Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert oktober 2023
Telenor Bredbånd
1.8
568 verifiserte omtaler

Telenor Bredbånd omtaler og erfaringer

1.8
Dårlig
568 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#79
Forferdelig
Telenor Bredbånd er rangert
#79 av 81 bredbåndsleverandører
8%
Forferdelig
8% anbefaler Telenor Bredbånd
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 568 omtaler om Telenor Bredbånd

FILTRER OMTALER
29
19
40
70
410
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Bredbånd?
Tar 2 minutt

Legger stadig på prisene uten bedring i tilbudet

Omtale av  Finn G

Forholdsvis rask respons om man har en feil, men Telenor endrer priser og forsøker å hjemme seg bak at man skal få bedre kapasitet (selv om jeg ikke har bedt om det - eller har behov for det). Lite flinke til å varsle prisoppgang i forkant.

Dårlig nett

Omtale av  Alexander S

De sa jeg skulle få mye bedre nett hjemme. Eneste forskjellen er nedlastnings hastigheten. Alt annet ble forsåvidt bare værre. De sa det skulle være dag og natt forskjell som er en løyn. Veldig skuffa over dette

Veldig ustabilt

Omtale av  Ida S

Nettet hopper inn og ut hele tiden. Når vi først er på, fungerer det fint, men håpløst når det ikke er stabilt i det hele tatt.

Klarte aldri å installere en gang

Omtale av  Runar

Det kom en Telenorselger på døra med et tilbud som var akkurat fristende nok til at vi slo til, 2 år med 50% avslag. Avtalen ble inngått i slutten av april og vi ble lovet å være i gang innen juni. Men installatøren ringte og sa at de ikke kunne før 8. juni. Telenor sa jeg kunne ha et mobilt bredbånd i mellomtida. Men jeg måtte kjøpe 4g-ruter selv. Dette abonnementet viste seg å være et mobilabonnement i stedet, så vi hadde plutselig en begrensning på 100 GB i måneden som fort ble brukt opp. En uke før installasjon sender installatør melding om at de ikke kan installere før 6. juli. Tok kontakt med Telenor igjen, som stort sett sa "det var trist". 6. juli kom beskjeden om at montøren var syk, og at de skulle ta kontakt for ny dato. Det skjedde aldri. I slutten av juli, ga jeg Telenor to ukers frist til å installere innen 4. august, hvis ikke ville jeg heve avtalen på grunnlag av for sen levering. Svaret var noe sånt som "det var trist, ta kontakt med installatør og finn en ny dato". Jeg svarte at det ikke var godt nok og at det er leverandør sitt ansvar å levere og ikke kunden. Fikk da svar om at de hadde tatt kontakt med leveranseavdelingen. Etter det hørte jeg ingenting, hverken fra Telenor eller installatør. Fristen har gått ut og jeg har gitt beskjed om at jeg har gått tilbake til forrige leverandør og at avtalen er hevet, men de har ikke svart en gang. Dette her var helt bedregelig, og Telenor fortjener all dårlig omtale de får. Aldri igjen, de er svartelistet i vårt hus!

Forferdelig dårlig kundeservice/oppfølging

Omtale av  Simen

Etter xx antall telefon samtaler til telenor så velger jeg heller å si opp hele driten. Ventet i 3 uker på at telenor skal sende min ordre videre til ELTEL som de samarbeider med ang fiber. Ringt gjentatte ganger og hver gang får jeg forskjellige beskjeder, alt fra at ordre er sendt til at ordre står som åpen sak.... Ikke nok med det, men fakturaer renner inn med flere forskjellige hastigheter og annen pris enn avtale.. Useriøs bedrift med latterlig elendig kundeservice. Om du ønsker å ha det godt med deg selv, ja da styrer du unna denne møkka.

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Fiber bredbånd

Omtale av  Camilla

Telenor leverer godt bredbånd, men jeg synes prisen er for høy.

Hvor skal jeg henvende meg når det oppstår problemer?

Omtale av  Tlo

Nå feks. lørdagskvelden - midt i nyhetssendingen: svart skjerm med feilkode. (Heldigvis har jeg mobiltelefon med annen operatør) - jeg bruker mobilnettet og leser meg til å restarte TV boksen. Men, det virker ikke og neste anbefaling er å ringe kundesupport! Men, der er det stengt på lørdagskvelden. Ja, ja. 😡

Elendig kunnskapsløse servicefolk.

Omtale av  Ole E. S

Etter ca 30 telefoner til Telenor fordelt over ca 10 dager fikk jeg endelig tak i en som ga meg oppskrift på hvordan jeg skulle få orden på programmet på mitt ny installerte kabelnett.Dette skjedde 2 dager før julekvelden. Så for meg julen uten tv. Elendig at jeg ikke fikk riktig veiledning fra Telenor før.

Kundeforhold

Omtale av  Kai B. O

Jeg har et langvarig og meget godt kundeforhold til Telenor.

Styr unna Telenor

Omtale av  Vigdis

Pga pris så flyttet 3 av 4 fam medlemmer til annet selskap for et par år siden. Mannen min valgte å bli pga totalkunde. Vi er ikke i nærheten av hastighet vi betaler for, ustabilt. Nå tar de betalt for emailkontoer. Ser endelig ut til at gubben tar til fornuft og flytter alt. På tide!

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Scam og skamløst

Omtale av  Tanja

De kommer på døra di å forteller om en god pakke deal. Dette resulterer i dobbel faktura som de lover å ikke påpakke, tjenester de ikke har og ofte en høyere faktura en lovet i mnd. Har også fått faktura på ting som ikke er relevant for og faktura på erstatning på ting som ikke skal erstattes. Jeg angrer på at jeg beit på. Gleder meg til bindingen er over

Monopol på bredbånd i området, men vil ikke levere

Omtale av  Kjell

Søkte om å få legge inn fiber. Etter 5 uker så purrer jeg, og får da "avslag" innen 4 timer. Kan ikke levere pga manglende kapasitet. Kunne heller ikke si noe om de noensinne ville tilby fiber til oss (nybygget hus). Naboene har fiber (30 meter avstand). Telenor er eneste fiberleverandøren i området desverre. De kunne tilby trådløst bredbånd, men ærlig talt. Forferdelig kundeservice, og sitter igjen med en følelse av at dette firmaet bryr seg fint lite om å få nye kunder.

Helt forferdelig

Omtale av  Kent

Legger ut en sak til skrekk og advarsel så andre kan lese hvordan Telenor oppfører seg. De skrur ned internet hastighet min med 75% og påstår at jeg har bedt om det og det stemmer ikke. De sender doble fakturaer enda jeg ble tilbydd 3 mnd gratis og betaler papirfaktura fast hver mnd. De beskylder meg som kunde for å juge fordi kundebehandler jeg snakket med ikke hadde ført ting i loggen. Jeg fikk beskjed av kundebehandler hos Telenor. Det står ikke noe i loggen.. Hvem tror du vi tror på. Så la de like godt på og avsluttet samtale. Jeg ender med at jeg må ringe de flere ganger og for hver gang jeg ringer så har Telenor laget enda flere problemer og de har ingen forståelse for frustrasjon de skaper ovenfor kunder. Beskjeden lyder igjen.. Du er sur så jeg vil ikke snakke med deg og nok en gang blir det lagt på tlf. Prøver du å si til svar at du må ringe flere ganger pga de er vanskelig å ha med å gjøre så sier de bare.. Ser du har ringt oss et par ganger før. Dette er bare forsmak på hvordan Telenor oppfører seg. Når det gjelder pris kr 79.- som Telenor tar for papirfaktura som de ikke har lov til da det ikke skal koste mer enn selvkost. Da svarer de arrogant.. Den saken er ikke "prøvd enda".. Altså juridisk, men den loven er gjeldende, men Telenor bryr seg ikke om det.

Ustabile signaler

Omtale av  Jarle

Dårlig dekning med stadige avbrudd i sendingene! Prisen er i tillegg høy!

Dyrt men stabilt

Omtale av  Karl E

Som overskriften sier. dyrt men stabilt. Veldigt sjelden nedetid i mitt område.

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Skal ALDRI velge Telenor

Omtale av  Pooria

Vi har fått en fjerdedel av hastigheten vi betaler for for lenge, og kundeservicen jeg kontaktet i dag har vært svært uhøflig og uvillig til å hjelpe.

Telenor Bredbånd

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR