Meny

Unifon omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Unifon
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
20
av 37 innen
mobilselskap
45%
anbefaler
Unifon
Filtrer omtaler
94
6
4
6
117
Sorter omtaler etter
Viser av 227 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Unifon?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Bare rot"
1 syns denne omtalen er nyttig

Mitt abonnement ble overført til Unifon, siden har det kun vært rot. Feil betingelser, feil på alle fakturaer, dårlig kundeservice, må purre flere ganger for å få svar etc

Øystein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Svarer ikke på henvendelser, sender faktura til inkasso mens de "undersøker" spørsmål om faktura."
1 syns denne omtalen er nyttig

Tidligere kunde hos Nextgentel/Telio, som ble overtatt av Unifon i mai. Ved overtagelsen sendte Unifon brev og epost med informasjon om at alle aspekt ved abonnementet ville fortsette som før, ingen endringer ville forekomme. Når første faktura kommer viser det seg at de har doblet månedsprisen, i tillegg til at data rollover ikke lenger er inkludert i abonnementet. Tidligere fungerte også kvoten slik at ved oppbrukt kvote, ble hastighet redusert, men ingen kostnader for overforbruk ble fakturert. Unifon krever betalt per MB ved overforbruk (helt fair i seg selv, men dette er en stor endring i forhold til det at "ingenting endres"). Jeg klagde på disse momentene 4.juni, og fikk svar 16.juni om at de skulle undersøke saken. De har imidlertid ikke gitt noe svar, selv etter flere purringer på epost og per telefon. 2 måneder uten å klare å gi et svar på noe som burde være rimelig enkle spørsmål er ikke holdbart, men det må kanskje forventes når de bruker 2 uker på å si at de har mottatt henvendelsen og skal se på den. Unifon har imidlertid sendt fakturaen til inkasso, selv om jeg har påpekt til dem at kravet er omtvistet og de må stoppe alle purringer frem til de klarer å besvare henvendelsen. For øvrig viser oversikten på kundesidene mine at fakturaen som er sendt til inkasso er betalt, hvilket den åpenbart ikke er. Greit nok for meg som forbruker som vet hva jeg har betalt/ikke betalt, men vil tro at bedrifter vil slite her når det virker tilfeldig om fakturaoversikten på kundesidene viser riktig status på faktura. Det er verdt å påpeke at jeg er privatkunde/forbruker, men Unifon oppgir prisene sine uten moms i SMS som de sender. Dette skyldes sikkert at de utelukkende er tenkt å fokusere på bedriftssegmentet, men så lenge de har forbrukerkunder må de oppgi priser inkludert moms når de henvender seg mot disse. Kanskje regler og lovverk ikke er så viktig for Unifon?

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Håpløs dyr data når du går tom"
2 syns denne omtalen er nyttig

Disse kan kun levere 50gb abonnement og når du går tom, strupes hastigheten til 40kbps, som igjen er for lavt til å kunne laste Unifons påfyllingsside. Seriøst? Ta dere sammen!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Dette selskapet driver rett og slett med svindel!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg sier bare STYR UNNA! Kundebehandling er elendig. Hvis du har noe som er feil og vil klage og du først kommer igjennom på telefon er de både frekk og spydig. Når du sender en mail til support så tar det mellom 1-2 uker før du får svar. Den siste mailen jeg sendte fikk jeg heller ikke svar på eller. Jeg er heldigvis ferdige med de kjeltringene der nå, etter å ha gått ut min oppsigelsestid med dem på 3 måneder. I løpet av den tiden fortsatte de og fakturere på forskudd de 3 månedene etter at min oppsigelsestid var utgått (forstå det den som vil). Jeg klaget på den første og etter 3 uker klarte de å hoste opp en kreditnota på den. Den tapte jeg ingen ting på da jeg ikke hadde betalt fakturaen. Dette har ikke skjedd på de neste to. Den andre betalte jeg da det kom trussel om å blokkere SIM-kortet. På den 3 fakturaen som var abonnement for september (oppsigelsen gikk ut i juni) har de også klart å putte på et forsinkelsesgebyr også. Helt utrolig og meget irriterende. Har brukt mye tid på dette og har nå fakturert dem for min og min regnskapsførers tid på dette, samt de 2 siste fakturaer. Så syntes jeg ikke jeg kunne være noe særlig dårligere enn dem så jeg puttet på et fakturagebyr jeg også. Så min faktura ble da på 5056,- som er reelt tapt arbeidstid for min del. Blir spennende å se hvordan de forholder seg til den. Jeg vet gjennom andre kunder at de har en dårlig statistikk hos forliksrådet fra før av. Jeg gjentar til dere alle sammen og spre gjerne budskapet om dette selskapet. Ren svindel - hold dere langt unna alle sammen!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Elendig kundebehandling"
6 syns denne omtalen er nyttig

For over tre måneder siden oppdaget jeg tilfeldig på min nettbank at jeg på autogiro var blitt trukket 327 kr. av Unifon. Jeg ringte straks opp, og etter mye om og men tok man telefonen. Først fant man ikke mitt navn i registrene, og til slutt mente man at det måtte dreie seg om fasttelefon. Jeg sa da til hun som ekspederte meg at jeg prompte sa opp hvis man mente at jeg hadde et abonnement hos Unifon og jeg ba om å få tilsendt en oversikt over hvilke tjenester de skulle mene at de har gitt meg, og oversikt over forbruk etc. Jeg har ennå ikke hørt noe, og jeg har siden det fått nye krav. Det ene betalte jeg for å unngå inkasso etter varsel fra Visma Financial Solutions. Når jeg ser på opplysningene på autogiro at detaljerte opplysninger om avgifter / bruk aldri vært praktisert av Unifon, alt har altså vært omgitt av tåke. Firmaet må jo ha sett at jeg ikke har hatt noe forbruk, så man har hatt ren fortjeneste av dette. Gjennom de senere år har alle mine tele- og netttjenester vært dekket av Get og Telia, nå bare av Telia. Vi kvittet oss med fasttelefon for lenge siden, og vi har ikke engang en telefonkontakt i leiligheten. Dermed har firmaet trukket oss jevnlig gjennom lang tid for en tjeneste jeg ikke mottar. Til sammen må dette dreie seg om et betydelig beløp. Er dette rimelig? Etter at jeg fikk nye krav, har jeg igjen flere ganger prøvd å ringe, men telefonen blir ikke tatt. Jeg ser av nettet at firmaet har mye trøbbel med klager over klientbehandlingen det gir. Jeg er den første til å skjønne hvorfor. Jeg kommer til å gå videre til Forbrukerområdet med denne saken. Men for at alt skal være klart og tydelig: Jeg gjentar at jeg sier opp mitt påståtte abonnement og betaler ikke sist tilsendte fakturaer.

Thomas H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Det mest useriøse selskapet jeg har vært bort i"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ble lurt til å bytte til dette selskapet. Brukte de da det helt Phonect, og jeg har aldri vært så misfornøyd som kunde. De sender fakturaer som ikke er reelle, sender de pp forskudd of etterskuddsvis. Når man ringer kundeservice får man forskjellige svar fra alle, og alle fraskriver seg ansvar. Hvis du ikke ønsker å miste håret av frustrasjon, bør du holde deg langt unna dette selskapet. Ikke ofte jeg skriver omtale for en bedrift, men dette vil forhåpentligvis hjelpe folk der ute. Ikke lag avtale med denne bedriften. Du vil angre.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"De tvinger deg over fra andre selskap selv om du ikke ønsker"
5 syns denne omtalen er nyttig

Som mange av dere har fått med dere har BItpro (tidligere Proximo,Nextgentel og Telia) blitt kjøpt opp av Unifon i vinter. De sendte ut ca 8 uker før, at alle abonnement ville bli overført til dem uten videre mulighet til trekke seg fra avtalen. Da det nærmet seg fikk man en trussel melding på SMS at man måtte bytte Sim kort til dem innen en viss dato og klokkeslett da det gml Sim kortet ville slutte og fungere fra det klokkeslettet. Jeg ønsket ikke å skifte til Unifon da de bruker Telenor sine linjer og er en del av Telenor konsernet som jeg avskyr da de er en stor aktør i markedet som jeg to ganger tidligere har hatt problemer med når jeg skal si opp deres produkter. Derfor ringte jeg Bitpro før overføringen og fikk garantert at jeg kunne bytte leverandør uten noen som helst forpliktelser what so ever. Dette gjorde jeg og da startet problemene. Unifon mener jeg skal betale 3 mnd da de mener fortsatt at avtalen jeg hadde med Telia i 2012 gjelder ang 3 mnd oppsigelse plikt. Unifon har ingen avtale med oss Jeg har kommet med innsigelser fra dag en da første faktura kom . Allikevel sender de meg til Visma inkasso som kjører saken videre, dette er forbudt etter norsk lov. jeg nekter fortsatt og betale og de får melde meg til forliksrådet så vi kan diskutere saken videre der. Hold dere unna unifon og alle selskaper som telenor er innvolvert I kjeltringer fra dag 1

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Håper at andre slipper å oppleve det samme som meg!!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Har aldri hatt problemer før mitt selskap ble oppkjøpt av Unifon. De sendte regninger til e-postadresser som ikke eksisterer. Så kommer regning i posten med forsinkelsesgebyr på 300 kr.+ 99 kr. i behandlingsgebyr. Bestiller du ekstra Gb.forsvinner det raskere en du kan blunke. Når du endelig har fått byttet leverandør,fortsetter regningene å strømme på . Har vært i kontakt med kundeservice flere ganger hvor de til slutt opplyser at jeg har 3 mnd. oppsigelsestid. Noe jeg aldri har vært klar over. Må sitte å betale regninger frem til November. Altså et selskap som jeg aldri har bedt om å være kunde hos. Som benytter en hver anledning til å finne på avgifter. Som sender regninger til og kontrakter til e-post adresser som ikke eksisterer. Kundeservice ikke eksisterende(gjør alt for lure kunden) Ligg langt unna!!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Gebyrer, manglende svar og elendig kundeservice"
4 syns denne omtalen er nyttig

Styr unna dette firmaet. Har ein kundeservice og svartid som er noko av det verste eg har opplevd. Er også eksperter til å legge til gebyrer. Stiller ein spørsmål om faktura dukker det opp krav om forsinkelsesgebyr på 300kr eks mva før du får svar på spørsmålet ditt. Du får desverre aldri svar på spørsmål du stiller. Har purra x 3 no.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Svindel og lureri, styr unna"
10 syns denne omtalen er nyttig

Unifon har en uetisk måte å behandle kundene sine på. Kunden blir aldri informert om alle kostnader og gebyrer. Tilbyr en rimelig pris i begynnelsen som stemmer overhodet ikke med virkeligheten. Kr. 990 i skjult gebyr for etablering av bedriftsnett. Dette er verken nevnt på nettsiden til Unifon eller i avtalen. Det står bare at bedriftsnettet koster kr. 39/mnd per bruker. Jeg som bedriftskunde ble rett og slett svindlet for kr. 990. Bindingstid på 24 mnd og bryddgebyr på 3000 per bruker blir man aldri informert om på forhånd. Oppsigelsestid på 3 mnd i tillegg til bindingstid. Frekke og uprofesjonelle "bedriftsrådgivere" som lyver bevisst til kundene. Elendig kundeservice. Tar minst 1 mnd for å få svar på en henvendelse. Så ringer de tilbake og sier at de tar ikke ansvar for at kunden har blitt feilinformert av "bedriftsrådgiveren" og at de bryr seg ikke om kunden er fornøyd. Store forsinkelser når det kommer til levering av sim-kort. I tillegg risikerer du, som betalende kunde, å bli kalt for "f***e og d***kjerring som lager unødvendig styr" hvis du forsøker å få en forklaring på hvorfor "bedriftsrådgiveren" har feilinformert deg og har tilbakeholdt viktig informasjon om pris, bindingstid og gebyrer. Dette er meget useriøst og respektløst.

Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Dette er det verste selskapet jeg har vært i... De tar gebyrer så det holder..."
6 syns denne omtalen er nyttig

Jeg var 5 dager forsinket med innbetaling 1 gang, og de krevde meg 520 kr i gebyr. Kundeservice har medarbeidere som er hyggelige nok, men de sier også at de bare forholder seg til regler. Håper at flere nå kan gå sammen og klage de inn til myndighetene, men folk orker vel ikke kampen (som meg selv) og betaler det de krever, Dette må være det verste selskapet jeg har vært bort i når det gjelder å svindle til seg penger på såkalt lovlig vis!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"HOLD DERE UNNA!! og ved avslutning - pass på kreditering av forskuddsfakturert!"
8 syns denne omtalen er nyttig

Dette selskapet forsøker rett og slett å lure kundene! Har omtrent ikke fått en eneste faktura som har vært rett så lenge jeg har vært kunde. De forskuddsfakturerer omtrent 2 måneder og ved brudd så sender de ut bruddgebyr (ok i henhold til avtale), MEN de krediterer ikke automatisk for perioden de har forskuddsfakturert. De hevder dette ikke er å lure kunden. Så pass på - krev refusjon for forskuddsbetalt periode. Etter flere telefonsamtaler og mailer med kundesupport så venter jeg fortsatt på min kreditnota....

Oppgitt B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Aldri mer kontrakt med unifon"
6 syns denne omtalen er nyttig

Har blitt dyrere og dyrere svarer ikke i tid på førespørsel dårlig kundeservice men veldig fort å sende inkassovarsel

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Lureri"
10 syns denne omtalen er nyttig

Ikke tegn bedriftsabonnement med dem. Man blir lurt i den avtalen. Du får 2 års bindingstid og må betale 3000 kr hvis du ikke ønsker å fortsette å ha dem. Når bindingstiden går ut så vil de i tillegg ha 3 måneders oppsigelsestid. Styr unna!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Værre kan det ikke bli"
9 syns denne omtalen er nyttig

Gebyr på kr 300.- om du betaler fakturaen litt for sent. De skriver at de svarer inne 24 timer. Det tar mer enn en uke! De opererer med 3 måneders oppsigelse.! Hold dere langt unna dette selkapet!

Svar fra Unifon
14.07.2021 10:24
Hei, Vi leverer telefoniløsninger til bedrift og avgiften og oppsigelsestiden du viser til er standard hos de fleste operatører som leverer slike tjenester om ikke annet er avtalt ved signering av avtale. Forsinkelsesgebyr er normalt etter betalingspåminnelser. Vi har her lagt oss på det laveste nivået. Jeg kjenner ikke detaljene i denne saken men vil gjerne høre fra deg. Send meg en mail på [email protected] slik at jeg kan se nærmere på din sak og ta det videre. Om du ønsker, kan du oppgi ditt telefonnummer i mailen så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig start"
7 syns denne omtalen er nyttig

Unifon overtok oss som vært bedrifts kunde i mange år hos Nextgentel/Proximo/Bitpro. Viste seg at de ikke hadde klart å registrert korrekt kunde data, og derfor ikke sendte faktura til korrekt adresse, eller som EHF slik vi tidligere fikk faktura. Dette resulterte i at vi ikke mottok faktura før etter forfall. Da er det svært provoserende å få et forsinkelsesgebyr på kr 420,-. Stiller også spørsmålstegn mht til nivået på forsinkelsesgebyr, kan virke som dette benyttes som en del av inntektsgrunnlaget for Unifon. Responstiden på klage, er også uforholdsmessig lang hos Unifon, vi har kommunisert med Unifon i snart en måned ifm dette, men har fortsatt ikke fått kreditert feilmessig ilagt forsinkelsesgebyr. Håper Unifon tar dette til seg, og ser at de må forbedre sine rutiner og betingelse. Hvis ikke tror jeg vi må bytte leverandør.

Svar fra Unifon
14.07.2021 10:24
Hei Stig, Vi leverer telefoniløsninger til bedrift og avgiftene du viser til er standard hos de fleste operatører som leverer slike tjenester om ikke annet er avtalt ved signering av avtale. Forsinkelsesgebyr er også normalt etter betalingspåminnelser. Vi har her lagt oss på det laveste nivået. Jeg kjenner ikke detaljene i denne saken men vil gjerne høre fra deg. Send meg en mail på [email protected] slik at jeg kan se nærmere på din sak og ta det videre. Om du ønsker, kan du oppgi ditt telefonnummer i mailen så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Utgir seg for å være billig med skjulte gebyrer overalt, styr unna!"
10 syns denne omtalen er nyttig

De har fakturagebyr på 79kr! Hvis betaler fakturaen for sent er det gebyr 150kr Går man over dataen er pakkene svindyre eks.mva. Har opplevd flere ganger at datapakkene ikke blir aktivert når de skal, så man betaler blodpris per megabyte i strupet hastighet. Min forrige faktura endte på 2260,88 kr!!! Ellevillt og jeg sa opp umiddelbart. De kunne selvfølgelig ikke hjelpe meg her. Mente at aktivering av ekstra datapakker var forsinket og at mobilen må ha oppdatert seg over nattet. Synd for deg kjære kunde.

Svar fra Unifon
14.07.2021 10:24
Hei Kim, Fakturagebyr er standard hos flere teleoperatører som leverer tjenester til bedrifter. Alle bedrifter må også beregne å betale merverdiavgift. Jeg kjenner ikke detaljene i denne saken men vil gjerne høre fra deg. Send meg en mail på [email protected] slik at jeg kan se nærmere på din sak og ta det videre. Om du ønsker, kan du oppgi ditt telefonnummer i mailen så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Bare tull . Veldig useriøst. Ikke velg unifon. "
8 syns denne omtalen er nyttig

Bare tull. Veldig useriøst. Ikke velg unifon. Det koster bare extra ikke noe mer. Velg søppel isted kan var bedre

Svar fra Unifon
14.07.2021 10:24
Hei Assad K, Takk for din tilbakemelding. Vi kjenner oss ikke ikke igjen i din beskrivelse men det er trist at du opplever oss slik. Send meg en mail på [email protected] hvis det noe jeg kan hjelpe med! Om du ønsker, kan du oppgi ditt telefonnummer i mailen så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Måtte betale 2000kr for at Unifon stengte abonemangene med en feiltakelse"
6 syns denne omtalen er nyttig

Fikk stengt mine abonemang med en feil, etter at de unnskyldte seg for feilen og opnet abonemangene så fikk jeg 2000 kr i åpnin gebyr. Klagde på dette, men det synes unison at dette jeg skulle stå for! Så da synes jeg alle kunder skal få med seg hvordan risikoen med å være kunde her

Svar fra Unifon
14.07.2021 10:24
Hei Mikal, Takk for din tilbakemelding. Det er synd å høre at du har slik opplevelse av kundeforholdet hos Unifon, jeg kjenner ikke detaljene i denne saken men vil gjerne høre fra deg. Send meg en mail på [email protected] slik at jeg kan se nærmere på din sak og ta det videre. Om du ønsker, kan du oppgi ditt telefonnummer i mailen så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Ønsker A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Funker bra"

Svært god pris, svært god dekning. Litt klabb og babb i starten med regning. Jeg er ung og har ikke betalt så mange regninger før og fikk purregebyr. Vet ikke om det var min feil eller deres. Kundeservice hjalp meg da. De hjalp meg med noe annet også. Hyggelige folk. Alt i alt fornøyd med Unifon. Ikke et revolusjonerende abonnement, men kan absolutt anbefalle videre.

Svar fra Unifon
14.07.2021 10:24
Hei, Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Veldig hyggelig å høre at dere er fornøyde som kunder, det er viktig for oss. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"forferdelig selskap, styr unna"
4 syns denne omtalen er nyttig

ren svindel, var egentlig kunde hos phonect, de sa at det var ingen binding, noe jeg har skriftelig bekreftelse på, men etter at de ble kjøpt opp av unifon så ble det plutselig 79kr i måneden for epost faktura, dyrere priser og 3mnd oppsigelsestid og bruddgebyr selvom vi ikke har binding. nekter å betale til sånn tulle selskap.

Svar fra Unifon
15.06.2021 13:21
Hei, Takk for din tilbakemelding. Det er synd å høre at du har slik opplevelse av kundeforholdet hos Unifon, jeg kjenner ikke detaljene i denne saken men vil gjerne høre fra deg. Vi stiller også ytterligere strenge krav til dokumentasjon av inngåtte kundeforhold, og dersom du har opplevd å bli feilinformert beklager vi dette på det sterkeste Send meg en mail på [email protected] slik at jeg kan se nærmere på din sak og ta det videre. Om du ønsker, kan du oppgi ditt telefonnummer i mailen så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Super kundeservice"

Unifon er best på kundeservice! Gode priser og knallgod dekning. Anbefales.

Svar fra Unifon
14.07.2021 10:24
Hei Pål, Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Veldig hyggelig å høre at dere er fornøyde som kunder, det er viktig for oss. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Føler meg svindlet"
3 syns denne omtalen er nyttig

Ble oppringt av selger som lovet abonnoment til rundt 400kr (2 nr). Jeg ble lovet rollover, fri EU og han garanterte at det ikke var fakturagebyr eller andre skjulte kostnader. Faktisk pris ble over 700kr, jeg fikk ingen rollover, ingen fri Eu og fakturagebyr på 79kr kom på faktura. Første faktura ble også sendt til feil epost, og ved 2 dagers forsinket betaling påløp det purregebyrer og renter sammen med neste faktura. Har nå byttet leverandør. Skulle ønske jeg tok opptak av selger, så jeg kunne smurt dette i trynet deres. Utrolig irriterende.

Svar fra Unifon
15.06.2021 13:21
Hei Stian, Takk for din henvendelse. Det er synd å høre at du har slik opplevelse av kundeforholdet hos Unifon, jeg kjenner ikke detaljene i denne saken men vil gjerne høre fra deg. Vi stiller også ytterligere strenge krav til dokumentasjon av inngåtte kundeforhold, og dersom du har opplevd å bli feilinformert beklager vi dette på det sterkeste. Send meg en mail på [email protected] slik at jeg kan se nærmere på din sak og ta det videre. Om du ønsker, kan du oppgi ditt telefonnummer i mailen så ringer jeg deg Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Asle H. B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"store krav men leverer ikke"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har vært kunde her i tre år og blir det sikkert på livstid FORDI de har ikke mulighet til å stoppe abonnementet fordi jeg ikke vil fortsette å bruke dette nummeret - forstå det den som vil, er du usikker - ring meg Styr unna. disse her gir seg ikke. jeg har omtalt disse før

Svar fra Unifon
15.06.2021 13:21
Hei Asle, Takk for din tilbakemelding. Det er synd å høre at du har slik opplevelse av kundeforholdet hos Unifon, jeg kjenner ikke detaljene i denne saken men vil gjerne høre fra deg. Send meg en mail på [email protected] slik at jeg kan se nærmere på din sak og ta det videre. Oppgi gjerne telefonnummeret ditt i mailen så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Kristian
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Lureri!!!"
3 syns denne omtalen er nyttig

De fakturerte av en eller annen grunn for 3 måneder første gange de fakturerte. Stusset litt på det. Betalte 3 dager etter betalingsfrist. I ny faktura nå, så fakturerer de 300kr i Forsinkelsesgebyr. Det er like mye som min månedlige faktura er på. Styr unna. Dette er deres konsept. Ikke støtt folk med dårlig hensikt. Jeg betaler ikke de 300,- Dette får der kreve inn gjennom forliksrådet, der de vil tape. Jeg bytter leverandør nå.

Svar fra Unifon
15.06.2021 13:21
Hei Kristian, Takk for din tilbakemelding. Det er synd å høre at du har slik opplevelse av kundeforholdet hos Unifon, jeg kjenner ikke detaljene i denne saken men vil gjerne høre fra deg. Send meg en mail på [email protected] slik at jeg kan se nærmere på din sak og ta det videre. Om du ønsker, kan du oppgi ditt telefonnummer i mailen så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Iselin/Unifon
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR