Meny

Fjordkraft omtaler og erfaringer

2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Brukervennlighet
Middels
107
av 111 innen
strømselskap
29%
anbefaler
Fjordkraft

"Den laveste prisen er i praksis umulig å bestille"

Omtale om Fjordkraft skrevet av Morten S. B for 11.01.2021 12:25

Fjordkraft har totalt 1155 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fjordkraft?
Morten S. B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Den laveste prisen er i praksis umulig å bestille"
8 syns denne omtalen er nyttig

Den laveste prisen er i praksis umulig å bestille. Produktet som topper prislistene er nesten umulig å bestille. Kan kun bestilles på nett, men kommer ikke frem som alternativ på nettsidene. Man må søke, men helt korrekt syntaks for å finne den. Det holder ikke. Styr unna og velg noen som er ærlige!

Svar fra Fjordkraft
14.04.2021 10:38
Hei Morten. Beklager sent svar fra oss. Det er riktig som du skriver - ofte finner man gode kampanjetilbud på nett gjennom sammenligningstjenester eller prisportaler. Dette er ikke unikt for strømbransjen, man finner blant annet gode kampanjeavtaler innen bank og forsikring på nett. Dersom du blir tipset eller kommer over et tilbud eller kampanje du ønsker å benytte deg av, er det bare å kontakte oss for eksempel på Facebook eller chat. Husk også at vi har Prismatch. Med vennlig hilsen Fjordkraft
Bytt.no
"Den laveste prisen er i praksis umulig å bestille" skrev Morten S. B om Fjordkraft

Har du en tilsvarende erfaring med Fjordkraft?
Gjør som Morten S. B og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fjordkraft du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Andreas M
Kundetilfredshet
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Fastpris er ren scam"
6 syns denne omtalen er nyttig

Fastpris 1149, fjernet fordi virket dyrt etter 8 måneder. Har siden da ikke vært over 900. Ren scam, skulle også fått tilbake saldoen på 1300 som var til overs, istedenfor tok de seg betalt dobbelt for noen måneder med en uleselig faktura. Mange rare tillegsgebyrer som en starter med i abonnement uten å bli fortalt. På faktura fra tidligere så mather ikke strøm og nettleie fra fastpris med dagens priser, da strømpriser nå i dag er høyere, men jeg betaler langt mindre enn da med fastpris.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Fungerer kun når du er fornøyd."
4 syns denne omtalen er nyttig

Avtalen fungerer kun når du er fornøyd, dersom du har negative erfaringer, ønsker å ta opp et problem eller stille spm, blir det stille. Gir ikke tilbake melding, eller oppføring.

Svar fra Fjordkraft
05.02.2021 15:07
Hei Knut. Så utrolig leit å høre at du har denne erfaringen med oss, for slik skal det ikke være. Vi ønsker å tilby den beste mulige kundeservicen til våre kunder, og det skjønner jeg at vi ikke har greid i ditt tilfelle. Beklager så mye. Ettersom jeg ikke vet hvem du er kan jeg heller ikke ta kontakt med deg, så jeg håper du vil gi oss en lyd, f.eks på Facebook, slik at vi kan forsøke å rette opp i det dårlige inntrykket du har fått av oss. Med vennlig hilsen Fjordkraft
Har du spørsmål om strøm?
NYHET!
Har du spørsmål om strøm?
JEG VIL HA HJELP
Tar kun 2 minutter
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Unngå dem hvis du kan"
8 syns denne omtalen er nyttig

Jeg skulle ønske jeg hadde lest anmeldelser her før jeg valgte Fjordkrafts tjeneste. Telefonselgeren ga bare delinformasjon om avtalen de ønsket at du skulle registrere deg. Så snart du registrerte deg, endret de prisen ved et varsel. Da du ønsket å flytte til en bedre leverandør, prøvde de å få deg til å bli ved å true deg med et gebyr på 500 kroner fordi du må bruke forsyningen deres i 6 måneder (selgeren fortalte deg ikke om dette). Det var ikke veldig hyggelig opplevelse å måtte forholde seg til Fjordkrafts kundeservice. De så ut til å undervurdere kundenes intelligens ved å tilby noe som ikke var konkurransedyktig i markedet. Jeg vil IKKE anbefale Fjordkraft til noen.

Svar fra Fjordkraft
08.02.2021 09:50
Hei Jc, og takk skal du ha for tilbakemeldingen din. Jeg har gravd i hva det er som kan ha skjedd her, og jeg har konkludert med at du rett og slett har hatt skikkelig uflaks da du ble kunde hos oss. Det høres ut som du har blitt kunde på en Garantistrøm-avtale like før vi satte opp prisen på den, noe som jeg godt kan forstå føles ugreit. Samtidig har avtalen hatt bindingstid, som du sier. De 500 kronene var en rabatt som du fikk på første faktura, men denne rabatten bortfaller hvis man bryter bindingstiden. Da må den tilbakebetales. Oppsummert så stemmer alt du sier, og jeg skjønner godt at totalopplevelsen din har vært dårlig. Det er leit å høre at du i tillegg har hatt et dårlig inntrykk av vår kundeservice, for her er jeg sikker på at vi kunne vært mer behjelpelige. Jeg har i hvert fall full forståelse for at du sitter igjen med et dårlig inntrykk av oss. Jeg håper du vil gi oss en ny sjanse en gang i fremtiden. Med vennlig hilsen Fjordkraft
Kunde S. B. L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Ikke stol på hva selgeren sier"
9 syns denne omtalen er nyttig

En hyggelig selger ringte meg for å tilby billig strøm. Han sa at jeg hadde følgende garanti: Hvis jeg fikk et tilbud fra en annen leverandør, kunne jeg bare ringe kundeservice og få den samme prisen (evt. f.eks. to måneder med gratis strøm) hos Fjordkraft. Etter å ha vært kunde i noen dager, ringte jeg til Fjordkraft og sa at jeg hadde fått tilbud om gratis strøm fra en annen leverandør. Men det holdt ikke. Fjordkraft matcher kun tilbud som ligge åpne på nettet som gjelder for alle, altså ikke spesialtilbud man kan få pr. telefon. Hva er da vitsen? Plutselig var det andre altså regler som gjaldt. Jeg fikk beskjed av kundeservice at alt selgeren hadde sagt i telefonen ikke var gyldig. I prinsippet kan de sa hva de vil for å lure folk på kroken. Jeg fikk de til å lytte til opptaket av samtalen jeg hadde med selgeren. Og alt dette ble altså bare plutselig ugyldig. Jeg fikk en e-post der de beklager at jeg hadde fått uriktig informasjon. Jeg ville derfor benytte meg av den såkalte "Fornøydgarantien" som gir penger tilbake hvis man ikke er fornøyd. Jeg fikk da dette svaret av Fjordkraft: "Da avtalen din er avsluttet hos oss får vi ikke trukket fra fastbeløpet på din neste regning. Da fastbeløpet er på 19 kr, kan vi ikke utbetale dette beløpet da det er under 200 kr." Fjordkraft er altså ikke annet enn svindel fra ende til annen. Styr unna!

Svar fra Fjordkraft
05.02.2021 15:07
Hei, og takk for tilbakemeldingen. Det du sier om vilkårene til Prismatch er riktig. Vi matcher prisen dersom du som kunde får tilbud om tilsvarende avtale til lavere pris hos en konkurrent og kan fremlegge dokumentasjon på dette. Prisene må være dagsaktuelle og allment tilgjengelige. (https://www.fjordkraft.no/strom/strompriser/prismatch-strom/). En muntlig avtale vil dermed dessverre ikke være gyldig for Prismatch. Hvis selgeren som du har vært i kontakt med har gitt deg uriktig informasjon rundt Prismatch må vi bare beklage, for slik skal det ikke være. Med vennlig hilsen Fjordkraft
Fjordkraft har totalt 1155 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR