Meny

Sparebanken Øst omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,4/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
137
av 147 innen
bank
18%
anbefaler
Sparebanken Øst

"Lovlig svindel"

Omtale om Sparebanken Øst skrevet av Mads for 03.04.2020 13:14

Sparebanken Øst har totalt 18 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Sparebanken Øst?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Lovlig svindel"
5 syns denne omtalen er nyttig

Gjelder Din bank, et produkt under sparebanken Øst: Nettbanken er helt grei. Søknader om lån går helt OK og alt kan gjøres på nett som forventet. Positivt: De har i det siste året systematisk annonsert med markedets beste boliglånsrente eller veldig nære. Negativt: Du får denne renten i omlag en måned før det begynner å renne inn renteendringsbrev i innboksen din, som øker renter med minst 0.1% hver gang; Til tross for at tilbudet på forsiden ikke endrer seg eller tilogmed går ned. Om du klager anerkjenner de situasjonen og retter rentesatsen din. Helt til det hele starter igjen. Slik tjener Din Bank penger, og du ender opp med å ikke ha betalt i nærheten av den renta du trodde du kom til å få.

Bytt.no
"Lovlig svindel" skrev Mads om Sparebanken Øst

Har du en tilsvarende erfaring med Sparebanken Øst?
Gjør som Mads og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Sparebanken Øst du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Børge N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Kortreist bank med god kundeservice"

Som pensjonist, med utfordringer om å styre den elektroniske hverdagen med koder og passord, det oppløftende å møte en hyggelig, utholdende dame som loset meg gjenoppretting av mobilbank og tilgang til nettbank. Hun var med meg på telefonen helt i mål. Takk

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Treg kundeservice og lite brukervennlig nettbank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har korte åpningstider på kundeservice-telefonen og kundeservicen virker noe uprofesjonell med en del glipper, treg saksbehandling og vanskelig å få kontakt med kundebehandler. Nettbanken er langt bak DNB sin (som vi hadde før) i brukervennlighet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Sleip bank med dårlig kundeservice"
10 syns denne omtalen er nyttig

Byttet boliglånet mitt til dinbank-sparebanken øst, da de hadde svært god rente. Nå som rentene begynner å øke har de ved hver renteheving satt meg opp langt over tilbudet de reklamerer med for nye kunder. Ved første renteheving reklamerte de med 2,37 %, men satt meg opp til 2,57% og ved andre var reklamen 2,46%, men jeg ble satt opp til 2,62 %. Den trege kundeservicen setter deg imidlertid ned igjen til reklametilbudet når det påpekes. Måten denne banken opererer på går bevisst på å lure kundene. Har aldri opplevd dette tidligere før jeg byttet til Sparebanken øst. Så her bør du følge godt med hvis du er/tenker å bli kunde.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Dårlig behandling av kunder"
4 syns denne omtalen er nyttig

Ubrukelig bank med dårlig informering til sine kunder. Hatt dårlig erfaring de siste dagene nå, selv med alt på stell, så virker det som om de prøver å gjøre situasjonen veldig vrien. Anbefales ikke.

Sparebanken Øst har totalt 18 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR