Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Talkmore
4.7
3 858 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

Negativ trend

Talkmore opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.7
Utmerket
3 858 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 22 mobilselskaper
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 3 858 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
3 204
203
84
69
298
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Talkmore
Talkmore har 3 858 verifiserte omtaler på Bytt.no

Må være den beste jeg har brukt!

Omtale av  Thomas

Uten tvil den beste kundeservicen i Norge! Har vært fornøyd siden dag 1 og alltid fått god hjelp med de små problemene jeg har hatt. Om det har vært med mobilabonnementet eller mobiltelefonen så har de hjulpet meg.

Svar fra Talkmore
13.10.2023 12:10

Hei Thomas, Jeg blir altså så utrolig glad for å høre dette at jeg nesten ikke har ord! Det er bare helt fantastisk å høre at du har fått god hjelp fra oss, og at du er så fornøyd. Jeg håper vi får ha deg som kunde i lang tid. Ønsker deg en nydelig helg, hilsen Julia.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Flink og høflig lillemann(under 30)

Omtale av  Saber

Sinden 2013 er jeg kunde hos dere( da kom jeg til Norge ) hadde jeg aldri klage på noe. Veldig fornøyd og top kundeservice som alltid. Fortsett å ansette sånne ansatte som er snill, tålmodig og høflig og flink så Talkmore kan beholde plassen sin nr 1 for alltid. Talkmore fortjener beste med å ha sånne ansatte. Jeg er veldig stolt at jeg er kunde hus dere. Lykke til😘👍🏻

Svar fra Talkmore
13.10.2023 11:55

Hei Saber, Det er jo bare helt fantastisk å høre at du har vært kunde hos oss helt siden 2013, og at du har vært fornøyd i alle disse årene! Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal få like god hjelp i mange år til så du forblir like fornøyd. Det er virkelig godt vi har så gode kunder som deg! Tusen takk for en helt utrolig omtale, vi setter kjempe stor pris på det. Ønsker deg en helt fantastisk helg, hilsen Julia.

Hyggelig kundeservice

Omtale av  Ingar H

Fikk svar på alle spørsmål av en tålmodig hyggelig person på kundeservice,topp, Hilsen Ingar H.

Svar fra Talkmore
26.10.2023 16:24

Heisann Ingar! Så godt å høre at du fikk svar på dine spørsmål i kontakt med kundeservice, slik skal det alltid være :-) Tusen takk for en hyggelig omtale og tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag, hilsen Jakob.

Enkelt å være kunde i Talkmore!

Omtale av  Tove

Litt ventekø gjør ingenting når du får god hjelp! Enkelt og ryddig! Skulle gjerne ønske at appene ble enda mer brukervennlige og enklere😁 Noen ting fungerer supert, mens noen småting er litt keisere..Men er generelt dritfornøyd med både pris og support!

Svar fra Talkmore
13.10.2023 11:51

Hei Tove, Akkurat sånn er det vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve det hos oss. Jeg er utrolig glad for å høre at du har fått så god hjelp, og at du er fornøyd med prisene våre og support fra våre gode kundeagenter! Vi jobber alltid for å få til de beste løsningene og tjenestene, så jeg er glad du kommer med denne tilbakemeldingen. Ha en fantastisk fin helg, hilsen Julia.

Sleipinger

Omtale av  Monica

Sleipinger. Gir vage el ingen opplysninger el info om d ikke gagner Talkmore selv. F.eks å opplyse kunden om lønnsonhet evnt bytte av abonnement iht bruk, nei da de koster, feirer før deretter å sope alt de kan ut av de stakkars, uvitende, forhøyet-betalende kundene sine. No respect 🤨

Svar fra Talkmore
13.10.2023 11:47

Hei Monica, Dette høres ikke bra ut! Sånn skal det selvfølgelig ikke være. Det er fint om du kan sende meg en henvendelse til [email protected] så jeg kan undersøke dette nærmere. Jeg ønsker veldig gjerne å finne en løsning for dette. Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

God kunde behandling

Omtale av  Marita K

Fikk virkelig god kunde behandling og svar på alt jeg lurte på.

Svar fra Talkmore
12.10.2023 11:23

Hei Marita, Dette kunne jo nesten ikke blitt bedre! Så utrolig gøy å høre at du fikk god hjelp. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du skal forbli like fornøyd i mange år til. Ønsker deg en nydelig uke, hilsen Julia.

Generelt dårlig forståelse for oppdraget som blir gitt

Omtale av  Thotbjørn T

Men visse unntak må jeg til stadighet koriger en enkel beskjed. Nå sist ga jeg beskjed om at mitt abonnement skulle sier opp. Det inneholdet to telefonnummer. Disse to skulle fortsette med hver sitt abonnement. Det klart de ikke. De laget at nytt abonnement hvor vi fotsatt var sammen i ett abonnement. Først ringte jeg om det, men det var vel for vanskelig for vedkommende for forbindelse ble brutt. Jeg ringte opp igjen og da fikk jeg en som skjønt problemstillingen. Konklusjon: Det er generelt dårlig kundebehandling enten avslutter de samtalen for tidelig, eller så bryter de. Det er uhøflig og lite kundevennlig.

Svar fra Talkmore
12.10.2023 11:17

Hei Thorbjørn, Dette var virkelig ikke gøy å høre, og det er absolutt ikke sånn det skal være. Dette vil jeg veldig gjerne undersøke nærmere. Send meg gjerne en e-post til [email protected] så skal vi komme frem til en god løsning. Ønsker deg en fortsatt fin dag, hilsen Julia.

Talkmore har 3 858 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Talkmore mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR