Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Talkmore
4 365 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Talkmore opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.6
Utmerket
4 365 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 17 mobilselskaper
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 4 365 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
3 618
235
98
82
332
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Talkmore
Talkmore har 4 365 verifiserte omtaler på Bytt.no

HJELPSOM OG HYGGELIG

Omtale av  Silje

Hyggelig og imøtekommende kundeservicemerarbeider! Han gav god informasjon og veiledning. Tilbød alternative løsninger uoppfordret. Hva mer kan man vel ønske seg? Godt jobbet👍😊 Takk for hjelpen❤️

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:38

Hei Silje, For en fantastisk tilbakemelding! Dette kunne jo nesten ikke blitt bedre. Jeg er så glad du ble hyggelig tatt i mot med god informasjon, veiledning, og at du ble tilbudt andre løsninger. Takk for fin omtale. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Utmerket internettdekning

Omtale av  Ann

Utmerket internettdekning som vanlig. Uslåelige konkurransedyktige priser på abonnementene. Kundeservice er som alltid de vennligste og mest utrolige medgjørlige til å ha med å gjøre:-)

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:31

Hei Ann, Dette ble jeg skikkelig glad for å høre! Det er akkurat sånn det skal være som kunde hos oss. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal få samme gode opplevelse i lang tid! Takk for fin omtale. Ønsker deg en strålende uke, hilsen Julia.

I vilket århundrede?

Omtale av  Jan M. W. J

Hmmmm. Overføres Talkmore 12.09. Kl 1200. Overført? Nei. Alt skulle,etter mye om og men, sikkert litt min feil og være i orden. I dag sendes denne fra ICE mobilnett. Fornøyd ????. Nooe 😜

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:09

Hei Jan, Dette var ikke noe hyggelig å høre! Jeg vil veldig gjerne undersøke saken nærmere, og hjelpe deg videre. Send meg en henvendelse på [email protected] så skal vi finne en løsning. Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Strålende service og forståelsr

Omtale av  Sveini

Min kone døde for få uker siden. Vi har begge vært Talkmore-kunder i mange år. Meget hyggelig medarbeider som ordnet enkelt mine spørsmål. Noe som kan bli bedre: Tja, litt ventetid var det jo i telefonen, så få gjerne tastevalg for å bli oppringt. Men oppsummert: Anbefaler Talkmore til alle!

Svar fra Talkmore
20.09.2023 14:30

Hei Sveini, Så utrolig fint å høre at ble godt tatt i mot og fikk hjelp med det du lurte på! Vi ønsker alltid å møte våre kunder med forståelse og respekt så jeg er glad du sitter igjen med denne opplevelsen. Til tider kan det dessverre være noe lengre ventetid, men vi setter stor pris på tålmodigheten din! Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Flott produkt og super kundebehandling

Omtale av  Odd E. B

Jeg er veldig fornøyd med hjelpen, servicen og det gode tilbudet jeg fikk av en veldig hyggelig og vennlig kundebehandler.

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:55

Hei Odd, For en fantastisk fin omtale. Det er sånn vi ønsker at det skal være som kunde hos oss, så jeg er utrolig glad du sitter igjen med denne opplevelsen! Takk for kjempe fin omtale. Vi setter stor pris på å ha gode kunder som deg! Ha en kjempe fin uke, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Alltid løsning på mine spørsmål

Omtale av  Else

Har hatt Talkmore i årevis og aldri hatt problemer. Bra service og hyggelige folk.

Svar fra Talkmore
18.09.2023 15:01

Hei Else, Dette var utrolig fint å lese! Jeg er så glad vi har fått ha deg som fornøyd kunde i mange år og håper du forblir hos oss i lang tid. Det er så godt å høre at du blir godt tatt i mot av våre kundebehandlere når du kontakter oss! Takk for kjempe fin omtale. Ønsker deg en nydelig dag, hilsen Julia.

Alt bra

Omtale av  Vanessa

Priser og pakker som passer for meg, alltid dekning, og kundeservicen er rask og hyggelig og høres tydelig gjennom tlf. Alt bra, aldri hatt noe problem, irritasjon eller bekymring med talkmore. Aldri tenkt over at noe måtte endres. Så jeg er veldig fornøyd!

Svar fra Talkmore
18.09.2023 13:03

Hei Vanessa, Dette er helt fantastisk fint å høre! Jeg er virkelig glad du har hatt så gode opplevelser med oss, og håper du vil sitte igjen med disse erfaringene hver gang. Vi setter stor pris på gode kunder som deg. Takk for kjempe fin omtale. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Talkmore har 4 365 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Talkmore mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR