Meny

NextGenTel TV omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
4
av 7 innen
tv-selskap
2%
anbefaler
NextGenTel TV

""Ny" dekoder er ubrukelig"

Omtale om NextGenTel TV skrevet av Anine for 30.03.2020 21:32

NextGenTel TV har totalt 46 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NextGenTel TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
""Ny" dekoder er ubrukelig"
9 syns denne omtalen er nyttig

Dårlig bildkvalitet. Hakker og fryser hele tiden. Spoling ubrukelig. Har hatt den i et halvt år og den blir bare verre. Helt uforståelig at det går an å levere så dårlig dekoder i 2020.

Bytt.no
""Ny" dekoder er ubrukelig" skrev Anine om NextGenTel TV

Har du en tilsvarende erfaring med NextGenTel TV?
Gjør som Anine og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NextGenTel TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Angrer angrer angrer"
5 syns denne omtalen er nyttig

Fikk besøk av en selger på døren som lovet meg gull og grønne skoger ved å bytte over fra Canal Digital til Nextgentel. Han var en god og overbevisende selger. Hadde ett par utfordringer med Canal Digital, men ingenting i forhold til nå. Selger kunne garantere at alt skulle bli bedre hvis jeg byttet. Sånn ble det ikke. Sendingen låser seg, sending flimrer, veldig kjip kontroll, dårligere rekkevidde på nettet. (Ingenting feil på nettet i området) (Har restartet selv og via kundeservice) Har nå flere utfordringer og større irritasjon enn før. Hyggelige og behjelpelige folk på kundeservice som gjør så godt de kan. Skal tilbake til det jeg hadde før fortere enn svint. Beklager så mye, men her har dere en real jobb å gjøre Nextgentel. Styr unna folkens.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Ny TV dekoder. Nedtur."
4 syns denne omtalen er nyttig

Jeg mottok før helgen 06.04 ny router og ny dekoder for TV. (Amino) Her er det noen spørsmål jeg lurer på og om jeg bruker denne riktig? (Om Nextgentel av og til leser her) Positivt er ny funksjon med nedlastet app, hvor man kan se Tv f eks på tlf. Men, det er funksjoner jeg helt åpenbart savner, som var veldig mye bedre med «gammel» dekoder. Derfor lurer jeg på følgende angående Aminodekoderen og om det er noe jeg misforstår: 1. Fjernkontrollen er alt for liten, med små knapper og umulig å se for oss som er avhengig av lesebriller. Det tar mye lengre tid å skifte kanal, i forhold til den gamle? Ellers er også grensesnittet mye mer «rotete». Vanskelig å finne frem og enkelte ting «hakker». 2. Er det ikke mulig å lage en liste over kanaler, for mitt abonnement. Altså sortere kanaler, slik jeg ønsker det? 3. (Den viktigste for meg) Funksjon med å spole med bilde er borte? Eksempelvis: Det skjer noe f eks på en sending, når jeg ikke akkurat da er ved skjermen. Tidligere gikk det da å spole tilbake (med bilde) noen sek, et minutt, eller mer....osv. Og så se sendingen med forsinkelse videre, eller spole tilbake (med bilde) til direktesending. Dette er helt åpenbart mye dårligere i det nye systemet. Det samme gjelder også ved visning av opptak. Jeg synes totalt dette er en så betydelig svakhet, at jeg må spørre om jeg misforstår noe her. Eller systemet ikke er ferdig utviklet og det kommer oppdateringer. Jeg hadde vel byttet hadde jeg ikke vært i et sameie med avtale. På tidligere adresse hvor jeg hadde Altibox/Viken fiber, fungerte også disse tingene slik jeg ønsker, gjennom flere år....

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Søppel"
1 syns denne omtalen er nyttig

Boksen henger seg hele tiden. Noen ganger får vi ikke sett på TV på 15 til 20 min.

Bjørn T. E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Fiber tv"
4 syns denne omtalen er nyttig

Hit kommer jeg aldri igjen... Her hadde jeg masse problemer som var utrolig vanskelig å få løst. Skulle ringe meg opp igjen noe som ikke ble gjort, flere ganger, bare om å gjøre å si andre avdelinger hadde ansvaret. Ingen tok ansvar.

NextGenTel TV har totalt 46 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR