikke mobilkjøpet var med i regningen, og har Aldrig fått krav på at jeg må betale den, før jeg fikk rekning fra inkasso , da fikk jeg jo sjokk. De var ikke imøtekommende heller. Bytt folkens, one call er ikke god nok når noe sånt skjer, jeg trodde jo at alle kjøp kom på 1 rekning, å om ikke så burde de ringt å sagt at jeg ikke har betalt avdrag på mobilen. Bytt fra One Call alle som har mulighet. Jeg skal gjøre det i dag!

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR