Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert september 2023
Talkmore
4.7
3 760 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

4.7
Utmerket
3 760 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 23 mobilselskaper
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 3 759 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
3 121
199
83
66
290
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt

Supert Service

Omtale av  Mk

Veldig fornøyd med kunde service. Tusen takk for dere som jobber på Kundeservice.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:00

Hei Mk, Dette var utrolig hyggelig å lese! Vi setter så stor pris på omtaler som dette. Jeg er glad vi har gode kunder som deg. Dette skal jeg dele med kundesenteret! Ønsker deg en fantastisk dag, hilsen Julia.

Kompetente og trivelige kundebehandlere!

Omtale av  Åge T

Kort ventetid og en hyggelig stemme som raskt fant svar og løsninger på det vi trengte hjelp med.

Svar fra Talkmore
21.09.2023 11:26

Hei Åge, Tusen takk for en utrolig fin tilbakemelding! Vi setter stor pris på det. Jeg er virkelig glad for å høre at du fikk god hjelp, og at du er fornøyd. Ønsker deg en nydelig dag, hilsen Julia.

dette er selskap støtter fult ut. Er blind eller hørsel hemmet er personalet flinke hjelpe deg

Omtale av  Lt

Trenger selskap hører ser deg og lav pris så dette selskapet deg. Jeg blind utrolig mye hjelp fikk å fikse SIM-kort og det skulle til ,min mor hører hemmet å hun fikk også god hjelp det si fått andre selskap

Svar fra Talkmore
21.09.2023 11:05

Hei Lt, Dette blir jeg så glad for å høre, for det er akkurat sånn det skal være! Vi ønsker alltid å hjelpe til så godt vi kan. For oss er det viktig å møte alle våre kunder på en fin og respektfull måte, så jeg er utrolig glad for at du sitter igjen med denne opplevelsen. Jeg er glad vi har gode kunder som deg! Ønsker deg og dine en fantastisk uke, hilsen Julia.

Rask og ryddig behandling av saker

Omtale av  Egil A. E

Har bare gode opplevelser når det gjelder Talkmore, hyggelige kundebehandlere og gode tilbud !! Dekning er alltid bra 💕👍🏻

Svar fra Talkmore
18.09.2023 15:05

Hei Egil, Dette var utrolig gøy å høre! Jeg er så glad for at du har hatt gode opplevelser med oss. Det er jo bare helt fantastisk at du er fornøyd med både tjenestene vil tilbyr, dekning og kundeservicen vår! Vi setter stor pris på å ha gode kunder som deg, og håper du forblir like fornøyd i mange år! Ønsker deg en fantastisk uke, hilsen Julia.

Bra hjelp og god mottakelse

Omtale av  Karim

Derfor bytter jeg ikke til en annen leverandør. Snakket med en proff hjelper og fikset alt for meg. Tusen takk!

Svar fra Talkmore
18.09.2023 15:07

Hei Karim, Så utrolig fint å høre at du fikk god hjelp, og at du ønsker å forbli kunde hos oss! Det kunne jo nesten ikke blitt bedre! Jeg er så glad vi har deg som kunde, og jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal forbli like fornøyd i lang tid fremover. Takk for fin omtale! Ønsker deg en fantastisk dag og fin uke, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

HJELPSOM OG HYGGELIG

Omtale av  Silje

Hyggelig og imøtekommende kundeservicemerarbeider! Han gav god informasjon og veiledning. Tilbød alternative løsninger uoppfordret. Hva mer kan man vel ønske seg? Godt jobbet👍😊 Takk for hjelpen❤️

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:38

Hei Silje, For en fantastisk tilbakemelding! Dette kunne jo nesten ikke blitt bedre. Jeg er så glad du ble hyggelig tatt i mot med god informasjon, veiledning, og at du ble tilbudt andre løsninger. Takk for fin omtale. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Utmerket internettdekning

Omtale av  Ann

Utmerket internettdekning som vanlig. Uslåelige konkurransedyktige priser på abonnementene. Kundeservice er som alltid de vennligste og mest utrolige medgjørlige til å ha med å gjøre:-)

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:31

Hei Ann, Dette ble jeg skikkelig glad for å høre! Det er akkurat sånn det skal være som kunde hos oss. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal få samme gode opplevelse i lang tid! Takk for fin omtale. Ønsker deg en strålende uke, hilsen Julia.

I vilket århundrede?

Omtale av  Jan M. W. J

Hmmmm. Overføres Talkmore 12.09. Kl 1200. Overført? Nei. Alt skulle,etter mye om og men, sikkert litt min feil og være i orden. I dag sendes denne fra ICE mobilnett. Fornøyd ????. Nooe 😜

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:09

Hei Jan, Dette var ikke noe hyggelig å høre! Jeg vil veldig gjerne undersøke saken nærmere, og hjelpe deg videre. Send meg en henvendelse på [email protected] så skal vi finne en løsning. Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Strålende service og forståelsr

Omtale av  Sveini

Min kone døde for få uker siden. Vi har begge vært Talkmore-kunder i mange år. Meget hyggelig medarbeider som ordnet enkelt mine spørsmål. Noe som kan bli bedre: Tja, litt ventetid var det jo i telefonen, så få gjerne tastevalg for å bli oppringt. Men oppsummert: Anbefaler Talkmore til alle!

Svar fra Talkmore
20.09.2023 14:30

Hei Sveini, Så utrolig fint å høre at ble godt tatt i mot og fikk hjelp med det du lurte på! Vi ønsker alltid å møte våre kunder med forståelse og respekt så jeg er glad du sitter igjen med denne opplevelsen. Til tider kan det dessverre være noe lengre ventetid, men vi setter stor pris på tålmodigheten din! Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Flott produkt og super kundebehandling

Omtale av  Odd E. B

Jeg er veldig fornøyd med hjelpen, servicen og det gode tilbudet jeg fikk av en veldig hyggelig og vennlig kundebehandler.

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:55

Hei Odd, For en fantastisk fin omtale. Det er sånn vi ønsker at det skal være som kunde hos oss, så jeg er utrolig glad du sitter igjen med denne opplevelsen! Takk for kjempe fin omtale. Vi setter stor pris på å ha gode kunder som deg! Ha en kjempe fin uke, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Alltid løsning på mine spørsmål

Omtale av  Else

Har hatt Talkmore i årevis og aldri hatt problemer. Bra service og hyggelige folk.

Svar fra Talkmore
18.09.2023 15:01

Hei Else, Dette var utrolig fint å lese! Jeg er så glad vi har fått ha deg som fornøyd kunde i mange år og håper du forblir hos oss i lang tid. Det er så godt å høre at du blir godt tatt i mot av våre kundebehandlere når du kontakter oss! Takk for kjempe fin omtale. Ønsker deg en nydelig dag, hilsen Julia.

Alt bra

Omtale av  Vanessa

Priser og pakker som passer for meg, alltid dekning, og kundeservicen er rask og hyggelig og høres tydelig gjennom tlf. Alt bra, aldri hatt noe problem, irritasjon eller bekymring med talkmore. Aldri tenkt over at noe måtte endres. Så jeg er veldig fornøyd!

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:03

Hei Vanessa, Dette er helt fantastisk fint å høre! Jeg er virkelig glad du har hatt så gode opplevelser med oss, og håper du vil sitte igjen med disse erfaringene hver gang. Vi setter stor pris på gode kunder som deg. Takk for kjempe fin omtale. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Talkmore Bedrift

Omtale av  Per D

Servicepersonalet oppleves som særdeles profesjonelle .. man får følelsen av at de smiler gjennom telefonen🤗🥳

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:20

Hei Per, Dette var virkelig koselig å lese! Det er akkurat sånn vi ønsker at det skal oppleves når man tar kontakt med vårt kundesenter. Vi er glade for å kunne hjelpe alle våre gode kunder. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Rask, riktig og hyggelig service.

Omtale av  Odd A

Som administrator i nytt Talkmore sentralbord er det nydelig å få hjelp når du trenger det. Enkelt forklart og hyggelig håndtert. Meget godt fornøyd så langt....

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:18

Hei Odd, Så fantastisk å høre at du ble godt tatt i mot av vår kundebehandler og fikk god hjelp! Jeg håper du forblir like fornøyd i lang tid. Vi setter stor pris på omtalen din. Ønsker deg en strålende uke, hilsen Julia.

Jeg har aldri vært borti bedre kundeservice!

Omtale av  Sigurd

Jeg har aldri vært borti bedre kundeservice. Selve hjelpen og veiledningen er en ting, men samtalen endte med at konsulent påpekte at jeg var "fattig på rabbatt", for så at han la inn 15% av på alle abonnement. For alle fremtidige bestillinger kommer jeg til å be spesifikt etter samme kunderådgiver. Jeg har selv jobbet i bransjen så jeg har et visst sammenlikningsgrunnlag når jeg sier at dette var helt rått både av konsulent!

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:12

Hei Sigurd, Så utrolig hyggelig å høre at du hadde en fin opplevelse da du kontaktet oss. Jeg er glad vi har gode kunder som deg, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Håper du forblir like fornøyd i mange år fremover. Ønsker deg en strålende dag, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Fantastisk!

Omtale av  Unn

Alltid dekning, mye for pengene. Derfor har hele familien Talkmore

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:42

Hei Unn, Dette kunne jo nesten ikke blitt bedre! Jeg er virkelig glad du setter pris på tjenestene vi tilbyr og at alt virker som det skal. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal forbli like fornøyd i lang tid. Ønsker deg en fantastisk dag, hilsen Julia.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR