Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Bulder
4.0
1 097 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Negativ trend

Bulder opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.0
Bra
1 097 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
78%
Utmerket
78% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 1 097 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
671
155
70
62
139
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 097 verifiserte omtaler på Bytt.no

Smertefritt bankforhold

Omtale av  Jonas L

Appen er helt genial! Renta settes ned automatisk, og Bulder forklarer godt hvordan endringer fungerer og hva jeg kan gjøre for å få den mer ned.

Svar fra Bulder
20.06.2023 12:47

Hei Jonas! Vi digger å høre at du er så fornøyd med appen og renta som settes ned automatisk! Det er bra du synes informasjonen vi gir er god. Vi skal jobbe på for å holde deg like fornøyd i fremtiden også! Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Rimeligere enn de andre bankene

Omtale av  Jan

Gode lånebetingelser, enkelt å komme i kontakt med. Til og med utbytte for lån og innskudd. Kan kanskje bli litt bedre nettbankløsning.

Svar fra Bulder
20.06.2023 12:48

Hei Jan! Så bra å høre at du er fornøyd med lånebetingelser, at det er enkelt å komme i kontakt med oss, og ikke minst kundeutbyttet! Appen blir nesten daglig forbedret! Vi legger ned mye arbeid her, det må vi når vi skal lage verdens beste bankapp! Hilsen alle oss i Bulder :)

En bank etter min smak

Omtale av  Henning

Glimrende app, Intuitivt og oversiktlig. Selvsagt også god rente på både lån og innskudd

Svar fra Bulder
20.06.2023 12:49

Hei Henning Så bra at Bulder er etter din smak og fungerer så godt for deg! Det er herlig å høre at du er fornøyd med appen og renten på lån og innskudd! Hilsen alle oss i Bulder :)

meget fornøyd

Omtale av  Ronny

meget fornøyd med dere å appen.straksbetaling hadde vert greit men ingen fare for meg.

Svar fra Bulder
20.06.2023 12:50

Hei Ronny! Herlig å høre at Bulder fungerer så godt for deg! Det stemmer at vi ikke tilbyr utenlandsbetaling for øyeblikket. Forstår at noen kunder savner det. Men som du sier, det er fort gjort å fikse i en annen bank, og ikke en oppgave de fleste trenger å gjøre ofte. Hilsen alle oss i Bulder:)

En endring for det bedre

Omtale av  Alex N

Jeg kom fra Sbanken da de ikke lengre skulle tilby Apple Pay. Jeg er veldig avhengig av denne funksjonen og bruker alltid Apple Pay når jeg betaler, så jeg var ikke i tvil om at jeg måtte finne meg en ny bank snarest. Det var flere som foreslo forskjellige løsninger, men jeg endte altså opp med Bulder. Jeg HATER endringer, så jeg var ganske stresset. Nå har jeg brukt Bulder i noen dager og la meg bare si: jeg hadde ingenting å frykte! Bulder er minst 10 ganger bedre enn Sbanken! Appen gjør det lett å ha oversikt over økonomien, den er rett og slett gøy å bruke. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle elske å bruke en bank, men her er jeg. Jeg håper de forsetter å utvikle appen og at de fortsetter å imponere. Takk til Bulder. Det eneste som er negativt: Ingen straksbetaling.

Svar fra Bulder
14.06.2023 15:11

Hei Alex Wow! Denne tilbakemeldingen var gøy å lese. Ikke verst å gjøre en som hater endringer 10 ganger mer fornøyd. Vi lover å fortsette å utvikle appen og skal prøve å imponere deg flere ganger fremover. Hilsen alle oss i Bulder :)

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Håpløst

Omtale av  Monika

Ikke tar de telefonen, ikke kan de rydde opp i feil som de har gjort. 3 uker og forsatt er min penger ut på tur i lufta et eller annet sted. Ikke kommer jeg inn på siden min,og forsatt ingen som tar telefonen. Virkelig et ond sirkel, helt oppgitt. Skal slettes så snart pengene dukker opp !!!!!

Svar fra Bulder
14.06.2023 15:13

Hei Monika Skjønner at dette har vært en håpløs opplevelse for deg. Forklaringer er rett og slett av vi oversvømmes på telefon, chat og epost av folk som ønsker å bli kunde i Bulder. Vi klarer derfor ikke svare like fort som vi skulle ønske. Om du sender oss en epost på [email protected] så vil jeg tro vi skal klare å svare deg i løpet av 24 timer. Hilsen alle oss i Bulder :)

Smertefritt bytte av bank

Omtale av  Lp

Bytte av bank, med alle tjenester utenom lån og fond, gikk veldig bra og smidig. Mye bedre betingelser og funksjonalitet en Sbanken og DNB. Krysser fingrene for at det fortsetter og at betingelsene ikke endres ettersom de får fler kunder. Skulle ønske det var mulig å endre hvilke faner som kan vises i bunnen av appen. For eksempel at man kunne valgt bort boliglån når dette uansett ikke er aktuelt.

Svar fra Bulder
14.06.2023 15:15

Hei LP Så bra å høre at byttingen gikk smidig og at du er fornøyd med betingelser og funksjonalitet. Bulder skal alltid utfordre de store. Det klarer vi bare med gode betingelser. Du kan være trygg på at betingelsene blir gode også i fremtiden. Ønsket ditt om å kunne endre faner i bunnen av appen er notert. Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 097 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR