Meny

NordlysEnergi omtaler og erfaringer

3,5/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Brukervennlighet
Bra
4
av 104 innen
strømselskap
68%
anbefaler
NordlysEnergi

"Slu dørselger og dårlig informasjon"

Omtale om NordlysEnergi skrevet av Lars M for 17.09.2020 18.18

NordlysEnergi har totalt 58 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NordlysEnergi?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Slu dørselger og dårlig informasjon"
7 syns denne omtalen er nyttig

Enig med to andre omtaler her stevner intense dørselger og svært dårlig informasjon vedr. vilkår og bindingstid - faktisk ingen informasjon om dette overhode! Selgeren kom på ettermiddagen, rett før middag, midt i legging og snakket høyt, raskt og mye. Aldri nevnte selgeren eksplisitt at det var 12 måneders binding på strømabonnementet. I stedet fokuserte selgeren på hvor høy score selskapet har på bytt.no vs. strømleverandøren vi hadde på det tidspunktet. Det var også deres selger som fylte ut bestillingsskjemaet og tillot dermed liten tid til å se over før det var dags å undertegne. Denne måten å rekruttere kunder på setter jeg, og antakeligvis flere med meg, svært liten pris på. I etterkant føler en seg lurt og det gir ikke fornøyde kunder. Nå er min husstand bundet til NordlysEnergi i 12 mnd., så gratulerer til dem for det. Jeg kommer ikke til å anbefale NordlysEnergi til andre i min omgangskrets. Det ligger inne i kalenderen dagen jeg kan si opp denne avtalen. Da har de for øvrig tre mnd. oppsigelse som strekker den totale bindingen til hele 15 mnd.! For øvrig hevder selskapet at ting er enkelt hos dem. Jeg oppfatter det som alt annet. Vilkårene i strømavtalen er vanskelige å forstå og det du betaler er mer uforutsigbart enn en vanlig spotpris-avtale. I tillegg kommer det to regninger (en fra NordlysEnergi og en annen fra netteier) og jeg har ikke fått tilbud om avtalegiro. Styr unna er mitt tips!

Bytt.no
"Slu dørselger og dårlig informasjon" skrev Lars M om NordlysEnergi

Har du en tilsvarende erfaring med NordlysEnergi?
Gjør som Lars M og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NordlysEnergi du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Slu dørselgere og dårlig kundeservice"
8 syns denne omtalen er nyttig

Intensiv dørselger som ikke legger frem all informasjon. Argumenterer for fornøyde kunder gjennom bytt.no, men som i ettertid viser å være svært få totale omtaler og trolig ikke ekte. Ringte kundeservice som ikke kunne hjelpe meg med å komme ut av avtalen uten å betale et gebyr på 2200kr. Person i kundeservice var nedverdigende og hevet stemmen flere ganger til meg, og mente det kun var mitt ansvar å sette meg inn i kontrakten, som også i utgangspunktet var utrolig tungt skrevet med liten skrift. Hørte ikke noe fra selskapet før angrefristen var gått ut, slik at avtalen ble gjeldende før de tok kontakt. Slu markedsføring. I tillegg til at man får 2 månedlige strømregninger, en for strømnettet og en fra nordlys energi. Utrolig tungvindt. Kommer aldri til å anbefale selskapet til noen, og bytter på dagen 12 mnd. kontrakten går ut. Avtalen de gir er ikke bedre enn konkurrerende strømselskapet som ikke har bindingstid.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Super kundeservice!"
9 syns denne omtalen er nyttig

Veldig bra priser og imponerende kundeservice! Jeg har opplevd at NordlysEnergi virkelig er opptatt av kundene og holder fokuset der og ikke på «tjen mest mulig penger». Tipp topp tommel opp! Anbefaler med glede til alle jeg kjenner.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Fantastisk kundeservice"
9 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har nylig byttet over til NordlysEnergi og fikk supergod hjelp på kundeservice. De er ryddig og flinke, og gjør at jeg føler meg trygg som kunde. Så langt veldig fornøyd! Anbefales :)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Bedre enn forventet"
8 syns denne omtalen er nyttig

Nordlysenergi har gode priser innenfor strøm. Trodde aldri jeg skulle skrive en omtale, men ble møtt av selger på døren og personen henviste til bytt.no på omtaler om selskapet. Jeg personlig er opptatt av å å se på selskapet og nærmere på avtalen før jeg gjør noe, og det var derfor enkelt å finne ut opplevelser fra kunder her. Jeg var derfor glad for at denne siden finnes så jeg kan lete etter troverdige tilbakemeldinger. Jeg var veldig glad jeg byttet, endte opp med å neste halvere strømregningen min. Absolutt noe å anbefale

NordlysEnergi har totalt 58 omtaler på Bytt.no
NordlysEnergi strømpriser
Alle strømpriser
Bytt til NordlysEnergi
SJEKK OM NORDLYSENERGI KAN LEVERE STRØM TIL DEG
OSLO
NordlysEnergi leverer strøm til OSLO
ÅRLIG STRØMFORBRUK Usikker på forbruket ditt?
Ditt strømforbruk (kWt/år)
20 000 kWt
1000 kWt 50 000 kWt
Omtaler
Overblikk
Pris pr. mnd
Bestill
WINTER IS COMING
Andre prismodeller - NordlysEnergi
58 omtaler
Etterskuddsvis betaling
12 måneder bindingstid
Ingen betalingskrav
kr
0,00 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR