Meny

Fjordkraft Mobil omtaler og erfaringer

3,1/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
10
av 35 innen
mobilselskap
43%
anbefaler
Fjordkraft Mobil

"Mobildatasluk"

Omtale om Fjordkraft Mobil skrevet av Marit for 03.08.2019 17.59

Fjordkraft Mobil har totalt 109 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fjordkraft Mobil?
Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Mobildatasluk"
6 syns denne omtalen er nyttig

Jeg byttet til fjordkraft mobil 6GB for 4 mnd siden. Hadde hatt samme mobildatamengde på mitt forrige abonnement, men byttet til Fjordkraft pga at disse lå litt lavere i pris. Etter jeg byttet har jeg stadig opplevd å måtte kjøpe til datapakker og endte nå i juli opp med å kjøpe 7 GB ekstra. Og bruken var da; ingen musikkstreaming, ingen bokstreaming noen få streams på YouTube på under 3 min, poden spilte noen timer pokemon go. Var veldig nøye med å logge meg på Wifi der det var tilgjengelig og hovedsakelig lå tlf i veska. Dette kan ikke være riktig! Føles som et ran!! Hadde aldri hørt om den såkalt seiglivede myten om Fjordkrafts datatrafikk tidligere, men har jo lest litt om den nå i ettertid! Dette må dere komme til bunns i!

Svar fra Fjordkraft Mobil
13.08.2019 12.56
Hei Marit, og takk for tilbakemeldingen din. Jeg kan forsikre deg om at vi allerede sjekket grundig opp i dette, og det er ikke noen forskjeller på måten mobildata brukes hos oss enn hos andre mobilselskaper. Jeg vil oppfordre deg til å kontakte oss direkte via telefon, chat eller e-post slik at vi kan se nærmere på dette sammen med deg - det finnes helt sikkert en naturlig forklaring.

I mellomtiden har vi også skrevet en artikkel om dette temaet - kanskje finner du noe av forklaringen her? :)

https://www.fjordkraftmobil.no/mobilskolen/raskere-tom-for-data-etter-bytte-av-mobilselskap/

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Bytt.no
"Mobildatasluk" skrev Marit om Fjordkraft Mobil

Har du en tilsvarende erfaring med Fjordkraft Mobil?
Gjør som Marit og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fjordkraft Mobil du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Ragnhild
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Mistet tillit"
2 syns denne omtalen er nyttig

Datamengden forsvinner mange ganger fortere enn i forrige abonnement hos Chess.

Svar fra Fjordkraft Mobil
13.08.2019 12.56
Hei Ragnhild, og takk for tilbakemeldingen. I og med at du skriver at du tidligere var kunde hos Chess, går jeg ut fra at du egentlig var kunde hos Telia - alle Chess-kundene ble nemlig flyttet over til Telia sommeren 2018. Jeg kan forsikre deg om at data ikke brukes opp fortere hos oss enn hos andre mobilselskaper, men det kan være et par faktorer som gjør at det likevel kan oppleves slik når man bytter til et nytt mobilselskap. Vi har skrevet en artikkel om dette: https://www.fjordkraftmobil.no/mobilskolen/raskere-tom-for-data-etter-bytte-av-mobilselskap/ . Jeg vil tro du finner forklaringen på hva som har skjedd her :)

Hvis du mot formodning ikke kjenner deg igjen i noen av disse mulige forklaringene vil jeg anbefale deg å kontakte oss på telefon, chat eller e-post, slik at vi kan ta en nærmere kikk på dette for deg.

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Ingen grunn til å velge Fjordkraft mobil"
5 syns denne omtalen er nyttig

Både jeg og kona byttet til Fjordkraft mobil grunnet pris. Men vi begge reagerte raskt på at data ble brukt opp og måtte stadig kjøpe til nye datapakker. Selv om vi over over flere år nå har hatt samme datamengde. Har aldri hatt problemer med dette før. Etter bare kort tid nå byttet til Telia i stedet. Føler oss lurt.

Svar fra Fjordkraft Mobil
30.07.2019 11.20
Hei Erlend,
Det er veldig trist å høre at dere har hatt denne opplevelsen hos oss. Vi vet at det er en seiglivet myte at data forsvinner fortere hos oss enn hos andre selskaper, men jeg kan forsikre deg om at dette ikke er tilfelle - vi teller ikke data på noen annen måte enn det andre selskaper gjør, og det eneste som avgjør hvor mye data som brukes er aktivitetene som utføres på/av selve mobilen din. Vær oppmerksom på at dette kan være ting som skjer automatisk i bakgrunnen, f.eks en app som sender sikkerhetskopeier av data eller bilder til "skyen". Noe annet som ofte er tilfelle er at man har mye oppspart rollover hos tidligere operatør, som gjør at man "aldri" går tom for data. Denne rolloveren mister man når man bytter mobilselskap, uansett hvilket selskap man bytter til, og man vil da oppleve at dataen brukes fortere opp. Når dette gjøres sommerstid i tillegg, når man gjerne bruker mye mer mobildata enn ellers, kan man fort oppleve at mobildata forsvinner fortere enn før - selv om dette ikke egentlig er tilfellet.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre deg til å kontakte oss på telefon, chat eller Facebook slik at vi kan forsøke å komme til bunns i dette. Jeg ser at du har byttet selskap, så jeg kan forstå det hvis du ikke helt ser poenget, men da får vi sjansen til å avdekke hvor problemet lå - og kanskje forhindre at du opplever det samme problemet hos ditt neste mobilselskap. Ønsker deg en fin dag.

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Data forsvinner alt for fort"
6 syns denne omtalen er nyttig

Hadde tidligere 10 GB data og brukte nesten aldri opp dette, og fikk ofte roll over. Da jeg byttet til fjordkraft ble det tomt med en gang. Måtte hele tiden kjøpe ekstra datapakker. Endte med å oppgradere til 20GB i måneden, og selv da blir det tomt hver måned. Får da ekstraregning på 400 kr hver måned, i tillegg til å betale for 20GB. Aldri brukt så mye penger på et abonnement før, eller hatt så tilsynelatende høyt dataforbruk. Hadde ikke musikk el. inkludert i tidligere abonnementer. Aldri igjen fjordkraft her, lokkepriser og lureri.

Svar fra Fjordkraft Mobil
25.07.2019 09.20
Hei Maria,
Dette høres veldig rart ut. Vi vet at det er en seiglivet myte at data forsvinner fortere hos oss enn hos andre selskaper, men jeg kan forsikre deg om at dette ikke er tilfelle - vi teller ikke data på noen annen måte enn det andre selskaper gjør, og det eneste som avgjør hvor mye data som brukes er aktivitetene som utføres på/av selve mobilen din. Vær oppmerksom på at dette kan være ting som skjer automatisk i bakgrunnen, f.eks en app som sender sikkerhetskopeier av data eller bilder til "skyen". Jeg vil på det sterkeste oppfordre deg til å kontakte oss på telefon, chat eller Facebook slik at vi kan forsøke å komme til bunns i dette. Jeg ser at du har byttet selskap, så jeg kan forstå det hvis du ikke helt ser poenget, men da får vi sjansen til å avdekke hvor problemet lå - og kanskje forhindre at du opplever det samme problemet hos ditt neste mobilselskap. Ønsker deg en fin dag.

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Rimelig, og alltid på nett."

Enkelt å forholde seg til, full kontroll på familien og forbruk.

Svar fra Fjordkraft Mobil
25.07.2019 09.17
Tusen takk skal du ha for den hyggelige tilbakemeldingen Edamp, det setter vi pris på. Om det skulle være noe som helst vi kan hjelpe med i fremtiden er det bare å ta kontakt. Ønsker deg en fortsatt fin sommer.

Med vennlig hilsen Fjordkraft
Fjordkraft Mobil har totalt 109 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR