Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Xplora Mobile
1.7
98 verifiserte omtaler

Xplora Mobile omtaler og erfaringer

Ingen trend

Xplora Mobile har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.7
Dårlig
98 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#13
Forferdelig
Xplora Mobile er rangert
#13 av 13 mobiloperatører
13%
Forferdelig
13% anbefaler Xplora Mobile
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 98 omtaler om Xplora Mobile

FILTRER OMTALER
10
2
3
8
75
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Xplora Mobile
Xplora Mobile har 98 verifiserte omtaler på Bytt.no

Dårlig opplevelse

Omtale av  Espen M

Dyrt abonnement, ofte dålig dekning slik at man må bruke 2-4 forsøk på å ringe til klokka før den kobler opp. Dette skjer både fra android tlf og iphone.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Xplora Mobile?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Fungere tilfredsstillende på det den skal

Omtale av  Erik

Har 2 barn (8 og 6år) med klokke, kjøpte første for ca 2 år siden, og det fungerer på det som er viktig for oss: - Kan tracke de i appen. Fungere fint, men kan falle bort hvis de er i en kjellerstue. Ser da på historikken hvilket hus de er i. Veldig stabilt, men i vårt område i Bærum er det god dekning. - De ringer oss om det er noe og vi ringer de. Sender ikke meldinger, men å ringe har fungert hver gang. - Batteritid ca 3 dager, men barna lader den selv hver kveld med noen få unntak. - Kjekt med Skolemodus, så de slipper å ta den av seg på skolen. - Kjøpte sikkerhetsglass på begge fordi de brukes av barn. Den første klokken ser litt sliten ut nå, men alt fungere enda. - Bruker standard abonnementet på barna klokker og betaler det månedlig.

Forferdelig service

Omtale av  Payam A

Finnes ikke noe bra å fortelle om dette selskapet, arrogante og inkompetente og ingen kundeservice å få kjøp heller en iPhone med smartklokke og airtag som fungerer mye bedre enn dette udugelige servicen her.

Upålitelig

Omtale av  Hans

Å ringe fungerer så dette er det som drar det opp i en stjerne. Meldinger kommer som de vil. Foreldre appen fungerer nesten aldri og innlogging på appen er et mareritt i og for seg selv. GPS funker kanskje om klokken har fri sikt til himmelen, men appen funker ikke allikevel så den er meningsløs. Vi er på vår andre da vi hadde håp om at nyere modell var bedre. Det er den da ikke.

fordekt mobil abonnement

Omtale av  Rune

Ble ikke opplyst ved kjøp at denne klokken har eget mobilabonnement. Går ikke an å bruke gratisabonnement fra ICE for barn. Er ikke interessert i dyre abonnement for små barn når dette er gratis fra andre mobilleverandører. Styr unna!! Denne klokken returneres til komplett i henhold til angrefrist!

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Dårlig kundeservice

Omtale av  Tommy

Klokken er super når den virker, men det gjør den ikke alltid i appen selv med explora abonnement som den trenger for at den skal fungere optimalt. Har 2 stk. Klokker. Køpte en til nylig, men ved overflytting / portering av tidligere tlf. Nr på den ene klokken fra en annen operatør til explora, så virker det som nå at tlf. nr. Er blitt Kansellert slik at klokken ikke kan aktivere seg. Kundeservice er bare å få tak i tirsdager og torsdager! Har forsøkt å finne en løsning, og har måtte forklare på mail gjentagende ganger, da det ikke er en fast person å kunne forholde seg til. Dette har nå pågått i ca. 1 måned. Explora nekter for at det er deres feil / påstår at nummeret ikke har vært i bruk tidligere. Ganske frustrerende å ikke kunne ta i bruk et produkt man har kjøpt for over 1måned siden. Abbonnementet er relativt dyrt, 129kr mnd De svarer på mail.

Styr unna

Omtale av  Eli

Vi har nylig kjøpt Xplora 3 og det er ikke mulig å gjennomføre oppstart-prosedyre. Vi har brukt flere dager, og det er ingen hjelp å få. Ikke verdt det.

Xplora Mobile har 98 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Xplora Mobile mener

Xplora Mobile

Har ikke tilegnet profilen
Xplora Mobile deltar ikke på Bytt.no

Xplora Mobile har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Xplora Mobile besvarer ikke omtaler

Xplora Mobile har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Xplora Mobile henter ikke inn tilbakemeldinger

Xplora Mobile benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR