Meny

Norges beste strømleverandører april 2019 i følge 2700 strømkunder

Bytt.no mottar årlig tusenvis av omtaler om hva norske strømkunder mener om sine strømleverandører. Her kan du se hvilke strømleverandører som kundene mener er best.

Dette er Norges beste strømleverandører
BESTE STRØMLEVERANDØR: Basert på 2700 omtaler fra norske strømkunder måler Bytt.no "pulsen" på hvilke strømleverandører norske strømkunder mener er best.

Bytt.no mottar årlig tusenvis av omtaler fra norske strømkunder om hva de mener om sin strømleverandørs kundeservice, brukervennlighet og i hvilken grad de føler de får verdi for pengene. Basert på disse omtalene rangerer Bytt.no strømleverandørene fra best til dårligst, og på denne siden finner du de best omtalte strømleverandørene. Her finner du en oversikt over alle 91 strømleverandører på markedet.

Slik kårer vi de beste strømleverandørene

Denne oversikten oppdateres flere ganger i timen og vi foretar nye kalkuleringer hver eneste gang en strømleverandør mottar en ny omtale. Vi rangerer strømleverandørene etter en totalvurdering, som i grove trekk består av:

 • Kundeservice

  • Hvor fornøyd strømkunden er med strømleverandørens kundeservice. Vi ser at det er store skilnader hos de forskjellige strømleverandørene og dersom kundeservice er viktig for deg bør du vurdere en strømleverandør som rangerer høyt på Bytt.no

  Brukervennlighet

  • Strøm er ofte unødvendig komplisert med uforståelige fakturaer, vanskelige begrep og ugunstige nettsider og avtaletyper. Strømkundene bedømmer dette i sin omtale av strømleverandøren og et selskap med høy brukervennlighet har ofte enklere og bedre prosesser og tjenester.

  Verdi for pengene

  • Alle trenger strøm, og strømmen man kjøper er lik uavhegngig av hvilken strømleverandør man kjøper den fra. Likevel finnes det strømleverandører som skiller seg ut og tilbyr sine kunder kundefordeler og fordelsprogrammer dersom man er kunde. Hvis dette er viktig for deg anbefaler vi å se etter strømleverandører som scorer høyt på dette punktet.

Dette er Norges 3 beste strømleverandører fredag 19. april 2019:

Telinet Energi omtaler og erfaringer
3,4/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Bra
Brukervennlighet
Middels
1
av 96 innen
strømselskap
53%
anbefaler
Telinet Energi
Ustekveikja Energi omtaler og erfaringer
3,4/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Brukervennlighet
Bra
2
av 96 innen
strømselskap
77%
anbefaler
Ustekveikja Energi
NordlysEnergi omtaler og erfaringer
3,4/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Brukervennlighet
Middels
3
av 96 innen
strømselskap
100%
anbefaler
NordlysEnergi

Finn den billigste strømmen der du bor

Skriv inn postnummeret ditt så viser vi deg alle strømleverandører som kan levere billig strøm til din bolig

Ditt postnummer:
Sammenlign
Sammenlign 429 strømpriser fra alle 91 strømleverandører på markedet
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR