Meny

NextGenTel Bredbånd omtaler og erfaringer

1,5/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
11
av 12 innen
bredbåndsleverandør
9%
anbefaler
NextGenTel Bredbånd
Filtrer omtaler
19
10
4
18
286
Sorter omtaler etter
Viser av 337 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NextGenTel Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Krimineller"
5 syns denne omtalen er nyttig

De eneste avdeling som virker er deres faktura avdeling. De tar pengene uten å levere service. De stenger sak uten å fikse ting og erklære at det virker så vi må betale. Det har skjedd mange ganger siden de satt opp fiber i området. Ikke kompetant folk svarer telefon. De tar over 1 time hver gang å gjøre samme tester. De har ikke bare tatt vekk programmer som vi tatt opp. Hun fjernet evnehet av DVR å ta opp programmer i det hele tatt. De lover at noen som vet system skal ringe. Det gjør de aldri. Når du sitter på vente på telefon, sier de at de skal ringe tilbake hvis du taster inn nummer. Det gjør de aldri. Mer tid er brukt å få system å virke enn du har TV og telefon. Internet er usikkert. Helt Håpløs. Faktura avdeling er som "enforcers" for loan sharks og mafia. De stjeler penger for dem som gi ikke produkt som du har kontrakt for.

De andre lover at de skal følge opp. Det gjør de aldri. De lover at en leder som vet system skal ringe oss. Det gjør de aldri.

Vi sier å ringe oss kl. 18 etter jobb. De kan ikke gjør dette riktig også. Vi jobber. Vi sitter ikke hjemme foran en TV som virker ikke uansett.

Vi har gitt opp å håpe at fast telefon kunne virke. Vi er vant til å miste bookmarks osv på pc når internet stoppe og starte hele tiden. Vi har mistet hele OL og flere uker før.

Det er ingen bra med dere. Bare de har monopol i vårt område. Deres svar er at de har ikke monopol, men vi kan ikke finne en annen som kommer i vår område.

Våre meninger er at politikerer må fjerne monopol og det beste er at NextGenTel går konkurs og andre kjøper fibernett og fikser systemet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Aldri velg NextGenTel!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Søppel! måtte skrive at jeg vurdere å bytte, men dette er bare fordi det ER UMULIG Å BYTTE!!!!!! Svindel

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Er det mulig..."
4 syns denne omtalen er nyttig

Hatt fiber hos NextGentel i noen måneder, og det har vært en så vanvittig dårlig opplevelse at jeg har ikke ord. Routeren vi fikk tilsendt er komplett ubrukelig. Jeg har sittet her med elendig hastighet, tilkoblingsproblemer og ustabilitet ut av en annen verden i flere måneder!

Og ikke få meg til å starte på kundeservice'n.... Bl.a. trengte jeg å endre ip-range fordi den var lik hjemme og på kontoret, noe som gjorde jeg at ikke kunne jobbe via VPN hjemmefra. Ikke var det mulig å endre dette selv i routeren (hva??!!), og enda verre, de ville ikke hjelpe meg på kundeservice fordi det er visst ikke noe de supporterer. Altså, hvordan dette selskapet holder seg i live forstår jeg ikke. Fullstending boikottet av meg og mine selskaper på livstid.

Christoffer A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Fibern er nærmest perfekt"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vel, jeg hadde Nextgentel ADSL (gamle telefonlinje bredbåndet) før. Det var så som så, kundeservice kunne vært bedre. MEN har hatt Nextgentel på fiber nå i 4 måneder (på Telenor sin fiberlinje, monopolet deres er opphevet) og er strålende fornøyd. Har full hastighet, nettet har ikke vært nede en eneste gang, og TV signalet er bra (HD, full HD og 4k).
Deres nye kunderservice for fiberkunder svarer meget fort og er veldig behjelpelig da jeg trengte hjelp med installasjon. Det virker som de virkelig har tatt grep innad i firmaet og satser stort på fibermarkedet. STOR TOMMEL OPP. Kan anbefales videre da Telenors priser og produkter ikke kommer seg helt opp på samme nivå.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"De må vel tjene mer på gebyrene ved avbestilling enn Internett leveranse! Dritt dårlig service!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Flyttet til ny leilighet og meldte flytting hos dem. 10 dager etter mistet jeg Internett og hadde ikke aktiv abonnement lenge... Har alle chat logs men de kunne ikke hjelpe meg... Sa opp etter dette og nå må jeg betale gebyr for det. Elendig kundeservice.

I-Dårlig-Humør
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Moderne steinalder-nett"
2 syns denne omtalen er nyttig

Super-tregt! Står at nettet er på, men tar 15 sekunder å bare gjøre et enkelt Google-søk som burde ta 1 sekund, og jeg har mistet tellingen for hvor mange ganger nettet har sviktet og jeg har vært nødt å restarte ruteren. Jeg har seriøst vært oppå fjellet hvor Wi-Fi'en der bare har vist 1 strek og det har allikevel vært raskere enn dette søppelnettet her.

Det er ikke noe positivt med NextGenTel!!!

Fortvilet
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Horribel kundebehandling"
4 syns denne omtalen er nyttig

Ble uten internettforbindelse for tre (!) uker siden, en fredag. Har hatt problemer tidligere med at det har vært feil på router etter tordenvær og linjefeil, så anskaffet meg overspenningsvern for å være "føre var", etter og ha skiftet router 5-6 ganger i løpet av halvannet år. Sist var feilen at det måtte montør til å fikse, da tok det over en uke, så det ønsket jeg ikke igjen. Ved FØRSTE samtale med kundeservice, påpekte jeg at feilen måtte ligge på linje (pga. overspenningsvernet. Det endte med at montør skulle bli kontaktet mandag og se på feil. Mandag ettermiddag fikk jeg SMS om at det var ordnet, noe det IKKE var og jeg besvarte. Så fikk jeg melding om at jeg var gitt "høyeste" prioritet og at montør skulle se på saken, på nytt torsdag, dette ble så utsatt til tirsdag uka etter. Samme feil var... nå SKULLE montør kontaktes og rettingsdato var nå innen torsdag kveld kl. 20.00... ingenting skjedde... kontaktet kundeservice igjen, da ble ny rettedato mandag ... da var vi gang med uke tre, etter feil ble meldt. Mandag skjer det heller ingenting og jeg får ny dato, nå torsdag kveld innen kl. 20.00... overraskelsen er ikke så stor, når heller ikke dag blir feil rettet. Tar kontakt fredag morgen, både med Nextgentel og Relacom (som er underentreprenør) Nextgentel melder om at de ikke fant feil, første gang, men opprettet ny sak igjen... da med ytterligere seks !!! dagers venting. Ved kontakt med Relacom, fikk jeg beskjed om at det hadde vært montør på saken, men feil var ikke funnet, MEN de hadde ikke sjekket grundig nok, så Nextgentel hadde opprettet en ny sak på dette og da med rettefrist innen seks dager. Men siden dette var en klage på en allerede opprettet sak, så skulle jeg gies "høyprioritet"...noe jeg også ble lovet hos Nextgentel på dag fire i klageprosessen... Så pr. nå er det gått 22 (!) dager, siden feil ble meldt, det har vært utsettelse på utsettelse, på utsettelse, og det er blitt lovt og lovt... og ikke overholdt. Har vært kunde hos Nextgentel i nesten 20 år, fra Tele2 var forbindelse.. men nå er det SLUTT!!! Når linjen er fikset så er det over til ny leverandør av internett... anbefaler alle: STYR LANGT UNNA NEXTGENTEL, DE TAR OVERHODET IKKE KUNDENE SINE SERIØST!! Det er ikke noe tre som ligger veltet over noen linjer her, heller ikke avrevne kabler, men er funnet en feil på en "stasjon", dette ble lokalisert i løpet av første uken.... Er helt avhengig av internett, både i jobbsammenheng og ellers, har også streamingstjenster som en ikke får brukt, til nå har de tilbydt meg å kredittere en måned (som jeg ikke har fått brukt nettet på). Imellomtiden har jeg måtte kjøpe GB via Telenor ekstra, for å kunne ha nett hjemme.

Rolf G. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig service og tilbud"
1 syns denne omtalen er nyttig

Her er det lite å skryte av. Kundeservice og oppfølging av kunder har de ikke peiling på. Rævva tilbud

Plopperina
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Elendig!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hadde ustabilt nett i nesten ett år, og brukte MYE tid på å komme gjennom på telefon, og også på chat. Masse frustrasjon. Elendig kundeservice, de tok aldri skikkelig tak i problemet. Ble satt over i det vide og brede, og såkalte teknikere som skulle ta kontakt gjorde det aldri. De har nå mistet meg som kunde, og det beste var da jeg skulle si opp ruteren - det klarte de heller ikke å gjøre ordentlig, men presterte å sende meg en e-post hvor de ønsket meg velkommen som ny kunde! PLUSS, at de lar deg ikke beholde e-post-adressen din ved oppsigelse, hvis du har vært så uheldig å ha e-post via de. Helt håpløst!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Frarådes på det sterkeste."
3 syns denne omtalen er nyttig

Bestillte abonnement hos Nextgentel fordi de lovet å gi meg stabilt internett med minimum 14 mgb ned. Har hatt abonnement i 1,5 år, og i snitt antageligvis 1-2 mgb ned. Internett har koblet ut ca 2 ganger i uken. Når dette skjer, som da naturligvis kan være søndager, er det ingen hjelp å få, ettersom de ikke har kundeservice på søndager. De gangene vi har fått kontakt med kundeservicen har de ikke vært i stand til å gjøre noe med det.

I forbindelse med tekniske problemer og oppsigelse av abonnement har jeg fått motstridende informasjon annenhver gang jeg ringer inn. De setter meg over til en avdeling som så setter meg over til den neste. Jeg har også vært i kontakt over chat. Her er ikke kundebehandleren i stand til å gi samsvarende beskjed som den kundebehandleren jeg snakket med et par timer før i samme chatten. De som tar telefonen er for så vidt hyggelige og høflige, men det er helt åpenbart at de ikke har noen anelse om hva de holder på med.

Jeg kommer aldri til å kjøpe en tjeneste fra Nextgentel igjen, om så de tilbyr en tiendedel av prisen til andre leverandører. Fraråder andre å kjøpe noe av dem.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Fullstendig kaos"
1 syns denne omtalen er nyttig

Den ene hånden vet ikke hva den andre gjør. Ingen sier det samme. Må vente i det uendelige når man ringer for å prøve å få hjelp. Har et sterkt inntrykk av at de som betjener disse telefonene kan svært lite. Har vært uten nett i snart 14-dager nå og INGEN kan si når jeg blir tilkoblet selv om jeg har fiber helt inn og ruter på plass. Noen sier jeg ikke har abonnement og noen ser jeg har bestillt. Blir superfrustrert !

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Smertefullt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Tregt og dyrt Internett som nesten aldri virker, Gud forby om du må snakke med kundeservice fra hel#%te. Finnes ikke hyggelige eller hjelpsomme.

Aldri igjen. Å prøve å komme seg unna var som en dårlig skilsmisse, men endelig fri.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"aldri igjen"
3 syns denne omtalen er nyttig

dårlig ====>hastighet
dårlig ====>router
dårlig ====>bindingstid
dårlig ====>oppsigelsetid

bra ====>kvitte seg med

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Forferdelig kunderservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Feil på linje, inkompetent kundeservice, lang ventetid på telefon, lang ventetid på å få ordnet feil, avtalebrudd svak support, you name it. Rett og slett svært dårlig.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"3 døgn uten Internett og tv"
2 syns denne omtalen er nyttig

Elendig service. Først bruker du tid på å komme gjennom til kundeservice.
Når du endelig får kontakt lover alle sammen at feilen blir rettet til 16:00. Neste sier 18:00. Neste sier i morgen.
3 dager på å fikse en feil er skammelig.
Ønsker du elendig service, lang opprettingstid og kundebehandlere som ikke har peiling?
Skaff NextGenTel.
Siste nytt er 3 dager uten Internett og TV.
Men er forberedt på minst en uke.
Skaffe deg hva som helst. Bare ikke velg NextGenTel!!!

Oppgitt-Kunde
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Aldri mere!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Dette er et bånn i bøtta selskap! Helt utrolig hvor mange unnskyldninger disse sitter på. Betaler heller dobbelt enn å være i et kundeforhold hos NextGenTel. Her må kundene forlate dette synkende skipet.

Sindre N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Helt grusomt"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hastighet er ustabil. Hastighet som leveres er halvparten av avtalen. Dette fortsetter etter teknikkerbesøk og routerbytte.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Forbanna dårlig leverandør!!!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt NGT lenge... mange år. Men har hatt sporadiske problemer. For noen år siden var vi uten internett i en lengere periode. Servicen var som baken... lukter surt og dårlig! Men nå siden 6.desember har vi vært uten nett. 6 jan. ble vi lovet nett, men det kom ikke dem satt ny dato en uke fram, men intet nett, en ny uke fram nå 26. januar har dem lovet nett. Å ringe dem er nyttestløst... lang vente tid på support... og dem som sitter på support har kun to oppgaver... roe gemytter og lage en mur for oss kunder inn mot beslutningstakere. Jeg er nå så f***ings lei av dem og har slengt med leppa til Tv2Hj... tviler på at dem tar saken da dem nettopp har hatt en sak. Å skifte breibandsleverandør vurderer jeg sterkt... men samtidig skal dem ikke slippe så billig unna. Meg som kunde er bare et spytt i et stort hav.. så min "forbruker makt" er ikke særlig til makt?! Så jeg skal nå stå i det, lage heller en del "kvalme" om dem ikke skjerper seg og gir en god påskjønnelse for lidelsene våres. Jeg tenker det er bedre måte å disponere sin forbrukermakt på. Til nå har vi tap av nett tjenester som netflix, sumo, spotify, viaplay, div nettaviser... vi har måtte kjøpe ekstra datapakker på mobil for å kunne bruke internett litt... og streken på linja er at vi får tilbakebetalt måneden vi har vært uten nett. Ja det står i vilkårene demmes, men det er ikke noen god kundebehandling. For å ikke snakke om tiden vi har vært uten... midt i julegavehandelen som vi har pleid å gjøre på nett... og barna som begynte å følge med på div julekalendere på Nrk.no og Youtube... dem fikk ikke sett mer en fram til dem 5. desember.... Nå venter noen av ungene på å kunne bruke julegavene men dem må vente til vi får nett nå det måtte bli?! Som familie har vi en autistisk sønn som er "avhengig" av internett og for han er hverdagen nokså tung. Han er frustrert og fortvilet... som vi også er. Men NGT gjør intet!! Ungene har begynt skolen å får lekser som vi må ha internett til... men ja?! Forbanna dritt å være uten nett!!! En dag eller en uke, er en ting. Men når det nærmer seg 2.mnd begynner det å bli nok så tungt!
Så min anbefaling er om du skal ha breiband, så styr unna! Dem er sikkert bra til det går dårlig, men da skilles klinten fra hveten, å så til de grader. Om Telenor er dritt, så vent til du har prøvd NGT.... Tror du fort vil bytte tilbake og aldri klage! Til dem som har NGT og problemer vil jeg si 3 ting... klage, klage og klage!!! spre budskapet så denne leverandøren får... dem har i grunnen ikke livets rett! Jeg vet ikke om jeg gjør feil, men jeg skal heller være demmes verste kunde, enn den som bare sier opp! Så jeg klager meg her, til venner, til tv2, på support telefon, på mail, på Facebook og snart, tenkte jeg at jeg kanskje også skulle ta forbrukerrådet,, og NRK FBI bare for å gjøre at det svir litt mer... kommer jeg på tv, med den frustrasjonen jeg har nå... blir det ikke noen fin framtoning... det er ikke sikkert det passer seg på tv!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Krever deg for mer enn de har rett på"
3 syns denne omtalen er nyttig

Pass på hva som er fakturert og hva du egentlig skal betale. Trodde virkelig ikke et norskt selskap kunne drive på denne måten. Velger du å sende mail til de må du forvente 1-2 ukers svarfrist. Generelt meget dårlige rutiner og oppfølging. Regningene løper til inkasso og tjenesten stenges før de har kommet til en enighet med kunde så det er der ofte kundene "betaler seg ut" for å slippe nedetid og masse bryderi. Dette skor de seg på

Prisene deres er bra helt til de velger å sette de opp, sånn ca etter 5-6 måneder. Så husk at det er totalen som teller. Sjekk telefonregningen din dersom du har ringt å klaget. Koster brått 30-50kr for en samtale iberegnet noe ventetid. Husk at du må betale for retur av utstyr ca kr 130. I andre omtaler kan du lese hvor stabilt nettet deres

Forskuddsfakturerering er vanlig praksis hos dem, gjerne fra 1, 5mnd før tjenesten er levert. Faktura kommer som e-post faktura du vil ettervert få regning i posten da med fakturagebyr. Tror du kan få avtalegiro hos dem, men det vil jeg sterkt fraråde for her vil du ha kontroll på hva du betaler.. Innlogging på "mine sider" hos dem er forøvrig ikke alltid like smertefritt. Jeg snakket med en hyggelig serviceminded jente der en gang, for å trekke frem et noe positivt ved dem.

Caroline
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"VERDENS verste bredbåndsleverandør"
6 syns denne omtalen er nyttig

Styr unna NextGenTel for en hver pris. De setter konsekvent opp prisen på bredbåndsabonnementet og tilbyr langt dårligere dekning enn lovet. Jeg satt 7 (!!!!) uker uten internett og noen informasjon om hva som foregikk. Jeg måtte selv kontakte NextGenTel for å få klarhet i saken og satt hver gang i snitt i 20-40 minutter i telefonkø for å komme frem. Chattjenesten deres er ikke stort bedre den heller. Kompensasjon og unnskyldninger måtte jeg BE OM. Generelt er det mye man må hale ut av kundebehandlerne, som virker lite interessert i å komme med noe annet enn tåkeprat og tomme løfter. En gang fikk jeg beskjed (etter å ha sittet en halvtime i kø) at saken jeg oppsøkte kundebehandler med "strengt tatt ikke tilhørte hans avdeling". Nå er det vel "strengt tatt" ingen avdelinger hos NextGenTel som tar seg av noe som helst men.... Kort oppsummert så har NextGenTel den dårligste og mest nedlatende kundeservicen jeg har opplevd i mitt liv. Jeg tørr ikke tenke over hvor mange timer og dager jeg har kastet bort på å klage på deres tjenester.

Susannne
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"ELENDIG!"
4 syns denne omtalen er nyttig

Klarer ikke levere tjenesten sin, dårlig kundeservice, vanskelige å få tak i og mye tekniske problemer. Anbefales ikke!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Helt grusomt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Monterer ikke som avtalt og gir heller ikke beskjed. Viser ingen vilje til å hjelpe til for å rette opp egne feil. Når internett endelig er montert etter 4 måneder med surr, fungerer det ikke. Får da beskjed om at de ikke kan levere til mitt område. Dette kunne de fortalt meg ved bestilling. Etter 4 måneder venting og 2 dager fri fra jobb har jeg fortsatt ikke internett.

Kristina
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Vurderer du NexGenTel?"
2 syns denne omtalen er nyttig

Hei!
Vurderer du NextGenTel som din internet leverandør, og det er derfor du kom deg inn på bytt.no?
Jo, la meg fortelle deg litt om hva jeg har opplevd! Det er ikke mye å si.. Dårlig tilbud på nettverks leverandører hvor jeg bor, så jeg måtte gå for NextGenTel.
Joda, tilbudene virker nesten for gode til å være sanne. Etter noen måneder inn som kunde, justeres prisen opp mer og mer. Nettleie, ruter og alt det gøye! Du får en boks i posten og en regning, du gleder deg og setter den opp selv, fordi å betale 1000 kr for en person til å komme hjem til deg og sette den inn i veggen blir for dumt! Alt er klart, men hvor er nettet? Nei du den blir ikke skrudd på før om to uker! Ukene går og du skrur på pc-en og kommer deg inn på Facebook og Youtube, du blir utrolig glad for at alt fungerer. Din samboer blir også glad og kobler seg på nettverket og sjekker ting samtidig. Nei, men.. Hvorfor ble nettet så tregt?
Jo, det er fordi to som bruker nettet samtidig gjør det treigt og det kan ta ett minutt eller to for å åpne google.com. Dette var kjipt, men kan leve med det! Nemmen, hvorfor stoppet Netflix å strømme? Jo, det er fordi du må restarte ruteren for tredje gang denne uken! Du kan glemme å ringe, du blir bare sittende å vente til du gir opp. Du skriver en mail og må vente to dager på svar, men er du uheldig og er noe litt forsinket med betalingen den måneden, da er de kjappe med å halvere hastigheten!
Om disse tingene faller i smak for deg, anbefaler jeg NextGenTel på det aller høyeste!
Hilsen en som er tvunget til å være kunde for 5 år!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Elendig service"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ringte support for å høre hvorfor bredbåndet var nede. Satt 30 min i kø uten å komme gjennom. Etterpå fikk jeg en telefonregning på 160 kr for å sitte i kø hos Nextgentel sin kundetelefon. Denne ba jeg om å få trukket fra. De sa det skulle gjøres, men det skjer ikke. Har purret 5-6 ganger, men det er ingenting som blir gjort med saken.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Elendig kundeservice - arrogant saksbehandler"
2 syns denne omtalen er nyttig

Fikk utstyret en fredag - prøvde å montere - men intet virket. Selgeren hadde sagt til meg at det "bare var å plugge kontakten i veggen. " Prøvde i 2 dager - fikk endelig TV til å virke - men da måtte jeg bruke den gamle routeren jeg hadde fått fra Telenor. I tillegg - eposten min forsvant.....
Ringte til saksbehandler og påberopte meg heving av kjøpet etter angrefristloven. Møtte liten forståelse - hissig dame hevdet at de ville kreve meg for kr 4000!! Og dette for en masse ubehageligheter og en vare som ikke virket.
Noe var bra: Jeg ringte servicesenteret som hjalp meg til å få TV til å virke. Her snakket jeg med en mann som var både høflig og hjelpsom.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR