Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2023
Bulder
3.8
881 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

3.8
Bra
881 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#3
Utmerket
Bulder er rangert
#3 av 117 dagligbanker
77%
Utmerket
77% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 881 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
522
135
57
48
119
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt

Avslag uten grunn

Omtale av  Anders P

Dette må være det dårligste forsøket på "Bank" jeg har vært borti. Selve søkeprosessen var smertefri, men når alt var på plass så ble det kontant avslag uten noen form for grunn. Samlet husstandsinntekt er langt over lånebeløp og sikkerheten i bolig gjør at belåningsgrad er rundt 25%. Men neida, Bulder vil ikke ha oss som kunde. Vi får vel for gode betingelser, og de vil egentlig bare ha kunder med dårlig sikring sånn at renta kan settes høyere. Leser svarene på andre omtaler hvor det er standard svar med "mange grunner til avslag". For å kunne bruke sånn argumentasjon så må jo den potensielle kunden få en grunn for avslaget. Dette framstår som bare useriøst.

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:32

Hei Anders Forstår at det er frustrerende å få avslag uten noen god begrunnelse. Vi forsøker alltid å gi så god begrunnelse som mulig, men lykkes ikke alltid med dette. Noen ganger kan vi heller ikke gi selve begrunnelsen. Men jeg kan forsikre deg om at vi ønsker så mange kunder som mulig, og vi vil at kundene våre skal ha så lav rente som mulig - det er derfor vi automatisk setter kundene våre ned til den laveste renten de kan få hos oss. Hilsen alle oss i Bulder :)

Kredittkort

Omtale av  Reidarn

Har et par kredittkort jeg alltid betaler på forfall. Men det passer ikke dere. Alle med god økonomisk sans har det. Det er masse gode fordeler med disse. Bygger opp poeng til flyturer. Her flyr jeg stortsett gratis med disse. 365 gir gode rabatter på bensin. Dette er bare noen eksempler. Har ellers god økonomi!

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:36

Hei Reidarn Det stemmer, du har helt rett i at det kan være praktisk med kredittkort av og til. Etter at Gjeldsregisteret kom i 2019 er alle banker pliktig til å forholde seg til alle kredittrammer søkerne har som opptrukket. Det vil si, at selv om du for eksempel har 100.000 kr i ubenyttet kreditt, så må vi i våre beregninger se på dette som benyttet når vi skal regne på betalingsevnen din. Vi er altså pålagt å se på kredittrammer på den strengeste mulige måten. Så om du har ubenyttet kreditt du vet at du ikke har tenkt å bruke, så kan det være lurt å kvitte seg med disse neste gang du skal søke lån hos oss eller noen andre. Hilsen alle oss i Bulder :)

Bank - slik den skal være

Omtale av  Jan H

Etter å ha vært fornøyd kunde hos Sbanken siden oppstarten, måtte jeg på leting etter en ny bankforbindelse. Å bli med over til DnB var virkelig ikke aktuelt. Valget falt på Bulder - og resten falt på plass raskt. Gode betingelser. Mobilappen er helt genial; visuell vakker, oversiktlig og intuitiv. Innlogging med FaceID er både raskt og sikkert. Regningsbetaling med kamera virker veldig fint. Har så langt ikke savnet noen webside. Utenlandsbetaling ser jeg frem til. Keep up the good work!

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:38

Hei Jan! Herlig å høre at Bulder fungerer så godt for deg. Vi er glad du kom hit og ikke ble med over til DNB. Godt å høre at du er fornøyd med betingelser, appen, oversikten, innloggingen, regningsbetaling med kamera! Og ikke minst at du klarer deg fint uten tradisjonell nettbank. Forstår at du gleder deg til utenlandsbetaling. Det er det flere enn deg som gjør. Vi skal keepe up the good work, og jobbe knallhardt for å holde deg like fornøyd i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)

Fornøyd

Omtale av  Birgit S

Vi er meget fornøyd med Bulder bank. Appen fungerer veldig bra. Håper mange bytter til dere. Har fortsatt brukt S banken ved siden av, men nå flytter vi alt over til Bulder.

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:40

Hei Birgit! Så bra å høre at dere er fornøyd med Bulder og at appen fungerer veldig bra! Ja, det er mange som bytter til oss nå :) Velkommen til Bulder, vi skal jobbe knallhardt på for å holde dere superfornøyd! Hilsen alle oss i Bulder:)

Trynefaktor burde ikke telle - Likt for alle enkelt og greit

Omtale av  Atle S

Når man søker om lån burde det være sikkerheten for lånet som har betydning. Har man nok sikkerhet og ingen betalingsanmerkninger så bør man få lån. Så enkelt! Her har dere en liten jobb å gjøre.

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:42

Hei Atle Helt enig. Trynefaktor bør ikke ha noe å si. Det er derfor vi har åpne priser og automatisk nedjustering av renten uten at man skal måtte ringe å prute, eller ha gode kontakter. Det stemmer. Sikkerhet og ikke betalingsanmerkninger er en del av det vi ser på i søknaden. Så ser vi også på inntekt og betalingsevne opp mot lånestørrelsen. Hilsen alle oss i Bulder :)

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Kundebehandling.

Omtale av  Paul

Er kunde i SparebankenVest og har to ganger søkt om lån hos Bulder og fått avslag. Virker som kundeforhold i Spv gjør det vanskelig å få lån hos Bulder.

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:44

Hei Paul! Forstår at det er frustrerende å få avslag. Kundeforhold i SPV har ikke noe å si for om man får avslag eller ikke. Det er det i så fall andre grunner til. Vi håper du får tilbud neste gang du søker, om du vil forsøke igjen senere. Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder viser hvor enkelt bank kan være, basert på en veldreven app.

Omtale av  Nofesch

Enestående. Bulder viser hvor enkelt bank kan være, basert på en veldreven app.

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:45

Hei Nofesch Så bra å høre! Ja, det er det vi vil. Å vise hvor enkelt og smart bank kan være - og at vi får til dette utelukkende i appen, uten en tradisjonell nettbank! Gøy å ha deg med på laget! Husk at vi er veldig glad for tips om du har meninger som kan gjøre appen enda bedre. Hilsen alle oss i Bulder:)

Fondssparing for dårlig

Omtale av  Knut S. K

Hei med erfaring fra bla S banken og andre finansaktører vedr div Fond ved investering og sparing er dette for dårlig hos Bulder. Jeg la inn en ordre på 4 forskjellige Fond og endte med en ordre på 8 stk !? Da jeg oppdaget dette forsøkte jeg en tilbakemelding på chat om kvelden uten at det rettet seg. Samtidig hvorfor har dere hos Bulder bare AKS Fond? Ellers virker banken grei nok selv om noen løsninger på nettsidene virker mest å være salgsplakater mot nye kunder mens seriøsbank informasjon ikke er så viktig

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:55

Hei Knut Det stemmer at fondsutvalget vår per i dag ikke er gigantisk dersom du er på jakt etter det bredeste utvalget. Vi ønsker å ha fondssparing som en del av totalpakken til kunder som ellers er fornøyd med boliglånet og appen vår. Du har helt rett i at nettsidene våre først og fremst henvender seg til nye kunder. Dette er fordi eksisterende kunder oppsøker oss i appen, der finner du god informasjon for deg som kunde. Vi har også en FAQ-seksjon og hjelpesider på nettsiden dersom du har spørsmål du lurer på. Hilsen alle oss i Bulder:)

Beste banken

Omtale av  Mona H

~ Lett og forståelig app ~ kundeutbytte ~ digger dere

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:55

Hei Mona! Herlig å høre! Vi digger deg også :) Hilsen alle oss i Bulder:)

Veldig fornøyd med Bulder

Omtale av  Thomas

Husholdningen vår ønsket en bank med mulighet for å ha sparemål for løst og fast -eks. "Konfirmasjon", "Permisjon", "Feriekonto" etc.. Et stort pluss for oss er og at vi ikke trenger å besøke banken i nettleser, men at Bulder-appen er tilgjengelig i App Store på iPhone, iPad og Macen vår -dette elsker vi! Det er gøy at bulder har et roadmap som gir kundene innsikt i hva de jobber med, men dette oppdateres alt for sjelden, selv om vi har meldt oss på interesseliste har vi ikke fått noen oppdatering rundt eks. "Virtuelle kort".. Vi har ikke flyttet boliglånet vårt til Bulder, dette fordi vi får bedre vilkår som LO-kunde hos Sparebank1 så det er absolutt ting Bulder kan jobbe med å forbedre inn i fremtiden.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Vanskeligheter med å logge inn fra mobil m biometri med skjermbeskyttelse

Omtale av  Tone

Jeg "renteshoppet" rundt omkring og da kom Bulder bank opp som en av de (da) best på sparerente. Flyttet sparepengene over til Bulder bank og da fungerte innloggingen med min gamle telefon. Da mobilen min sa takk og farvel måtte jeg bytte telefon og satte på skjermbeskyttelse, ble det plutselig umulig å logge seg inn på Bulder Bank via fingersvtrykk. Som flere andre har nevnt har kun biometri sine begrensninger i slike tilfeller. Jeg ville satt stor pris på om dere kan åpne opp for andre innloggingsmuligheter. Jeg har også opplevd at appen (på min gamle telefon) var "åpen" og klar til bruk bare jeg var inne på mobilen min (ikke låst opp appen m fingeravtrykk). Dette synes jeg er altfor lett tilgang til Bulder Bank. Som en trygghet for meg, ønsker jeg at det må ihvertfall foretas en innlogging i tillegg til den innloggingen jeg har på min telefon slik jeg har de hos alle de andre bankene mine. Siden dere faktisk lytter til kundene dere 👍👌 så regner jeg med at dette er noe dere tar tak i kjapt. Lykke til videre med utviklingen av Bulder bank til Norges Beste Bank.

God rente og brukervennlig.

Omtale av  Svein

Renten på sparekonto er god. Innlogging v.h.a. fingeravtrykk er ok når det fungerer (maling, liming, hagearbeid..kan tidvis påvirke fingeravtrykk). Trenger innlogging v.h.a. kode og passord som alternativ. Uansett må sikkerhet ved uttak fra konto ha høyeste sikkerhet i disse tider da man ikke kan stole på email, sms og telefonhenvendelser.

Angrer ikke på bankbyttet

Omtale av  Pål

En god bank med gode betingelser. Hyggelige folk som hjelper en som snart er pensjonist og kanskje er en smule analog :) Venter på mulighet til å logge meg inn via PC....

It's meh

Omtale av  Olly D

Coming from other countries I feel like it's a fairly lazy approach to challenger bank. A few things that are super annoying 1. There's no website, even though there's a web app. The developers can't deploy for web, fairly 🙈 2. The UI is a bit all over the place, like I just want a list of my accounts, don't want to tap around to find savings. 3. There's no English or other languages. It's not hard to do translations for an app.. literally just a language key map that would take a few days at most.. Lazy. 4. It's annoying to contact support on the app, the chat feature with a mobile keyboard ufff.

Om skrift på bankkortet

Omtale av  Heidi J. J

Hei! Veldig fornøyd med Bulder bank, men har ett problem: Skriften på baksiden av bankkortet er for liten når det kommer til "exp.date" og sikerheskode. Skriftstørrelsen tar ikke hensyn til mennesker som ser litt dårlig. Og vi er mange! Regner med at dette er en sak som enkelt kan rettes opp?

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Fantastisk bank

Omtale av  Geir

Trenger ikke å diskutere bolig rente. Renten følger markedet, og vi får den beste renten.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR