Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Talkmore
4.7
3 858 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

Negativ trend

Talkmore opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.7
Utmerket
3 858 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 22 mobilselskaper
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 3 858 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
3 204
203
84
69
298
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Talkmore
Talkmore har 3 858 verifiserte omtaler på Bytt.no

E-sim for i-watch

Omtale av  Bjørnar J

Har akkurat byttet fra onecall, som har e-sim for i-watch. Dette bør komme på plass raskt for tallmorekunder også!

Svar fra Talkmore
21.12.2021 09:54

Hei Bjørnar! Du skal vite at vi jobber med dette og håper å få tjenesten på plass i fremtiden for våre kunder. Enn så lenge har vi ikke mye informasjon å komme med bortsett fra at vi er på saken. Vi ønsker deg uansett en riktig fin jul, med vennlig hilsen Thomas.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Veldig hyggelige kundebehandlere

Omtale av  Venke

Når eg kontakta dei pr tlf - så visste dei at eg nok hadde slitt med nettsiden der eg kan fikse ting sjølv. Fekk faktisk fiksa noko eg ikkje kunne fått fiksa sjølv - når eg enda opp med å ringe dei for hjelp 👌😃

Svar fra Talkmore
21.12.2021 09:42

Heisann Venke! Hvor flott å se! Vi prøver å ha gode selvbetjeningsløsninger der kunder kan gjøre det meste, men vår kundeservice vil alltid stå parat til å hjelpe alle som ønsker eller trenger det. :-) Ha en fin dag videre, hilsen Petter.

Uprofesjonell nettbutikk

Omtale av  Hege

Jeg kjøpte flere varer på Talkmore nettbutikk og endte opp med å returnere en vare. Talkmore har ingen policy for returer etter min mening. De bruker standard angrerettskjema og man må selv uten returlapp fra butikken returnere varen. Nå har jeg returnert en vare og de påstår at de ikke har fått den… så nå må jeg både betale for alle varene og være foruten en av varene som de har fått i retur. Kommer ikke til å handle på nettbutikken deres igjen.

Svar fra Talkmore
28.12.2021 14:53

Hei Hege! Dette var utrolig leit å høre, slike situasjoner ønsker vi ikke at våre kunder skal bli utsatt for. Vi ønsker veldig gjerne å finne ut av hva som har skjedd her samt komme frem til en god løsning for begge parter. Om du kan sende oss en epost til [email protected] så skal vi se nærmere på saken og gjør det vi kan for å rette opp i opplevelsen. Med vennlig hilsen Thomas.

Ingen problemer

Omtale av  Linda

Tok kontakt da jeg midlertidig har hatt høy datakvote med datatvilling (til mob bredbånd) mens jeg ventet på fiberinstallering hjemme. Nå trenger jeg ikke så høy kvote lenger og fikk da bistand til å redusere både datakvota og kostnadene! Damen jeg snakket med var blid og hyggelig! Ble kunde i høst (2021), og har ikke angret.

Svar fra Talkmore
27.12.2021 12:59

Hei Linda! Så utrolig godt å høre, det er akkurat slik vi ønsker å ha det. Tusen takk for omtalen og hyggelig ord, det setter vi stor pris på! Ha en riktig fin uke, med vennlig hilsen Thomas.

Aggresiver selgere - ikke greit

Omtale av  Svein

Ikke kunde, men har reservert meg mot telefonsalg. De ringer fortsatt, ser ut for at de krysser ulike registre. Det er ikke grei, og ikke i henhold til markedsføringsloven.

Svar fra Talkmore
21.12.2021 09:50

Hei Svein! Dette tar vi svært alvorlig og ønsker veldig gjerne å komme til bunns i hva som har skjedd her. Kan du sende oss en epost til [email protected] med mobilnummeret ditt? Da skal vi undersøke nærmere og finne ut hva som er årsaken for dette. Med vennlig hilsen Thomas.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Lureri!!

Omtale av  Johannes S

Det skulle vera så veldig godt tilbud frå Talkmore samanlikna med Telenor. Det var 25 øre i forskjell!!!!!! Då føler ein seg lura. Svært dårleg reklame, spør du meg. Helsing Johannes S.

Svar fra Talkmore
21.12.2021 09:45

Hei Johannes! Dette høres ikke bra ut og vi har veldig lyst til å undersøke hva som har skjedd i dette tilfellet. Dersom du kan sende oss en epost til [email protected] så skal vi gjøre alt vi kan for å rette opp i dette og gjøre deg fornøyd. Med vennlig hilsen Thomas.

Nydelig ❤️

Omtale av  Moetaz I

Jeg hadde æren å treffe samme kundebehandler hver gang jeg ringer dere for noe jeg trenger! Wow! Bare så dere vet at dere har absolutt den beste kundeservice i Norge!!! Og det er derfor jeg er med dere!!! Jeg får masse som ringer meg hver dag for å bytte til de med billigere og bedre avtaler, og det klarer jeg ikke å gjøre, fordi de som har deres kundeservice har jo alt de trenger! Tusen tusen takk alle dere som jobber der for alt dere gjør og for deres nydelig hjelp! Talkmore må ha stor ære å ja deg og dere alle!

Svar fra Talkmore
18.12.2021 11:12

Hei Moetaz! Hvor vakkert å høre. Slike tilbakemeldinger setter vi utrolig stor pris på og kan ikke annet enn å takke deg. Vi skal gjøre alt vi kan for at du opplever minst like god service i fremtiden :-) Vi håper du får en riktig flott jul, med vennlig hilsen Thomas.

Talkmore har 3 858 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Talkmore mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR