Meny

Norges beste strømleverandører september 2022 i følge 10170 strømkunder

Bytt.no mottar årlig tusenvis av omtaler om hva norske strømkunder mener om sine strømleverandører. Her kan du se hvilke strømleverandører som kundene mener er best.

Ved hjelp av 10170 omtaler fra norske strømkunder kan Bytt.no vise deg de beste strømleverandørene i Norge
STRØMLEVERANDØRER: Det er mange selskaper å velge mellom, og på denne siden finner du en oversikt over alle strømleverandører på det norske markedet. Oppdatert torsdag 29. september 2022

Bytt.no mottar årlig tusenvis av omtaler fra norske strømkunder om hva de mener om sin strømleverandørs kundeservice, brukervennlighet og i hvilken grad de føler de får verdi for pengene. Basert på disse omtalene rangerer Bytt.no strømleverandørene fra best til dårligst, og på denne siden finner du de best omtalte strømleverandørene. Her finner du en oversikt over alle 105 strømleverandører på markedet.

Slik kårer vi de beste strømleverandørene

Denne oversikten oppdateres flere ganger i timen og vi foretar nye kalkuleringer hver eneste gang en strømleverandør mottar en ny omtale. Strømleverandøren må ha minimum 50 omtaler for å bli inkludert i denne oversikten. Vi rangerer strømleverandørene etter en totalvurdering, som i grove trekk består av:

 • Kundeservice

  • Hvor fornøyd strømkunden er med strømleverandørens kundeservice. Vi ser at det er store skilnader hos de forskjellige strømleverandørene og dersom kundeservice er viktig for deg bør du vurdere en strømleverandør som rangerer høyt på Bytt.no

  Brukervennlighet

  • Strøm er ofte unødvendig komplisert med uforståelige fakturaer, vanskelige begrep og ugunstige nettsider og avtaletyper. Strømkundene bedømmer dette i sin omtale av strømleverandøren og et selskap med høy brukervennlighet har ofte enklere og bedre prosesser og tjenester.

  Verdi for pengene

  • Alle trenger strøm, og strømmen man kjøper er lik og uavhengig av hvilken strømleverandør man kjøper den fra. Likevel finnes det strømleverandører som skiller seg ut og tilbyr sine kunder kundefordeler og fordelsprogrammer dersom man er kunde. Hvis dette er viktig for deg anbefaler vi å se etter strømleverandører som scorer høyt på dette punktet.

Dette er Norges 5 beste strømleverandører torsdag 29. september 2022:

Basert på 10170 verifiserte omtaler fordelt på 105 forskjellige strømleverandører

Omtaler
Brukervennlighet
Kundeservice
Totalvurdering
Vis hele listen
Elekt
215 omtaler
4,6/5
Brukervennlighet
4,7/5
Kundeservice
4,7/5
Totalvurdering
Tibber
380 omtaler
4,6/5
Brukervennlighet
4,4/5
Kundeservice
4,4/5
Totalvurdering
Gudbrandsdal Energi
483 omtaler
4,3/5
Brukervennlighet
4,4/5
Kundeservice
4,3/5
Totalvurdering
Talkmore Strøm
133 omtaler
4,3/5
Brukervennlighet
4,3/5
Kundeservice
4,2/5
Totalvurdering
Klarkraft
58 omtaler
4,0/5
Brukervennlighet
4,0/5
Kundeservice
4,0/5
Totalvurdering

FINN DEN BILLIGSTE STRØMMEN MED BYTT.NO

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Vi henter alle 251 strømavtaler direkte fra Forbrukerrådet og kombinerer avtalene med tusenvis av verifiserte brukeromtaler om strømleverandørene. Skriv inn postnummeret ditt så finner vi den billigste strømmen der du bor.

Ditt postnummer:
Sammenlign

Alle strømpriser

Sammenlign 251 strømavtaler og tusenvis av omtaler

Spotpris

Sammenlign alle spotprisavtaler på markedet

Variabel pris

Sammenlign alle variable prisavtaler på markedet

Fastpris

Sammenlign alle fastprisavtaler på markedet

NYLIG OMTALTE STRØMLEVERANDØRER
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR