Meny

Telia Mobil omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Telia Mobil
2,0/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Verdi for pengene
Dårlig
23
av 26 innen
mobilselskap
30%
anbefaler
Telia Mobil

"Ny mobil på svitsj"

Omtale om Telia Mobil skrevet av Kai S for 28.02.2022 17:36

Telia Mobil har totalt 587 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telia Mobil?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Ny mobil på svitsj"
2 syns denne omtalen er nyttig

Var på CC på Hamar å kjøpe en Samsung 21 ultra Jeg ba om den må være på mer enn 256 GB å jeg fikk tlf men de hadde ikke dekselet I bilen i garasjen på CC åpner jg eslen å legger merke til att den er på 128 GB .jeg går da opp på telia å gir beskjed om problemet til svar fikk jeg att de ikke tar åpne esker ,her er der snakk om 2 teip biter å ikke tatt i den .Som eier av firma as kjøpte vi iPhone 13 problemet max for å prøve før jul men vill ha andre. Ble heller ikke tatt imot hyggelig på tlf av daglig leder Det skal å sies att jeg har Add å sinne kommer uventede så noe høy tone fra meg ble det ..men uansett dette er ett sted jeg ikke anbefale noen jeg måtte vente lenge I tillegg da de ansatte sto å snakket sammen Så nå sitter med telefonen som må betales

Bytt.no
"Ny mobil på svitsj" skrev Kai S om Telia Mobil

Har du en tilsvarende erfaring med Telia Mobil?
Gjør som Kai S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telia Mobil du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Bluff att inte ha rollover."
2 syns denne omtalen er nyttig

Vi bojkottar O byter operatør,priset per GB ær skyhøg och så borde det vara rollover. Bra att det finnes Andra.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Forsøkt lurt av Telia"
6 syns denne omtalen er nyttig

Først mottar jeg mail om at mitt abonnement er gammelt og går ut, hatt tre abonnement der siden de kjøpte Chess, og årevis i Chess. Det nye koster 200 mer i måneden, og de fjerner familie rabatten på 30. Gir litt mer data jeg uansett ikke trenger. Blir forbanna ringer kundeservice tar 30 minutter å komme frem, møter en som er hyggelig, sier han endrer til ett til kr 259. I tillegg 20 % rabatt, så 199, og jeg sier takk. Så kommer bekreftelse, nå er abonnementet bundet til dem i ett år, så må jeg sitte i 30 nye minutter og er nå forbanna. Treffer nå en idiot som sier han kan avslutte abonnementet, hvilket jeg ikke vil, da nummeret skal over til ny leverandør selvsagt. Oppfører seg jo som faktura svindlere, og mine to andre abonnement edbundet til 1 August og 1 Oktober og de skal også vekk. Jeg kommer til å spare på å skifte de ut, og de 25 000 jeg årlig betaler dem privat merker de sikkert ikke, men uansett merkelig måte å behandle lojale kunder på. Nå må jeg bytte selskap, greit nok, men hadde vært der evig om de oppførte seg normalt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Umulig å nå frem på telefon, chat og e-post"
3 syns denne omtalen er nyttig

startet chat, fikk beskjed at kundebehandler var klar og sendte inn spørsmål. fikk ikke svar og etter gjentatte henvendelser via den åpne chattekanalen måtte jeg avslutte etter 12 minutter. Prøvde så å opprette ny chat, men fikk da beskjed om at pågang var for stor, så prøv igjen senere. Helt ok, da sender jeg bare en e-post. Men nei, å sende e-post (kontaktskjema) var stengt for dagen! Har under chat og e-post forsøket hele tiden stått i kø, bikker i skrivende stund 19 minutter. og får feilmelding ved bruk av min.telia på nettsiden. Finner en annen leverandør jeg.

Martin P
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Advarsel! Hold unna!"
4 syns denne omtalen er nyttig

Dårlig dekning, min samboer fått bruddgebyr får 4500.-. Vi hadde ingen lyst å bli kunde, etter å ha lest dekningsproblemer ov kundeomtaler. Kundebehandler informerte oss så feil angående angrefristen og da var det alt for seint å si opp avtalen vår. Anbefaler sterkt holde unna, meget stor svindelselskap.

Telia Mobil har totalt 587 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR