Meny
Phonect er nå Unifon
Phonect sin virksomhet og kunder er overtatt av Unifon. Klikk her for å lese omtaler om Unifon.

Phonect omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Verdi for pengene
Dårlig
23
av 35 innen
mobilselskap
20%
anbefaler
Phonect

"Ikke dette jeg ble lovet av selger"

Omtale om Phonect skrevet av Nils O. P for 27.09.2019 23.45

Phonect har totalt 153 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Phonect?
Nils O. P
Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Ikke dette jeg ble lovet av selger"
7 syns denne omtalen er nyttig

Da jeg tegnet avtalen med Phonect sa selger at oppsigelsestiden var på 1 mnd. Jeg har kun 1 GB og ser at fakturaene kun øker fra den ene måneden til den neste, snittet på 5 mnd har økt drastisk. Jeg sendte oppsigelsen i dag. Jeg advarer bare andre mot dette selskapet. Jeg sa at andre selskap ga opptil 5 GB og fri samtale og SMS for samme pakke. Dette er ikke det jeg ble lovet av selger.

Bytt.no
"Ikke dette jeg ble lovet av selger" skrev Nils O. P om Phonect

Har du en tilsvarende erfaring med Phonect?
Gjør som Nils O. P og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Phonect du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kristoffer
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
"Pågående og frekk telefonselger"
4 syns denne omtalen er nyttig

Pågående og frekk telefonselger. Blir oppringt til stadighet. Blokkerer nummeret de ringer fra etter jeg har sagt ifra at jeg ikke er interessert, men de fortsetter å ringe fra andre nummer.

Svar fra Phonect
03.10.2019 15.50
Hei Kristoffer, beklager opplevelsen du har hatt med våre selgere. Dersom du ønsker kan vi fjerne deg fra våre ringelister. Send oss i såfall en e-post til mobil@phonect.no, sett bytt.no i emnefeltet, og legg ved ditt firmanavn samt nummeret du blir oppringt på.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Rent bedrag!"
9 syns denne omtalen er nyttig

Gir seg ut for å være Telenor og får deg til å akseptere på direkten uten at du har lest avtalebetingelser. Ingen angrefrist fordi de lager firmaavtaler uten at du forstår det. Koster skjorta før du er ute av det.

Svar fra Phonect
04.10.2019 08.19
Beklager at du opplever informasjonen vår som feil. Vi er et selvstendig selskap med lang fartstid og eneste koblingen vi har til Telenor er at vi leier plass i deres nettverk og dermed har samme, gode dekning.
Vi jobber i disse dager med å forenkle og forbedre vår kommunikasjon og informasjon. Jeg tar derfor med tilbakemeldingene dine videre i dette arbeidet.
Misfornøyd
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Ble lurt inn"
11 syns denne omtalen er nyttig

De utga seg for å være Telenor, men de bruker bare Telenor nettet. De sa ingenting om merverdiavgift og fakturagebyr på telefonen, og selv om jeg ble lovet at det ikke var bindingstid så har de oppsigelsestid. Dette inntrer uansett, selv om jeg ga beskjed at jeg ikke ville ha abonnementet samme dag. Så mister jeg rettighetene til å angre kjøpet innen 14 dager, fordi jeg ikke kjøpte dette som privatkunde men som bedrift. Jeg har sagt det opp, men gruer meg til disse tre månedene, for jeg har ingen ide om hvilke flere skjulte utgifter de kommer med. Kontakt med kundeservice leder førte ikke til at jeg fikk bryte kostnadsfritt.

Svar fra Phonect
07.10.2019 17.10
Hei, Her høres det dessverre ut som du ikke har fått informasjonen du skal ha. Vi har ingen relasjon til Telenor annet at vi bruker deres nettverk. Jeg tar med tilbakemeldingene dine videre for å kunne forbedre informasjonen vi gir i bestillingsøyeblikket.
Kundetilfredshet
"Der må aldri inngå avtale med dette firmaet, det er det værste jeg har vert borti"
9 syns denne omtalen er nyttig

Der må aldri inngå avtale med dette firmaet, det er det værste jeg har vert borti. Så dum jeg var ville jeg gjøre avtale med dei, men når jeg så nøynare på avtalen sto den på en helt annen person enn meg. Har meila og klaga, ringt mange ganger, dei lover å rydde opp men ingen ting skjer, nå prøver dei seg med oppseinsgebyr på 3000. Det er skamlig å ha sånne firma i Norge. Burde fått fobud mot å drive firma.

Svar fra Phonect
04.10.2019 08.18
Hei Gunleik, Her høres det dessverre ut som det har skjedd en forveksling et sted. Jeg ser din sak er løst hos oss, og jeg beklager ulempene dette har medført for deg.
Phonect har totalt 153 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR