Meny

Sparebank 1 Bank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
138
av 147 innen
bank
38%
anbefaler
Sparebank 1 Bank

"Helt elendig, har aldri vært borti en verre kundeservice!!"

Omtale om Sparebank 1 Bank skrevet av Aleks for 19.06.2018 15:26

Sparebank 1 Bank har totalt 106 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Sparebank 1 Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Helt elendig, har aldri vært borti en verre kundeservice!!"
9 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har (forhåpentligvis ikke lenger) en sparebank 1 innboforsikring, det var vært helt elendig! Jeg har aldri hatt så mange problemer bare med å få en mobil i reparasjon før. For det første fikk jeg ikke sendt dem Mail for hver gang jeg spurte etter mailadresse svarte hver sparebankansatt forskjellige epostadresser. Det tok meg over en uke bare å sende dem en Mail. Jeg fikk heller aldri tak saksbehandleren min. Det virket som om ingen ville hjelpe meg med saken min, og denne saken har vart i over en måned uten å ha gått noen sted!! I dag ringte jeg dem, og fikk en ung dame som jeg trodde skulle hjelpe meg. Det endte opp med at hun kjeftet på meg og sa at saksbehandleren min skal ringe meg, men når jeg fortalte henne at dette har jeg hørt før og aldri ble oppringt ble jeg lagt på. Helt forferdelig kundeservice som knuser selvtilliten!! Vil absolutt ikke anbefale denne banken til noen sjeler der ute, ingen fortjener denne elendige opplevelsen jeg har hatt over en måned.

Bytt.no
"Helt elendig, har aldri vært borti en verre kundeservice!!" skrev Aleks om Sparebank 1 Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Sparebank 1 Bank?
Gjør som Aleks og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Sparebank 1 Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra kundeservice"

Veldig fornøyd med kundeservicen i Sparebank1. De er behjelpelige og fleksible med det meste.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Elendig"
6 syns denne omtalen er nyttig

Vi byttet til sparebanken fra DNB men den er like elendig når det gjelder lån som DNB. Fakta er at alle banker elsker folk med mye penger, de får lett lån selv om de ikke trenger det. Lavtlønte får ikke lån uansett hvor flinke man er til å betale. Vi har hatt huslån i flere år hos BlueStep, når jeg for søkte å flytte det til Sparebank1 var det umulig, der hadde vi betalt mindre i mnd enn i BlueStep som har høy rente. Vist man klarer å betale i BlueStep til en høy rente hvorfor skulle man da ikke klare å betale i sr bank til en lav rente? Det er ingen fornuft i det. Det skyldes selvfølgelig banken har si en merkelige regler.. Sånn sett er alle banker like. Alle banker er kyniske de har ingen forståelse for at lavtlønte være flinke betalere. Men man kan selvfølgelig lett få et forbrukslån til skyhøy rente.. Du som har forbrukslån gjeld kunne lett få mindre å betale i mnd vist man hadde fått låne i en vanlig bank men det kan man bare glemme pga av banken sin merkelige måte å tenke på

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"SMN1 app"
4 syns denne omtalen er nyttig

Sparebank1 har en fantastisk brukervennlighet, den holder deg oppdatert og har de funksjoner den skal som å betale å motta penger med. Når kommer til kundeservice og oppfølging å salg av sine tjenester så får de terning kast 1. Aldri fått tlf fra rådgiver eller noe

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Veldig godt fornøyd"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har vært kunde i banken nå i 12 år og er veldig fornøyd. Fikk raskt svar på søknad om lån og er veldig godt fornøyd med det meste. Bra kundeservice, forståelige og hjelpsomme rådgivere og en føler en får forståelse.

Sparebank 1 Bank har totalt 106 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR