Meny

Lynet Internett omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Lynet Internett
2,6/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
68
av 88 innen
bredbåndsleverandør
23%
anbefaler
Lynet Internett

"Ikke bra"

Omtale om Lynet Internett skrevet av Kunde for 16.01.2021 14:34

Lynet Internett har totalt 23 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Lynet Internett?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Ikke bra"

Jeg bor i et borettslag som fikk lynet internett for et par år siden. Det har vært mye kluss og surr med denne leverandøren. Førsteinntrykket var ikke på sitt beste da akkurat vår leilighet var vanskelig å strekke ledninger til og de måtte drive å bore i vegger rundt omkring i leiligheten. Måtte og purre veldig på at de skulle komme å ordne dette og det tok flere uker før jobben ble gjort. Internettet er ikke optimalt. Faller ofte ut og er ikke helt til å stole på. Jeg kommer ikke til å velge dette når jeg selv en dag kan bestemme internettleverandør

Svar fra Lynet Internett
01.02.2021 07:44
Hei, Takk for tilbakemelding! Beklager så mye for at du hadde en så kronglete start hos oss. Dersom du fremdeles har problemer med nettet så ber vi deg kontakte kundeservice slik at vi kan gjennomføre et feilsøk sammen med deg. Vennlig hilsen Tine | Lynet Internett
Bytt.no
"Ikke bra" skrev Kunde om Lynet Internett

Har du en tilsvarende erfaring med Lynet Internett?
Gjør som Kunde og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Lynet Internett du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Svindel etter oppsigelse"

Jeg sa opp Lynet-abonnementet mitt per telefon for over et halvt år siden, men de "mistet" saken min i systemene sine og fortsatte å trekke penger av kontoen min frem til jeg oppdaget det nå. De nekter å betale tilbake et øre av det de har trukket og legger byrden på meg for å bevise oppsigelsen. Ettersom jeg sa opp på telefon er det åpenbart umulig for meg å gjøre. Nettet deres er helt greit, så jeg gir dem to stjerner. Unngå Lynet internett hvis du ikke vil bli svindlet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Svært ustabilt, ofte ingen internettforbindelse."
5 syns denne omtalen er nyttig

De er hyggelig pr tlf og epost, men kommer sjelden noen vei med feilrettingen. Vi har strevd med ustabilt nett siden vi fikk lynet i borettslaget. Det er frustrerende å være kontraktsbundet til denne leverandøren. Anbefaler ingen.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Rimelig pris og god kvalitet"

Har hatt Lynet internett i over 5 år med abo. Olja Lyn og er veldig fornøyd med måten de har levert varene. Hastighet inn/ut er bra, nettverksforbindelse sjelden nede, og om det er det, har kundesenteret alltid gitt meg god service med god oppfølging så jeg som kunde blir ivaretatt under hele prosessen. Kvalitet koster, iblant og jeg synes ikke prisen lynet tar er urimelig, så mye problemer jeg har hatt før med andre aktører, så har dette vært smooth sailing de siste årene, og jeg har fått god valuta for pengene.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Betaler for ustabilt nett"
5 syns denne omtalen er nyttig

Selv om nettet er raskt og billig (100/100 linje for 100kr/m dersom du er student) så streiker det hele tiden. Det skjer litt for ofte at nettet bare ikke funker. Skulle ha muntlig eksamen over zoom, og nettet bestemte seg for å ikke fungere akuratt da. Dette går ikke altså. For noen dager siden skulle jeg levere inn en annen eksamen, og da fungerte nettet heller ikke. Prøvde å ringe dem i løpet av åpningstiden, men telefonsamtalen ble automatisk lagt på med en gang.

Lynet Internett har totalt 23 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR