Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert september 2023
Talkmore
4.7
3 746 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

4.7
Utmerket
3 746 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 24 mobilselskaper
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 3 741 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
3 103
199
83
66
290
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt

Nettverksfeil

Omtale av  Saker

Takk for hjelpen. Jeg håper du finner ut av situasjonen du prøvde å hjelpe meg raskt

Svar fra Talkmore
25.09.2023 15:24

Hei Saker, Takk for tilbakemeldingen, og vi finner nok ut av saken! Kontakt oss gjerne på [email protected] dersom du ikke har fått de svarene du var ute etter, eller kontakt oss på telefon, så skal vi nok komme til bunns i det. Ha en fin dag videre, hilsen Anders i Talkmore.

Føler meg lurt!

Omtale av  Rose

Jeg ble lovet billigere abonnement visst jeg ble kunde hos Talkmore, men selger "glemte" og informere meg om at prisen jeg fikk oppgitt var uten moms. Dermed endte det opp med at jeg måtte betale mer enn det abonnement jeg allerede hadde. Når jeg oppdaget det og prøvde å konfrontere de om dette, så kunne de gi meg lavere pris visst jeg ville binde meg i et år.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 14:06

Hei Rose, Dette høres ikke bra ut! Sånn skal det selvfølgelig ikke være. Send meg gjerne en e-post til [email protected] så skal jeg undersøke dette og se om vi kan komme frem til en fin løsning! Ha en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Veldig hjelpsom ansatte

Omtale av  Maria K

Veldig hjelpsom mennesker som jobber i denne firma. Jeg er veldig fornøyd.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 14:03

Hei Maria, Det er så godt å høre at du får god hjelp fra våre kundebehandlere, og at du er fornøyd kunde hos oss! Håper du forblir like fornøyd i mange år fremover. Takk for kjempe fin omtale. Ønsker deg en nydelig dag, hilsen Julia.

Litt dyrt

Omtale av  Tove

Er fornøyd, men syns det er litt dyrt. Men kundeservice og app fungerer greit

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:56

Hei Tove, Så godt å høre at du er fornøyd med kundeservicen appen vår selv om du syntes prisene våre er litt høye. Vi har flere fordeler du kan benytte deg av som Talkmore kunde for å spare litt! Takk for fin omtale. Ønsker deg en nydelig dag, hilsen Julia.

GodtHumør

Omtale av  Stig

Alltid hyggelige å behjelpelege på Talkmore kundeservice. Når samtalen er over å lagt på så e d alltid et smil på mg. Å d e bevis på at di som jobber hos dere vet hvordan mann skal ha en god samtale, uansett problem ell hva saken mann ringer inn for er. Mvh Stig

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:51

Hei Stig, Dette er jo bare helt fantastisk å høre, og det kunne nesten ikke blitt bedre! Det er akkurat sånn vi ønsker at våre kunder skal bli tatt i mot, så det er så godt å høre at du sitter igjen med et smil etter du har snakket med oss. Jeg er virkelig glad vi har gode kunder som deg! Ønsker deg en fantastisk fin uke, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Pålitelig og billig.

Omtale av  Hans

Leverer strålende på alle områder, både pris, kundeservice og dekning.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:39

Hei Hans, Dette er jo helt fantastisk å høre! Det er akkurat sånn det skal være, så jeg er virkelig glad du har hatt en god opplevelse med oss. Jeg er så glad vi har gode kunder som deg, og jeg håper du forblir hos oss i mange år! Ønsker deg en strålende uke, hilsen Julia.

Den personen var hyggelig og hjelpsomme. Topp!👌

Omtale av  Narcis

Den personen var hyggelig og hjelpsomme. Topp!👌 Var litt trøbbel med oppgjør av oppkjøp av bruddegebyr men fikset på hyggelig mote. Setter pris på det.

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:34

Hei Narcis, Dette var utrolig gøy å høre! Jeg er så glad du fikk hjelp til å løse saken din med bruddgebyr, og at du ble godt tatt i mot av vår kundebehandler. Takk for at du tok deg tid til å skrive denne omtalen. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Perfekt for meg

Omtale av  Jorunn I

Jeg er veldig fornøyd med Talkmore , spesielt familie avtalen og att jeg kan bytte hvor mye nett det skal ha

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:19

Hei Jorunn, Så fantastisk å høre at du er fornøyd med Familie løsningen vi har! Jeg er glad vi har gode kunder som deg, og vi setter stor pris på at du tok deg tiden til å dele dette. Håper du forblir like fornøyd i mange år fremover. Ønsker deg en strålende dag, hilsen Julia.

Fantastisk service og hyggelig betjening 😇

Omtale av  Line

Her blir man møtt av hyggelig betjening og svar på alle spørsmål 😇 Hadde virkelig et fantastisk møte med Talkmore på telefon 🥰

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:17

Hei Line, Så utrolig gøy å høre! Dette ble jeg ordentlig glad av å høre. Det er sånn vi ønsker at våre kunder skal oppleve det ved å kontakte oss. Takk for kjempe fin omtale. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Verdens hyggeligste kundesenter i hele Norge

Omtale av  Fadi A. I

Hjelpe samme blide og meget hyggelige ansatte!!!!!

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:48

Hei Fadi, Dette ble jeg ordentlig glad av å høre! Vi setter så stor pris på å ha deg som kunde hos oss, og håper du forblir hos oss i mange år til. Det er godt å høre at du har hatt fine opplevelser når du har kontaktet oss. Takk for fine ord! Ønsker deg en fantastisk fin uke, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Kjempebra

Omtale av  Morten H

Abonnement ble satt ned i pris, å denne gangen så fikk jeg en som forsto det jeg har spurt etter flere gang ang forfallsdato på regningen

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:43

Hei Morten, Så fantastisk å høre! Jeg er glad du fikk god hjelp, og møtte en hyggelig kundebehandler som hjalp deg med forfallsdato på faktura. Takk for fin omtale. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Jeg er veldig fornøyd med Talkmore

Omtale av  Evelyn

Jeg har hatt Talkmore i mange år og de er helt toppers!!

Svar fra Talkmore
21.09.2023 15:30

Hei Evelyn, Dette var utrolig gøy å lese! Det er veldig godt å høre at du har vært kunde hos oss lenge og at du er fornøyd, vi skal fortsette den gode jobben slik at du forblir minst like fornøyd i lang tid fremover. Ønsker deg en super dag videre, hilsen Rebecca

Veldig fornøyd😊

Omtale av  Per Ø. B

Dyktig og lyttende kundebehandler. Bare 1 svar, Det ordner vi😊

Svar fra Talkmore
21.09.2023 15:25

Hei Per, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er utrolig godt å høre at du fikk god hjelp når du var i kontakt med vårt kundesenter, slik ønsker vi alltid at det skal være. Ønsker deg en super dag videre, hilsen Rebecca

Feil sent sms

Omtale av  Roar

Dere sendte ut en sms , hvor det står at abonnementet ditt er oppsagt og ditt nye sim kort kommer i posten. Problemet er at vi ikke har bestilt noe i fra dere og nå kommer vi ikke til og gjøre det heller. Da må dere komme med et fantastisk tilbud, nesten gratis

Svar fra Talkmore
25.09.2023 13:15

Hei Roar, Så leit å høre at du har hatt denne opplevelsen! Det er selvfølgelig ikke sånn det skal være. Send meg gjerne en henvendelse på [email protected] så vi kan undersøke nærmere hva som har skjedd. Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Bra service og bra priser

Omtale av  Ole A. M

Bare positive ting å si om Talkmore. Utrolig at det er eiet av Telenor som er så dyrt og elendig på kundeservice!

Svar fra Talkmore
21.09.2023 15:21

Hei Ole, Tusen takk for fin omtale og tilbakemelding! Det er veldig godt å høre at du er fornøyd og har gode opplevelser med oss. Ønsker deg en super dag videre, hilsen Rebecca

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Hjelp

Omtale av  Ole M

Hyggelige og informative hjelperere på kundesenteret, alltid blide, og prøver å finne den gunstigste løsningen på problemet

Svar fra Talkmore
21.09.2023 15:17

Hei Ole, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er utrolig godt å høre at du er fornøyd og at du har hatt gode opplevelser med vårt kundesenter. Ønsker deg en super dag videre, hilsen Rebecca

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR