Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 117 innen
dagligbank
80%
anbefaler
Bulder Bank

"Bra bank"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Ine K for 21.11.2022 15:50

Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Bra bank"

Bra rente og grei oppfølging. Mangler noe på tjenester

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:26
Hei Ine Kjekt å høre at du er fornøyd med rente og oppfølging. Gi oss gjerne en tilbakemelding på [email protected] på hvilke tjenester du savner. Hilsen alle oss i Bulder :)
Bytt.no
"Bra bank" skrev Ine K om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Ine K og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Banken er ikkje for dei som bur på bygda"

Eg fekk ikkje lån fordi eg bur i eit område med for "lav score" som ho sa på telefonen. Banken kunne i det minst opplyst om at dei diskriminerer folk i grisgrendte strøk

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:29
Hei Gaute Det stemmer at en del områder i landet faller utenfor grensen for hvor Bulder kan gi lån. Dette har med hvor mange boliger det har blitt omstatt i ditt område den siste tiden. Det betyr ikke at boligen din ikke har høy verdi, eller at området er "dårlig". Det betyr bare at det er vanskelig for oss å sette en presis nok verdi på boligen. Vi trenger denne verdien fordi du som Bulder-kunde alltid skal kunne få den beste renten vi kan tilby deg, helt automatisk. Den renten bestemmes av belåningsgraden som igjen bestemmes av boligveriden og lånesummen. Det er i alle fall forklaringen på hvorfor. Skjønner at det ikke er mye trøst for din del. Men den gode nyheten er at scoren til området kan endre seg dersom det omsettes noen flere boliger i tiden som kommer. Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
"Heldigital, enkel,innovativ!"

Endelig en ny Skandiabanken! Noen småting som mangler, men det kommer etterhvert!

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:33
Hei Sigtill Takk for fem stjerner og god tilbakemelding! Vi har stor resptekt for alt Skandiabanken/Sbanken har gjort historisk. Nå når de har blitt til DNB så er det mange kunder som har gått samme vei som deg. Velkommen til Bulder! Du har helt rett i at noen småting fortsatt mangler. Vi jobber på spreng med disse og har god oversikt over hva kundene våre ønsker seg. Hilsen alle oss i Bulder :)
Bjarne H
Kundetilfredshet
Kundeservice
"BankID og sikkerhet"

Ingen BankID påloggings mulighet pr.18/11-22 Ingen to-faktor pålogging pr. 18/11-22 Dette burde vært på plass fra de opprettet BulderBank.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:34
Hei Bjarne Når du søker boliglån eller bli kunde så bruker vi BankID som identifisering. Men når du skal bruke appen som kunde har vi valgt å bruke biometri (ansikt- eller fingerID) som innloggingsmetode. Dette fordi vi vurderer det som den sikreste og raskeste metoden. Vi har fått en del tilbakemelding på at noen likevel foretrekker BankID som innloggingsmetode og vi ser på mulighetene for å også tilby dette. Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Lite fleksibelt"

Appen prøver hardt å fremstå som "kul" men er til tider treg og har ikke spesielt velutviklet funksjonalitet. Hvis du prøver å søke om kredittkort og skriver feil i ett av feltene blir du automatisk avvist. Da kan du ikke prøve igjen på 6 måneder, uansett omstendigheter. Kan godt hende det vil være et godt alternativ om et par år, men litt umodent og lite fleksibelt akkurat nå.

Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR