Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Xplora Mobile
1.8
94 verifiserte omtaler

Xplora Mobile omtaler og erfaringer

Ingen trend

Xplora Mobile har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
94 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#22
Forferdelig
Xplora Mobile er rangert
#22 av 22 mobilselskaper
14%
Dårlig
14% anbefaler Xplora Mobile
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 94 omtaler om Xplora Mobile

FILTRER OMTALER
10
2
3
8
71
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Xplora Mobile
Xplora Mobile har 94 verifiserte omtaler på Bytt.no

Forferdelig service

Omtale av  Payam A

Finnes ikke noe bra å fortelle om dette selskapet, arrogante og inkompetente og ingen kundeservice å få kjøp heller en iPhone med smartklokke og airtag som fungerer mye bedre enn dette udugelige servicen her.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Xplora Mobile?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Upålitelig

Omtale av  Hans

Å ringe fungerer så dette er det som drar det opp i en stjerne. Meldinger kommer som de vil. Foreldre appen fungerer nesten aldri og innlogging på appen er et mareritt i og for seg selv. GPS funker kanskje om klokken har fri sikt til himmelen, men appen funker ikke allikevel så den er meningsløs. Vi er på vår andre da vi hadde håp om at nyere modell var bedre. Det er den da ikke.

fordekt mobil abonnement

Omtale av  Rune

Ble ikke opplyst ved kjøp at denne klokken har eget mobilabonnement. Går ikke an å bruke gratisabonnement fra ICE for barn. Er ikke interessert i dyre abonnement for små barn når dette er gratis fra andre mobilleverandører. Styr unna!! Denne klokken returneres til komplett i henhold til angrefrist!

Dårlig kundeservice

Omtale av  Tommy

Klokken er super når den virker, men det gjør den ikke alltid i appen selv med explora abonnement som den trenger for at den skal fungere optimalt. Har 2 stk. Klokker. Køpte en til nylig, men ved overflytting / portering av tidligere tlf. Nr på den ene klokken fra en annen operatør til explora, så virker det som nå at tlf. nr. Er blitt Kansellert slik at klokken ikke kan aktivere seg. Kundeservice er bare å få tak i tirsdager og torsdager! Har forsøkt å finne en løsning, og har måtte forklare på mail gjentagende ganger, da det ikke er en fast person å kunne forholde seg til. Dette har nå pågått i ca. 1 måned. Explora nekter for at det er deres feil / påstår at nummeret ikke har vært i bruk tidligere. Ganske frustrerende å ikke kunne ta i bruk et produkt man har kjøpt for over 1måned siden. Abbonnementet er relativt dyrt, 129kr mnd De svarer på mail.

Styr unna

Omtale av  Eli

Vi har nylig kjøpt Xplora 3 og det er ikke mulig å gjennomføre oppstart-prosedyre. Vi har brukt flere dager, og det er ingen hjelp å få. Ikke verdt det.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Tungvint måte å si opp abo

Omtale av  Linda

Var så dum og kjøpte abo for 1 år, sønnen min brukte aldri klokka og når jeg fikk sagt det opp måtte jeg jaggu betale for en måned ekstra. Veldig krånglete å si opp abo, kan ikke gjøres via app, nei man må sende inn et skjema til kundeservice.

Helt ubrukelig kundeservice

Omtale av  Petter

Bestilte ny klokke da min datter mistet den første. Ble aldri sendt. Viste seg at jeg måtte "aktivere bestillingen" noe ingen andre krever. Ikke ble jeg varslet om dette heller. Da den endelig ankom var den uten nytt SIM-kort som jeg ble lovet fulgte med. Kundeservice klarte heller ikke sende meg nytt da de måtte ha det gamle SIM-nummeret...som er borte... Klokkene er OK, men styr for all del unna mobilabonnementet!!!

Xplora Mobile har 94 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Xplora Mobile mener

Xplora Mobile

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR