Meny

Sparebank 1 Bank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
138
av 147 innen
bank
38%
anbefaler
Sparebank 1 Bank

"Bra kundeservice"

Omtale om Sparebank 1 Bank skrevet av Stian K for 14.06.2018 14:44

Sparebank 1 Bank har totalt 106 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Sparebank 1 Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra kundeservice"

Veldig fornøyd med kundeservicen i Sparebank1. De er behjelpelige og fleksible med det meste.

Bytt.no
"Bra kundeservice" skrev Stian K om Sparebank 1 Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Sparebank 1 Bank?
Gjør som Stian K og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Sparebank 1 Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Elendig"
6 syns denne omtalen er nyttig

Vi byttet til sparebanken fra DNB men den er like elendig når det gjelder lån som DNB. Fakta er at alle banker elsker folk med mye penger, de får lett lån selv om de ikke trenger det. Lavtlønte får ikke lån uansett hvor flinke man er til å betale. Vi har hatt huslån i flere år hos BlueStep, når jeg for søkte å flytte det til Sparebank1 var det umulig, der hadde vi betalt mindre i mnd enn i BlueStep som har høy rente. Vist man klarer å betale i BlueStep til en høy rente hvorfor skulle man da ikke klare å betale i sr bank til en lav rente? Det er ingen fornuft i det. Det skyldes selvfølgelig banken har si en merkelige regler.. Sånn sett er alle banker like. Alle banker er kyniske de har ingen forståelse for at lavtlønte være flinke betalere. Men man kan selvfølgelig lett få et forbrukslån til skyhøy rente.. Du som har forbrukslån gjeld kunne lett få mindre å betale i mnd vist man hadde fått låne i en vanlig bank men det kan man bare glemme pga av banken sin merkelige måte å tenke på

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"SMN1 app"
4 syns denne omtalen er nyttig

Sparebank1 har en fantastisk brukervennlighet, den holder deg oppdatert og har de funksjoner den skal som å betale å motta penger med. Når kommer til kundeservice og oppfølging å salg av sine tjenester så får de terning kast 1. Aldri fått tlf fra rådgiver eller noe

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Veldig godt fornøyd"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har vært kunde i banken nå i 12 år og er veldig fornøyd. Fikk raskt svar på søknad om lån og er veldig godt fornøyd med det meste. Bra kundeservice, forståelige og hjelpsomme rådgivere og en føler en får forståelse.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Bare surr fra ene til annen"
4 syns denne omtalen er nyttig

Har vært kunde hos sparebank 1 i 3 år. Vært bare surr med fakturaer og verdens dårligste kundeservice. Når ulykken først var ute brukte selskapet nesten 1 år på å avgjøre at de ikke hadde bevis nok og ta vedkommende. Dette selskapet er ikke å anbefale noen.

Sparebank 1 Bank har totalt 106 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR