Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juli 2024
Talkmore
4 481 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Talkmore opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.6
Utmerket
4 481 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 13 mobiloperatører
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 4 481 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
3 717
242
102
83
337
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Talkmore
Talkmore har 4 481 verifiserte omtaler på Bytt.no

Tilbakemelding

Omtale av  Øystein G

Talkmore veldig greit selskap, men nå i den senere tid kjører de på med prisstigninger, mye mere enn vi synes er greit. ?`

Svar fra Talkmore
26.05.2023 13:25

Hei Øystein, Grunnet rekordhøy inflasjon har vi sett oss nødt til å inflasjonsjustere prisene våre. Du får fremdeles mye igjen for pengene, og beholder mange gode fordeler som kunde hos oss! Vi ønsker selvfølgelig å være så rimelige som mulig, og jeg håper vi får ha deg som kunde hos oss. Ønsker deg en fantastisk helg, hilsen Julia.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Fornøyd bedriftskunde!

Omtale av  Siw

Fikk veldig god , profesjonell og rask hjelp. Hyggelig kundebehandler , og det er alltid en fordel. Da føler man seg velkommen og ikke til bry for hjelpen man trenger. 100% fornøyd bedriftskunde her!!

Svar fra Talkmore
26.05.2023 13:17

Hei Siw, Så utrolig hyggelig å se hvor fornøyd du er som kunde hos oss. Det er godt å høre du blir godt tatt i mot når du kontakter oss, og at du får god profesjonell hjelp med det du trenger! Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du blir like fornøyd i mange år til! Ønsker deg en fantastisk helg, hilsen Julia.

Tipp topp

Omtale av  Marie

Super kundeservice, fin pris, veldig god dekning. Har dekning uansett hvor jeg er, motsatt av mitt forrige mobilselskap. Får kjapp og god hjelp om det er noe jeg lurer på, og det er fin oversikt i appen.

Svar fra Talkmore
24.05.2023 11:36

Heisann Marie! Det er tipp topp at du er fornøyd med både dekning, kundeservice og Talkmore appen, bedre blir det jo ikke :-) Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg en flott dag, hilsen Jakob.

Så enkelt kan det gjøres

Omtale av  Kjetil Ø

Jeg ringte for å spørre hvordan jeg skulle forholde meg. Står som abonnent hos fantastiske Gudbrandsdal Energi, men de har nå solgt portefølje til Fjordkraft. Dit vil jeg absolutt ikke, så ringte Talkmore, da jeg var kunde der for noen år tilbake. Vet rett og slett ikke om jeg nå er GR kunde eller Fjordkraft. Damen hos Talkmore sa at alt dette fikser vi, og du kan evt hente dimkort nå hos Narvesen på hentekode du får SMS av meg på nå. Ca 5 minutter tok alt dette. Eneste minus var at de tydelig sitter i åpent landskap, så kollegene der inne var litt forstyrrende, men honnør til Talkmore her. Dette var bra servicr

Svar fra Talkmore
24.05.2023 10:59

Heisann Kjetil! Så godt å høre at du fikk god hjelp i kontakt med kundeservice og at det ikke tok så veldig lang tid. Takk for tilbakemelding angående støynivået i samtalen, jeg tar dette selvfølgelig med videre og håper at dette blir bedre neste gang du ringer inn :-) Ønsker deg en fin dag, hilsen Jakob.

Hjelpsom, behagelig og grei.

Omtale av  Kirsten I. B. F

Jeg har vært i kontakt med Talkmore i forskjellige anledninger. Hver gang har jeg blitt møtt med stor vilje til å skulle hjelpe meg. Og jeg har fått hjelp. Det betyr så mye. Så derfor vil jeg anbefale Talkmore da de i tillegg også er prisgunstig.

Svar fra Talkmore
24.05.2023 10:49

Heisann Kirsten! Det er så godt å høre at du har fått hjelpen du trenger de gangene du har vært i kontakt med kundeservice, slik ønsker vi alltid at det skal være :-) Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding. Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Jakob.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Litt dyrare enn andre, bedre service.

Omtale av  Mast

Med mindre du er god til å skamlaust rekruttere venner og familie, så vil talkmore vere ein av dei dyrare tilbyderane. (OM du er skamlaus og god til å rekruttere, så er nok dette ein 5/5 for deg.) Personlig betaler eg med glede litt ekstra, for her får ein god oversikt og unormalt god service. Opplever problemer med avtalegiro, men dette kan være min eller bankens feil.

Svar fra Talkmore
24.05.2023 10:46

Heisann Mast! Vi er nok ikke den billigste operatøren på markedet, men ønsker å levere god service og gode løsninger til alle våre kunder. Det er virkelig godt å høre at du er fornøyd hos oss i Talkmore, men er jo leit å høre at du opplever problemer med avtalegiro. Dersom du kan sende en e-post til [email protected] så skal jeg få prøvd å hjelpe deg med dette :-) Ønsker deg en fin dag, hilsen Jakob.

Topp kundeservice

Omtale av  Tove K. S

Rask og effektiv kundeservice med hjelp ang endringer i abonnementet!

Svar fra Talkmore
24.05.2023 10:43

Heisann Tove! Vi setter pris på alle våre kunder og derfor er det viktig for oss å ha kundeservice i verdensklasse, slik at våre kunder får den hjelpen de trenger. Det er virkelig godt at dette gjenspeiler seg hos deg :-) Ønsker deg en flott dag, hilsen Jakob.

Talkmore har 4 481 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Talkmore mener
Har tilegnet profilen
Talkmore deltar på Bytt.no

Talkmore har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer omtaler
Talkmore besvarer omtaler

Talkmore har de siste 12 månedene besvart omtaler fra sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter omtaler
Talkmore ønsker tilbakemeldinger

Talkmore benytter Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis innhente omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR