Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert lørdag 15. juni

Billigste kjøretøyforsikring for din bedrift

Kjøretøyforsikringene din bedrift må ha - Bytt.no

OPPDATERT ONSDAG 6. APRIL 2022

Selvom ansvarsforsikringer til kjøretøy er lovpålagt så kan prisen fremdeles variere enormt. Se hvordan du får den billigste kjøretøyforsikringen

Med en god kjøretøyforsikring er bedirften din godt sikret mot alt av uhell, og driften kan fortsette som normalt gjennom skadesaken
Med en god kjøretøyforsikring er bedirften din godt sikret mot alt av uhell, og driften kan fortsette som normalt gjennom skadesaken

Billigste kjøretøyforsikring for bedrifter - Bytt.no

Enten om din bedrift eier lastebiler, firmabiler, traktorer eller andre arbeidsmaskiner, så er man nødt til å forsikre kjøretøyene. Firmakjøretøy skiller seg ut fra privatforsikringer da kjøretøyer til bedrifter brukes oftere, blir mer slitt, og kjører i røffere terreng.

Man er lovpålagt til å forsikre firmakjøretøyene sine med en ansvarsforsikring, men man kan også oppgradere forsikringen hvis man ønsker dekning på eget kjøretøy i tillegg.

Se tilbud på kjøretøyforsikringer til din bedrift her

Anbudstjeneste for bedriftsforsikringer

Bytt.no har over de siste årene jobbet hardt for å innhente ekte kundeerfaringer, slik at alle kan få et eksklusivt innblikk i en bedrifts forretningspolitikk. Ofte så opplever man fantastiske tilbud på usikre nettsteder, eller fra telefonselgere som viser seg i ettertid å ikke være så gode tilbud likevel.

Med anbudstjenesten til Bytt.no så kan du ta hele forsikringsbyttet helt piano, og på din egen tid. Vi sender dine forsikringsopplysninger til flere forsikringsselskaper slik at agentene får litt blod på tann når man ser at det er flere selskap som prøver å innhente din bedrift som kunder.

Mens forsikringsagentene koker opp tilbud til deg kan du fortsette dagen som vanlig. Du vil bli ringt opp av et par forsikringsagenter som noen ganger må dobbeltsjekke forsikringsdetaljene, før du derretter får uforpliktende tilbud til din epost som du kan velge å forkaste, eller takke ja til.

Start en priskrig på dine forsikringer her

Hva er en kjøretøyforsikring til bedrift?

En kjøretøyforsikring til bedrift er kun et samlebegrep for alle de forskjellige forsikringene som finnes til kjøretøy for bedrifter. De fleste forsikringene til kjøretøy kommer i samme struktur hvor du får ansvarsforsikring, delkasko, kasko og superforsikring.

Dette er de mest vanlige forsikringene man finner i en kjøretøyforsikring;

Bilforsikring bedrift

Bilforsikring for bedrifter skal på samme måte som privatmarkedet, dekke utgifter i forbindelse med skader på bilen, eller skader som du selv påfører andre bilister, ting eller eiendommer.
Les om, og sammenlign tilbud på bilforsikring for bedrift her

Lastebilforsikring

Lastebilforsikringene dekker, i minste fall, skader som den forsikrede lastebilen påfører andre kjøretøy, bygninger eller personer, men forsikringen kan oppgraderes til å også dekke andre skader.
Les om, og sammenlign tilbud på lastebilforsikring her

Traktorforsikring

En traktorforsikring skal dekke skader som er påført andre kjøretøy, personer eller bygninger. Forsikringen kan også utvides til å dekke skader påført din egen traktor, men etter lovverket er ikke dette nødvendig.

Les om, og sammenlign tilbud på traktorforsikring her

Finn den beste kjøretøyforsikringen for bedrift på Bytt.no

Bytt.no har utviklet en anbudstjeneste for bedriftsforsikringer hvor du enkelt kan starte en priskrig på kjøretøyforsikringer. Enten om du trenger ny kjøretøyforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny kjøretøyforsikring for bedrift som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift
Les flere artikler

Spar tid og penger for din bedrift

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

NYLIGE OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR