Meny

Telenor Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Telenor Bredbånd
1,5/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
79
av 80 innen
bredbåndsleverandør
7%
anbefaler
Telenor Bredbånd

"Låst i et kartell"

Omtale om Telenor Bredbånd skrevet av Henrik for 03.07.2021 20:18

Telenor Bredbånd har totalt 377 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Låst i et kartell"
8 syns denne omtalen er nyttig

Vær forsiktig med å legge inn fiber fra Telenor. Det gjør at ingen andre tilbydere av fiber, selv i Oslo vil levere fiber til deg, bare mobilt "bredbånd". Prisene skrur de opp skikkelig hvert år. Man blir låst fast om man ikke tar til takke med en treig og ustabil linje, som ikke fungerer i 2021. Det er veldig mistenkelig at alle tilbyr deg fiber inntil du sier at du har fiber fra Telenor. Da kan de "plutselig" ikke levere...Hvor er konkurransetilsynet?

Bytt.no
"Låst i et kartell" skrev Henrik om Telenor Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Telenor Bredbånd?
Gjør som Henrik og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telenor Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Værste nettet man kan gå"
4 syns denne omtalen er nyttig

Kundeserviseb er helt forferdelig, de som jobber der kan knapt noe om det de jobber med. Og fu får ikke hastigheten du betaler for, den utrolig treig, og rett og slett boss.

Tottenblom
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Virker ikke som de ønsker å rette eller finne feil på leveranse"
6 syns denne omtalen er nyttig

Snakket med T maaaaange ganger og hver gang skal de igjennom samme prosess. Har du sjekket ditt og datt. Og det har vi gjort maaaange ganger. Ser ikke ut til at de sjekker loggen men er mer opptatt av å få avsluttet saken. Sendt Eltel to ganger uten resultat. Nettet faller ut hver dag mellom ca kl 13 og kl 20. Da kablene for en stund tilbake falt ned ble de montert lengre ned på huset slik at de på det laveste er under 3 m over bakken. På tide å bytte operatør?

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Hater Telenor. Fjernet kobber nettet uten å si ifra, sendte ikke montør før 2 uker senere..."
7 syns denne omtalen er nyttig

Fjernet kobber nettet uten å si ifra, sendte ikke montør før 2 uker senere og hadde ikke nett i det hele tatt på desse 2 ukene. Montøren deres kastet sneipen sin på eigendommen min å smeltet hull i duken min. Nettet er endelig oppe å går, men hastigehten er 2 ganger verre enn før. Kommer til å bytte med en gang.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Kundetjenesten lyver"
9 syns denne omtalen er nyttig

Tok kontakt med kundetjenesten da vi vurderte å knytte oss til fiber som ble lagt ned i veien vår nå. Fikk priser og et tilbud fra mannen i telefonen som var langt gunstigee enn det vi har fått skriftlig tidligere. På forespørsel om å få tilbudet på mail sa han at dette ikke var mulig. Ringte opp igjen for å spørre om noe mer men fikk ikke da snakke med ham men en annen kundebehandler. Hun sa at tilbudet vi hadde fått på telefonen (med svært gunstig pris i 24 måneder) ikke fantes. På forespørsel fikk vi ikke telefonnummer til den første kundebehandleren og hun kunne heller ikke gi beskjed om at han skulle ringe oss opp. Alt ble plutselig veldig annerledes. Antar at første kundebehandler jobber på provisjon og at han derfor regel rett sitter og lyver til potensielle kunder for å lure dem til å takke ja. Hadde vi gjort det ville vi selvsagt fått store problemer da vi ikke hadde hatt tilbudet skriftlig med å bevise hva vi hadde blitt lovet på telefonen. Styr unna dette drittet. Vi bestemte oss derfor for å fortsette med det vi har Allente på TV og Ice på internett som alltid behandler kundene sine på en skikkelig måte.

Telenor Bredbånd har totalt 377 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR