Meny
Gjensidige Bank har opphørt
Gjensidige Bank har avsluttet sin virksomhet. Eksisterende kunder er blitt overført til Nordea Direct. Les omtaler om Nordea Direct.

Gjensidige Bank omtaler og erfaringer

2,3/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
0
av 147 innen
bank
33%
anbefaler
Gjensidige Bank

"Så bra som det blir"

Omtale om Gjensidige Bank skrevet av Magnus for 20.08.2018 17.33

Gjensidige Bank har totalt 36 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Gjensidige Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Så bra som det blir"
3 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt Gjensidige en stund nå, og er strålende fornøyd. Meget bra mobilbank app, og markedets beste boliglånsrente. Greit å kunne ha alt av forsikringer, lån og bank på samme sted.

Bytt.no
"Så bra som det blir" skrev Magnus om Gjensidige Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Gjensidige Bank?
Gjør som Magnus og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Gjensidige Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Meget fornøyd med Gjensidige Bank, men ..."
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har vært veldig fornøyd med Gjensidige Bank de årene jeg har vært kunde. Gode vilkår med YS-avtale. Hurtig svar og grei løsning ved en refinansiering. Nettbanken fungerer greit ut fra mine behov. Men da Gjensidige Bank snart opphører som egen bank (banken er solgt til svenske Nordea) vurderer jeg å bytte bank.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Elendig utlåner"
2 syns denne omtalen er nyttig

Bruker altfor lang tid på å utbetale allerede avklarte lån. Dette gjør igjen at kjøper ikke klarer å innfri frist for betaling på tiden. Dette er ikke bare flaut men kan i ytterste konsekvens ødelegge handelen.

Veslemøy
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Fullstendig tafatte og giddalause"
5 syns denne omtalen er nyttig

Jeg byttet nylig til Gjensidige, der har jeg også forsikringene mine og håpet jeg også kunne bruke Gjensidige som bank i lang tid fremover. Jeg byttet også mtp. boligkjøp ettersom Gjensidige kunne gi svært gode betingelser (Tekna-medlem).

Så kommer øyeblikket jeg skal kjøpe bolig, og her blir man møtt med kundebehandlere som man skulle tro nettopp hadde våkna i sofaen. Helt fullstendig tafatte og uinteresserte, omtrent som å snakke med autosvar. Svært utydelige svar i forhold til hva Gjensidige dekker når kjøpet gjennomføres. Måtte ringe mange ganger før jeg fikk bekreftet at det å være behjelpelig i forhold til å dekke dokumentavgift for en førstegangskjøper ikke var snakk om. De er ikke villige til å strekke seg ett gram for kunden.

Jeg anskaffer kausjonist, og oppgir informasjon til Gjensidige som ikke engang gidder å kontakte kausjonisten i forhold til bekreftelse og informasjon. Prosessen gikk så ufattelig sakte at leiligheten forsvant før Gjensidige rakk å komme seg opp av sofaen. De var så lite på at jeg klarer ikke å ta Gjensidige seriøst lengre. Jeg er så skuffet over det jeg trodde skulle bli min faste bank fremover.

Jeg kontaktet så Sparebank1 som var på fra første stund, og var villige til å strekke seg for kunden (dekke omkostninger bla.annet) og virkelig satt seg inn i låneprosessen. Jeg tviholdt fortsatt på Gjensidige, ettersom jeg sterkt ønsket at de skulle være min bank, noe jeg også formidlet til de via tlf. Men der var det ingenting å hente, kundebehandlerne "dreit" rett og slett i om jeg byttet til ny bank.

Det er mulig Gjensidige er uheldige i forhold til kundebehandlerne de har ansatt på Låneavdelingen sin, hvis så er tilfelle anbefaler jeg de å ta en skikkelig opprydning. Nåværende kundebehandlere trenger enten opplæring eller ny jobb.

Jeg byttet til Sparebank1 i dag.

Torbjørn S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Blant de dårligste på Boliglånsrente"
1 syns denne omtalen er nyttig

Etter å flere ganger ha prøvd å presse de på Boliglånsrenten som var på hele 2,64%, så byttet jeg bank. De hadde ingen interesse av å gjøre noe, og det virket som et autosvar jeg fikk fra kunderådgiver. Byttet til annen bank og fikk både bolig og billån til 2 % rente
I tillegg er nettbanken til Gjensidige fullstendig uoverstigelig og ustabil.

Gjensidige Bank har totalt 36 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR