Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert september 2023
Talkmore
4.7
3 760 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

4.7
Utmerket
3 760 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 23 mobilselskaper
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 3 759 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
3 121
199
83
66
290
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt

Kjempebra

Omtale av  Grethe

Veldig flinke,å hyggelige kundebehandlere.Alltid rask service.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 12:16

Hei Grethe! Godt å se at du hadde en god og effektiv opplevelse med kundeservicen vi er så stolte av! Takk for en god tilbakemelding, og vi på kundeservice gleder oss til å fortsette å bistå dersom det er noe. Ha en fantastisk uke videre, Hilsen Anders på Talkmore

Super god service

Omtale av  Jorun

Kjempefornøyd kunde som alltid opplever utrolig god service når jeg har spørsmål eller trenger hjelp. Dere er alltid veldig hyggelige og har veldig god kompetanse.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 11:30

Hei Jorun! For en fantastisk start på uken! Dette var gøy å lese, og fint å se at servicen er som den skal. Takk for en finfin tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Hilsen Anders fra Talkmore

Skifte av abonnement

Omtale av  Leif

Super kundeservice og hyggelig kundemottak . Veldig forståelsesfull og behagelig å snakke med.Null problemer med å få ordnet opp i ting

Svar fra Talkmore
21.09.2023 10:48

Hei Leif, Jeg blir så glad av å lese dette! Vi ønsker alltid å være forståelsesfulle og møte kundene våre på en fin måte, så jeg er glad dette er erfaringen din. Det er godt vi har fine kunder som deg. Ønsker deg en nydelig dag, hilsen Julia.

Uten like!

Omtale av  Grethe A. M

Hurtig betjening,hyggelige operatører,som ordner og hjelper med ett smil 😊 Rimelig 💕

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:09

Hei Grethe, For en fantastisk fin omtale! Dette ble jeg ordentlig glad av å lese. Akkurat sånn det skal være. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal få samme kundebehandling i mange år til! Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Rasist

Omtale av  Abdihabi N. A. J. A

Eg og minn familien komer av Somalia og eg kjøppe 4g til minne barn men fik ikkje lov forrdi ble kalt utlendingen til minn barn. eg ambefale ikkje. rasist!

Svar fra Talkmore
25.09.2023 12:27

Hei Abdihabi. Dette høres ikke bra ut, og det er ikke sånn det skal oppleves å være kunde hos oss. Ta gjerne kontakt med oss på [email protected] slik at vi kan ta en titt på saken. Håper vi hører fra deg, hilsen Anders fra Talkmore.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Kjempe fornøyd.

Omtale av  Arild F

Jeg ble overraska over den gode kundebehandling jeg fikk når jeg gikk over til Talkmore. Billig abonemant har de og data med roll over.. Du får også 500 kr hvis du verver en venn. Nye kunder får også 500 kr.. Og de har billige telefoner... 1000 kr avslag er du medlem.. .. Anbefaler Talkmore... Ikke noe å lure på for dere som vil ha et billigere abonnement.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 11:32

Hei Arild! Bedre tilbakemeldinger skal man lete lenge etter! Så deilig å starte uken slik. Kun det beste er godt nok, så det skal vi fortsette å levere. Ha en fantastisk uke, hilsen Anders i Talkmore.

Løsningen

Omtale av  Said H

Fikk nytt tlf# etter at jeg fortalte problemet for et begrenset periode og prisen var kjempe gunstig.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 11:28

Hei Said! Så godt å lese at dette gikk så problemfritt som dette! Akkurat slik det skal være. Tusen takk for en god tilbakemelding, og ha en fin uke videre. Hilsen Anders

Helt ok

Omtale av  Knut H

Helt grei på det meste. De alle konkurrerer om å underby

Svar fra Talkmore
21.09.2023 11:12

Hei Knut, Vi ønsker alltid å tilby gode tjenester til våre kunder, så det er godt å høre at du er fornøyd! Jeg er glad vi har deg som kunde. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne omtalen med oss. Ønsker deg en strålende dag, hilsen Julia.

Kjekk, hjelpsom selger/kundebehandler .

Omtale av  Jorunn Å. B

Etter en pågående, nesten litt ufin selger fredag kveld, tok eg kontakt idag, før eg fyllte ut angreskjemaet. Den kundebehandleren eg møtte i dag var en veldig kjekk, hjelpsom kar, Han var èin kar som eg følte tok meg på alvor, ordnet det hele på en flott og høflig måte. Kjekt for ei eldre dame å bli møtt på en slik måte. 😊 No skal min mann og eg bli deres kunder. Takk for god hjelp.

Svar fra Talkmore
21.09.2023 11:01

Hei Jorunn, Vi ønsker alltid å ta i mot våre kunder på en fin og respektfull måte, så det er synd å høre at du fikk en dårlig start på kundeforholdet ditt. Jeg er utrolig glad for at du senere hadde en god opplevelse, og at du ønsker å bli kunde likevel! Håper du forblir hos oss i mange år. Takk for fin tilbakemelding! Ønsker deg en fantastisk fin uke, hilsen Julia.

God hjelp

Omtale av  Camilla

Ingen ventetid på å komme gjennom til kundeservice, verken hos talkmore eller nettbutikken. Fikk god hjelp og de ordnet det jeg trengte hjelp til med engang mens jeg snakket med de. Snakket med to hyggelige karer👍

Svar fra Talkmore
21.09.2023 10:12

Hei Camilla, Dette er jo bare helt fantastisk å høre! Jeg er glad for å høre at du er fornøyd, og jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal få samme gode opplevelse i mange år til. Takk for fine ord, det setter vi stor pris på! Ha en nydelig uke, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Fantastisk og hjelpsomme kundeservicemedarbeidere

Omtale av  Tove

Fantastisk kundeservice, som har hjulpet meg alle gangene jeg har tatt kontakt, å løser problemer på sekundet.

Svar fra Talkmore
21.09.2023 10:10

Hei Tove, Så utrolig gøy å høre at du opplever å få så god hjelp av oss! Det er akkurat sånn vi ønsker at det skal være. Vi setter stor pris på fine omtaler som dette. Jeg er glad vi har gode kunder som deg. Ønsker deg en fantastisk uke, hilsen Julia.

Har fått en helt annen pris en hva som var avtalt,skjule få ett bedre tilbud en onecal ble dyredata

Omtale av  Jarle A

Hadde bra avtale med onecall men Talkmore overtalte meg med en bedre tilbud og rimelig pris og mere data,det ble dyrere og mye mindre data🤬328kr for 1gb er helt hinsides.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 12:29

Hei Jarle. Dette var ikke hyggelig å lese, og jeg tror det må være noe feil da 1GB abonnement ikke koster 328,- hos oss. Kontakt oss veldig gjerne på [email protected] så skal jeg se om jeg kan finne ut av hvorfor det har blitt slik! Håper uansett at du får en fin dag videre. Hilsen Anders fra Talkmore

Erfaring kundeforhold til Talkmore.

Omtale av  Bjørn H. H

Undertegnede har pr.nå ikke hatt et eneste problem med mitt abonnement i Talkmore. Måtte det fortsette!! Bjørn H. H. Sign.

Svar fra Talkmore
21.09.2023 10:55

Hei Bjørn, Det er akkurat sånn det skal være, så jeg er virkelig glad for å høre at du har gode erfaringer som kunde hos oss! Jeg skal gjøre alt jeg kan for at det skal fortsette sånn i lang tid. Takk for fin tilbakemelding, det setter vi alltid stor pris på! Ønsker deg en fantastisk uke, hilsen Julia.

Fungerer og med hyggelige kundekontakter

Omtale av  Kjell J

Jeg har bare gode erfaringer med funksjon og dekning, og kundekontakter er også veldig hjelpsomme og hyggelige. Eneste uregelmessighet jeg har opplevd, var et bytte av SIM-kort og der det nye kortet ikke lot seg aktivere, tilsynelatende fordi det ikke lå i systemet. Kundekontakten løste det imidlertid raskt og hyggelig.

Svar fra Talkmore
21.09.2023 10:44

Hei Kjell, For en utrolig fin tilbakemelding! Det er akkurat sånn vi ønsker at det skal være, så jeg er glad du sitter igjen med denne opplevelsen. Jeg er glad du fikk god hjelp til å løse saken din, og det er godt å høre at du er fornøyd med tjenestene og dekningen vi har! Ha en strålende dag, hilsen Julia.

God service

Omtale av  Hamarash R

God service og god dekning i nogen og utlande. God tilbud også prisen bra .

Svar fra Talkmore
21.09.2023 10:41

Hei Hamarash, Dette var virkelig godt å høre! Jeg er glad du er fornøyd med prisene og at du får benyttet deg av tjenestene våre både i Norge og utlandet. Ha en fantastisk dag, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Får alltid god hjelp!

Omtale av  H

Veldig snille folk som alltid hjelper til med å løse utfordringer, litt for lang ventetid bare.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:03

Hei H, Dette blir jeg så glad for å høre! Det er utrolig fint at du får god hjelp, og møter hyggelige kundebehandlere når du er i kontakt med kundesenteret. Takk for at du er tålmodig i perioder hvor det kan være lengre ventetid! Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR